- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
TheBikerider #66 üzenetére
Tényleg nem ugyan olyan, megnőtt a mérete.
[link] -
-
doooo
veterán
válasz
cinemazealot #61 üzenetére
+atike: Azt mondtam, hogy nehéz... nem lehetetlen!
-
blagolf
senior tag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
Nincs gond. Nekem szinte minden Samsung ugyan olyan kinézetre. A Galaxy S óta nem változott túl sokat, az meg már elég rég volt. Vannak más gyártok, akik sokkal változatosabb kinézetű telefonokat adtak ki ez alatt az idő alatt. Van akinek ez tetszik, és meglátja a változást benne.
-
janeszgol
félisten
Remélem nincs gond, csak ugrattalak.
Teljesen igaz az, hogy elég sok a figyelmetlenség. Én a kamera képeire szoktam berágni, ha adott készülékkel jobbakat készítek vagy más jobbat készít. Na meg olcsó Huawei, aztán Kínában 64 ezer forint (P9 Lite szintű telefon). Nem tudom milyen arra a helyzet, de ha a netes árakból indulok ki (Samsung az S6 szintű C7-et is százezer forintnak megfelelő pénzért adja), ha orra buksz egy boltban, estedben kb 8-10 jobb ajánlatot látsz.Ez a cikk lehet, hogy túlzó, de a formaterc régóta nem alkalmazott. Tiszta S2, nekem nagyon tetszik. Ha a hátlap nem lesz ívelt, bitang szép készülék lesz.
-
blagolf
senior tag
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Igaz, de az túl jó a plecsnihez. Amíg egy Galaxy Alpha ajánlottat kap a félnapos üzemidejével, addig nem beszélhetünk részrehajlás nélküli hozzá állásról. Ez a cikk is vicc kategória. Anno a Galaxy S5 tesztnél is én szóltam hogy a keret nem fém, hanem műanyag. Amíg ilyen egyszerű dolgokat nem vesznek észre egy telefonon, addig nem kell egy kameráról, kijelzőről, akkumlátorról sem véleményt formálni.
-
atike
nagyúr
Alakul. Kicsit lehetne kevésbé vastag, kicsit sarkosabb, kicsit jobb kijelző-test arány és már tetszene is...
De jobb, mint amilyen eddig volt.
-
Egész jó,finomított változat lesz.
-
szekra
addikt
Kíváncsi vagyok mennyire fog lepattogni, kopni az a fekete keret.
-
manokaki
addikt
A 2016-os 16Gb volt a 2017-es miért lesz 8Gb-os
-
ChromeX
addikt
Ezt a cikket elolvasva elég furcsa érzésem támadt, konkrétan, hogy ilyen gyenge írással még nem találkoztam az oldalon, több fogalmazási hiba és tartalmilag sem oké.
A megújult formaterv várhatóan mindhárom mobilnál hasonlóképpen várható, az ergonomikus formaterv a Galaxy A3 (2017) esetén... jó sok szó ismétlés.
A hardverről még konkrét információ.... szerintem itt hiányzik egy "nincs" szócska.
A 8 GB ROM-ot hol látta a cikk írója? Amióta az A széria a piacon van a 2015-ös modell is 16 GB tárolóval rendelkezett. Persze szerepel(nie kené) az, hogy nem konkrét az információ de ez akkor is képtelenség, aki kicsit is ismeri ezeket a telefonokat tudja. Látva a kommenteket elég sokan harapnak az ilyenre és konkrétumként kezelik.
Javaslom ezek tisztázását.
-
blagolf
senior tag
Új formaterv???
Kicsit nagyobb a lekerekítés a sarkokon mint az idein.
Formaterv változásról az LG G4 és G5 között beszélhetünk, ez csak kisebb módosítás. Rohamosan csökken a cikkek, tesztek színvonala itt a Mobilarénán. -
Crafter32
őstag
"mobil alján egyébként 3,5 milliméteres jack csatlakozó is lesz" - milyen fura, hogy oda kell írni van a telefonban ilyen lehetőség, mert az egyik idióta gyártó kitalálta innovatív ha nem rakunk a termékeinkbe semmit már szinte.
Ebben a méretben az A3 - t tartom a legjobb választásnak. Én is erre váltottam pár hete. 140mm alatt nem sok választás van ha vki nem a lapátra izgul. Compackt, SE, A3 és kb kész. Az A3 talán legminőségibb házzal és legolcsóbban kínálja ebben a méretben. Egyedül az ujjlenyomat olvasást hiányolom belőle. Szóval aki nem vágyik nagy méretekre nem sok választása van.
-
doooo
veterán
Az nem fontos, csak a köpködés...
Egyébként is, a forrásként szereplő oldal közölte rosszul, ott írt valaki ilyen baromságot, és az itteniek nem néztek utána jobban (vagy nem következtettek, elvégre elég abszurd 2 generáció után visszavenni a tárhelyből, pláne egy ilyen jó hírű szériában). Mindenhol 16 GB-ot írnak.
Mellesleg másutt azt is írják, hogy az a nyolcmagos proci egy 1,5 GHz-es Qualcomm lesz. Most az vagy a legújabb 400-as sorozatból lesz (bár azoknál max 1,4 GHz-et ír a gyártó), vagy mondjuk a 617-es, amire épp illik a leírás. -
troviko
senior tag
Nekem nagyon-nagyon tetszik, baromi jól néz ki, remélem a hátlap továbbra is üveg, a méret is jó, jó hogy nem túl nagy, bár lehetne picit kisebb is, a fizikai gombokat is elhagyhatnák már.
Szóval alapvetően szívdöglesztő, de az a hardver, AZ MI?????A 2GB RAM még csak, csak elmegy (bár szerintem kicsit kevés, de legyen, határ eset elfogadom). De a 8GB belső tárhely az MI A SZÖSZ???
A 2015-ös és a 2016-os A3-as is 16 gigás volt. Ez micsoda visszalépés bakker. Hihetetlen.
Még a J5-sök is 16 gigával jöttek. Ez kb a 2 éves, alsó kategóriás Core prime szutykot idézi. Pfujjj!!! -
ak76
senior tag
Alaphangon lesz vagy 90K,mindezért 2Gb RAM,meg 8Gb ROM...khm,khm..a hülyének is megéri.
-
cinemazealot
addikt
Srácok, ez nekem tetszik! Méretben is, színben is, formáját tekintve is szolid. Nem élénk színű vagy csili-villi féméksz@r. Nekem is az S2 jutott eszembe róla.
-
mike1334
veterán
Az idei szebb szvsz.
-
Dr.FantastiK
őstag
osztan 2017-be (is) meg mindig az Android 6.0.1-et nyomjak ?!!?
-
Mr.Silkó
veterán
Szép, bár a belső tárhely elég karcsú lenne. Épp ma nyomkodtam meg a madarasban a '16-os A3-mat és A5-öt, kifejezetten nyálcsorgatós módon szépek élőben, a kijelzőik is szuperek (anno a sima A5-ömet is imádtam), nagyon kompaktnak is érződnek vékony keretekkel, szóval ez a legújabb is biztos ütős lesz.
Lexter00 (#24)
ROM akart az lenni RAM helyett, úgy érzem.
-
Griff55
senior tag
Eleje nem rossz, hátulja csúnyácska.
-
hemaka
nagyúr
Kinezetre nem rossz.
-
Tetszik. Kiváncsi leszek a hw-re.
Asszonynak jó lenne ez atelefon. -
Jakesz
addikt
A 8 giga belső tárhely tuti kamu. Ennek több, mint a felét elvinné a rendszer, aztán 2 játéknál többet nem is lehetne rárakni, mivel ugye a Google Playből csak a belső memóriára lehet telepíteni, SD-re nem.
-
Pont úgy néz ki, mint bármelyik samsung telefon, csak ebből nem lóg ki a kamera. Ezért nekem tetszik.
-
lexter00
őstag
Az A és a J szériát nagyon eltalálták a Samsungnál,az ára még a tűréshatár felső részében van (az A széria kicsit drága).
Nekem 2015-ös J5 van 6.0.1-el és tényleg nagyon kevés az a 8gb ram nekem még megfelel mert tényleg csak a legszükségesebb appok vannak fent így még szűkösen de elférek. -
no more
veterán
Jól látom, hogy a hangszóró oldalra került??? Miért is?
-
KD6-3.7
őstag
iPhone 7 jet black
-
csorbajeno
veterán
Én is úgy gondolom, hogy 16GB lesz benne, hülyeség lenne visszalépni, versenyképtelen lenne. A családban van 3 db a 2016-os verzióból és tetszik, csak lenne benne az a fránya LED értesítő...
-
kengyel
nagyúr
Ez igen, jól néz ki.
-
1shot1kill
csendes tag
Értesítési LED tuti megint nem lesz benne.
-
dave987
aktív tag
Kizárt hogy 8gb legyen a belső,mert úgy egy használhatatlan okosteló lenne mai szemmel,az árát is figyelembe véve. Meg kizárt hogy ilyen szinten visszalépjenek. Amúgy ezt várom az Alphám utódjának.
-
doooo
veterán
Több lesz az, mint 8 GB... főleg, ha 2 GB lesz RAM-ból is.
-
Ez egész bejövős telefon lesz.
-
mg1992mg
őstag
Ez még nekem is begyün he
Egyedül a 8 GB tárhelyet nem tudom hova tenni. -
Solten
őstag
Szép.
-
dementor
senior tag
Nagyon kívánatos, várjuk türelmesen.
-
bepe79
addikt
8 GB-os belső tároló 2017-ben?
A Samunak elgurult a gyógyszere...
Már az A3 (2015)-ben ( ! ) is 16 gigás tároló van. -
törölt tag
Mi ebben a nagy megujult formaterv?
S7 kicsiben, feketére festett kerettel. Nem vagyok elájulva. -
lehetne egy A1 is 4"-al
Android 6.0.1 viszont ciki, miért nem nougattal jön?! :S
-
Quqesz
nagyúr
Nem lett rossz....
-
janeszgol
félisten
Az anyját, marha jól néz ki. 4.7 colos, klassz hogy meghagyták a méretet.
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszetős formaterv, de félő, hogy alsó-középkategóriás SoC-al is csillagászati áron kezd.
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki, kérdés milyen lesz a HW.
-
Richie86
senior tag
Nekem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest