- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
visz963
csendes tag
Lehet, hogy a driver jó (bár én semmilyen gyorsulást nem látok), viszon a Control Center brutálisan el lett rontva. Egyszerűen nem lehet módosítani profilokat vele, csak mindig újat létrehozni. Új profil létrehozásakor pedig egyszerűen nem minden beállítást képest elmenteni, tetszőlegesen kihagy dolgokat (pl. képtelen megjegyezni, hogy hány képernyőt akarok egyszerre üzemeltetni). A régi control center ezt mind simán tudta.
Az órajel nem megy vissza 157 Mhz-re, gyakran 300-on áll. Kikapcsolom az overdrive-ot, akkor visszamegy, de ezt meg nem lehet elmenteni profilba...
Szóval használhatatlan.Végül felraktam az új drivert, de meghagytam a régi control centert. Így viszont az új beállítások nem érhetők el.
Nem tudom mit képzel az AMD, hogy ilyet ki mert adni. Az egész fórumban hemzsegnek a hibabeszámolók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest