- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF!
Szolgáltatóváltás miatt eladó egy D-Link DSL-321B ANNEX B ADSL2+ modem, dchard szoftverrel2013-ig garanciális.
Érdeklődni privátban.
ON és köszi -
-
Szia!
Köszi a választ.
Azt, hogy nem volt szakadás abból láttam, hogy a DSL és a Modem Uptime is kb 40 óra volt, a szakadásnál gondolom a DSL uptime nullázódik.
Ha legközelebb is ezt tapasztalom (most 80%-on van az SNR), akkor megcsinálom amit írtál.
Most hétvégén úgyis sokat leszek otthon, így többet fogom használni az otthoni netet, mint egyébként.Üdv.
Puru -
Én is így gondolom. és "sajnos" jók a képek.
Ha megnézed, mikor beállítottam tegnap előtt 60%-ra még jóval nagyobb volt a sebessége, mint ma, amikor ránéztem. A modemhez ma estig nem nyúltam azóta.Valamiért pár nap alatt visszaszabályozta magát egy jóval kisebb sebességre. De vajon mitől?
Most kíváncsi leszek, hogy húsvét végére milyen netem lesz, addig megpróbálom nem újraindítani.Üdv.
-
válasz
Balázs0916 #630 üzenetére
-
válasz
Balázs0916 #626 üzenetére
Na másfél napja 60%-os SNR marginnal, 0db leszakadás volt
Micsoda boldogság -
Az volt a baj, hogy a szűrő csere nem oldotta meg a gondot.
Aztán jött, hogy a régi 4eres lapos vezetéket kicseréltem mindenhol Cat3 Patch kábelre. ezzel nagyon sok javulás mutatkozott a telefonálás és a net megszakadása között.
Azt hogy a szolgáltató cserélte-e a szűrőjét a központban, azt sajnos nem tudom.
De már nem is érdekel -
Na ma este levettem 60%-ra az SNR margint. Kb 1Mbps-al gyorsabb lett a letöltés, a feltöltés nem változott.
Most pár napig tesztelem. Ha nincs szakadozás, akkor így marad.
Még azt akartam kérdezni, hogy nekem igazából anno az egész ADSL gond abból indult, hogy telefonálás közben folyton leszakadt a szinkron. Akár bejövő, akár kimenő hívásnál.
Véleményed szerint hol van az összefüggés? Szűrőt már kétszer is cseréltem és persze a T is cserélte már.
Szerencsére ez a hiba is megszűnt, csak kíváncsi vagyok a véleményedre.Üdv.
-
-
-
-
-
válasz
desert_camo #608 üzenetére
Szia!
Akkor én a szolgáltatóhoz fordulnék
Vagy még jobb, ha van kb 8.000Ft-od és veszel egy Dlink 321B modemetÜdv.
-
válasz
Balázs0916 #604 üzenetére
-
válasz
desert_camo #605 üzenetére
Szia!
Milyen típusú modemed van? A szolgáltató vagy a Te tulajdonodban van a modem?Üdv.
-
-
Szia!
Nagyon szèpen köszönöm a válaszod. Sajnos most vidèken vagyok, csak holnap tudom folytatni az ADSL finomhangolását. Az FTP szerverem mindig küld egy emailt, ha változik a wan oldali ip cím, ez az elmúlt 16 órában 1x volt. Eddig napi 8-10 ujra csatlakozás volt.
A zajosodás szerinted mitől lehet? A bejövő csatlakozástól végig Cat3-as Utp Patch kábelt használtam, a szürő és a modem közt max 10m kábel van. A szürő a bejövő pontnál van.
Az Snr értéken állítsak szerinted? Most 100%-on van.Mégegyszer köszönöm.
Üdv. -
-
-
Sziasztok!
Először is mérhetetlenül boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a fórumra
Külön óriási hála és köszönet dchard-nak, hogy időt és energiát nem kímélve saját firmware-t írt, ami ráadásul több mint jóAnno valaki említett egy Paypal-os támogatást, abból végül lett valami? Azt hiszem nem kérdés, hogy ez olyan dolog, amit támogatni érdemes, és a lehetőségekhez képest kell is. Gondolom hozzám hasonlóan is rengeted ADSL felhasználónak jelent megváltást ez a Dlink DSL-321B modem és hozzá a dchard szoftvere.
Nekem T-Home Családi ADSL van 15/1M-bit sebességgel. Eddig 360R T1 modemem volt, de napjában sokszor és random leszakadt, már a hajam téptem.
Ma megvettem ezt a Dlink DSL-321B modemet, és rátettem az 1,5-ös dchard fimwaret.
Jelenleg a 3 órás tesztet futtatom (most mobilenetezek), utána felteszem ide is a bitallokációs képet, ha van rá mód, kérlek pár szóban elemezzétek ki.
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest