- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
És akkor tulajdonképpen mi is a problémád az írásommal a vulgáris hangnemen kívül?
Sem az órát, sem a tudását nem vontam kétségbe, 'csupán' túlzóan erőteljes szavakat használva jeleztem nemtetszésemet az üzemideje iránt.
Mostanában mintha sokan túlzottan rá lennének feszülve arra ha valaki kritizál valamit. Tény hogy eléggé vulgáris volt (egyébként valamennyire szándékos provokálás is
), de unalmas már arra figyelni egy tök személytelen fogalmazásnál is, hogy meg ne sértsd valaki lelkivilágát. Írhattam volna akár úgy is, hogy lóf.szt sem ér számomra ez az üzemidő, akkor is besértődik valaki...
Igen, az hogy a mostanit húsznaponta töltöm, de edzéssel is legalább tíznaponta, az túl kényelmes a napi töltögetéssel szemben.
Amúgy az ekg az kéne. A pontosabb gps, pulzuskövetés szintén kellene, mert hát az igazság az, hogy az alapvetőt ugyan hozza a GTR2e, de például a pulzusváltozást lassan követi le. Viszont ami még jobban kellene, az a mókolás nélküli nfc-s fizetés (nem követem melyik óra mit tud mostanában, így nem tudom van-e már ilyen), ha lesz ilyen óra és legalább öt napot kibír edzés mellett is, akkor fogok elkezdeni a váltáson gondolkodni.
-
zseko
veterán
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Akkor te csináld úgy. Más meg hagy döntse már el maga, neki mi a megfelelő
GTR2e-t használok, a legdurvább használattal, ha minden engedélyezve van rajta amit csak lehet és állandó kijelző van akkor is elmegy 4-5 napot, normál használattal és két-három naponta egy óra edzéssel ~10-12 nap, edzés nélkül most ~20-22 naponta töltöm. És utóbbiban is ugyanúgy benne van a folyamatos pulzus, alvás, aktivitásfigyelés. Pedig ebben sincs nagyobb akksi 470mAh-nál, így szvsz ennyivel szarabb az Android. Ezért nekem a valós minimum 5 nap az elvárt, nem az, hogy ha reggel ötkor felkelek, akkor a délután öt után lévő edzésnél már lehet imádkozni kell hogy kibírja
Még ha jogos és igaz is amit írsz, ne legyünk már annyira balf.szok, hogy azt higgyük csak a saját igazunk a valós, jogos és egyetlen.
-
zseko
veterán
És értelmes üzemidőt mikor fog kapni? T.köm se fogja a telefon mellett még az órát is naponta töltögetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest