- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Ugye azért nem valami 60000res Redmitől vártak hasonló működést mint az XRtől...
-
Fall-N
veterán
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
User error. Megelégedéssel használom a Redmi Note 7-em, pedig nem vagyok átlag felhasználó. Sok háttérben futó alkalmazás van, amit nem lök ki. Sokat CoD-ozok az is stabilan fut. Most jött rá az Android 10 és ugyanúgy jól müködik. Akinek bonyolult az vegyen Samsungot.
-
válasz
Schuler888 #42 üzenetére
Így már ok.
Lakatolni fejlesztői nélkül is tud amúgy.
A fejlesztői a MIUI menedzsment kapcsolásához kell.
-
válasz
Schuler888 #40 üzenetére
Nem nagy felelőtlenség az...
Max megdől az állításom, belátom ,hogy tévedtem. De szerintem aktiválva sincs a fejlesztői menü. LEhetek előítéletes, de ha az ájfonos nem nyomkodja szét a telefon agyát, akkor mi alapján lenne fejlesztő egy másik készüléken?
Én bevállalom, szerintem user-error
-
válasz
Schuler888 #38 üzenetére
Öngólnak hívom, mert azt mondtad mindent megtett, oszt' mégse
-
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Nehéz így ítélkezni.
A minden, lehető legtöbb dolgot megtette szerintem nem igaz, ezzel pedig nem az Apple usert degradálom, de biztos kikapcsolta a FEJLESZTŐI beállításokban a MIUI opt.-ot?
Csak mert, ahhoz elő kell hívni a fejlesztői menüt... Az meg kopkopkop... Mondanám, hogy hiszem ha látom
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Ha az adott app rosszul bánik a RAM-al vagy valami marhaságot csinál a háttérben akkor lehet jogos is ha kivágja onnan... :)
-
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Nem tapasztalom ezt a hibát, nálam marad minden memóriában, pedig van, hogy 50-60 lap is bentmarad a böngészőben.
Social media appok is mennek ( marketing miatt ) , illetve futóprogram is, amire mondjuk hisztis lennék ,ha kivágná a háttérben.
Online rádió is megy folyamatosan, lezárt kijelzővel.
Szóval, én nem találkoztam ezzel, de hozzáteszem, beállítottam a készüléket az igényeimre!
Az szokott lenni, hogy megveszik, ha sokért akkor azért szidják, hogy miért nem találja ki a gondolatainkat előre, ha olcsó, akkor meg jólesésből...Egy mobilt a user használati szokásaihoz kell igazítani, ahogy autót is úgy veszünk, hogy konfiguráljuk... stbstbstb... Aki ezt kihagyja, szopni fog... És önként vállalja
-
válasz
Schuler888 #29 üzenetére
Én beállítottam 2 éve a telefont, hogy mit ne lökjon ki, és azóta is ok
Nem varázslat pedig....
Lehet ismerőseidnek nem kell masodtelefon , csak szarják a kínt.
Miui optimalizáció ki - app lakat és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest