Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ma kötöttek be hozzám egy vidanetes kábelnetet.
Adott a motorola modem+egy d-link dir 501-es wifis router.
Szeretném ha a router-t be tudnám vonni a körforgásba, de még sosem volt dolgom kábeles nettel.Valaki tudna nekem segítséget nyújtani, mit hova kössek, illetve mit hogyan állítsak be?Előre is köszönöm!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tudom hogy nem ide való, de nagy segítség lenne ha valaki tudna tanácsot adni.
Nemrég költöztem albérletbe Mosonmagyaróvárra.Szeretnék adsl-t, viszont mivel albérletről van szó, marhára nem szeretnék "hűséges" lenni illetve ha midnenképp kell a hűségidő akkor legalább költöztetni lehessen esetleges felmondás esetén.
Olyan 10/5-ös net már megfelelne.Sajnos a melóm miatt sok időm nincs bemenni az irodáikba, itt a neten meg nagyon hallgatnak a hűségidő nélküli dolgokról.
Ha esetleg valaki tudna nekem ebben tanácsot adni, vagy segíteni, azt nagyon megköszönném.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest