Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
Habár off topic, de: teljesen másra szerintem nem érdemes lecserélned, viszont egy Asuswrt-Merlin-re igen. Az eredeti kódot használja, de kiegészített és kijavított funkciókkal. Ha le is cseréled, akkor se ész nélkül tedd.
-
Teko001
őstag
válasz
rétisün #3457 üzenetére
Amennyire én tudom, újonnan a megfelelő eszközök olyan 25ezernél kezdődnek (TP-LINK TD-W9980, vagy mondjuk ASUS DSL-N17U). Csak modemet ez alatt az ár alatt sem kapsz szerintem itthon. Használtan vehetsz olcsóbban apróban ha épp van, vagy külföldről rendelve (de utóbbi se lesz olcsóbb 10ezernél szerintem, előbbit találhatsz itthon olcsóbban, jó áron).
-
Teko001
őstag
válasz
rétisün #3453 üzenetére
A 100/10 a LAN port rajta. Maga a modem maximum 24Mbps. A te gondod az, hogy ADSL2/2+-t támogat, a te vonalad pedig valószínűleg VDSL2. Újabb szabvány. Előre fele nincs kompatibilitás ezekben az eszközökben (érthető módon), csak visszafele. Azért kérdezte a sebességet, mert ha 30mbit-es csomagod lenne, akkor biztosan VDSL2-n lennél.
-
Teko001
őstag
Szerintem érthető, hogy áttették. A 10-hez képest azért egy 40%-os javulást elért, a feltöltésnél pedig egy 100%-os javulást, sokaknak megér pluszban pár száz forintot ez, még ha nem is kapja meg mind a 20-at, viszont nincs más lehetősége. Szerintem érthető politika, hogy ha azért lényeges javulás érhető el, de nincs is meg 100%-ban a teljes, akkor is átteszik.
-
Teko001
őstag
Felment a német is. A főbb különbség talán a görög/német között, hogy a németben technikai szempontból kevesebb beállítás van (lehet csak szem előtt, és valahol belehet állítani), és jóvolta több helyi sajátosság. De a német még így is sokkal többet tud a magyarhoz képest, olyan apróságoktól kezdve, mint DNS szerver beállítás, van ilyen UPC-hez hasonló wifi hotspot, biztonsági beállítások, stb...
A magyart azért elkérhetném, hogy vissza tudjam állítani?
(#3130) senki66: Ez a harmadik oldal
-
Teko001
őstag
Igen. Elvileg a legfrissebb T-s FW volt rajta, gondoltam megpróbálom. A görög fórumon (nem olvastam végig) linkeltek valami német régi telekomosat, hogy először azt kell feltenni, aztán lehet az újat annak, akinek nem megy.
(#3118) Gézengúz: A twist az a történetben, hogy azt nem tudom most kipróbálni, mert ahol vagyok, ott kábelnet van, csak nálam volt az eszköz. De a beállításokat elnézve, erősen bekéne konfigolni, hogy menjen. De egyébként aki korábban próbálta (akiről beszéltem a másik témában), eddig eljutott ő is, ezért csodálkoztam, hogy nem megy fel nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest