Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
JamesWagner #1903 üzenetére
Be kell jelenteni, szerintem port hiba, netán valahol a szakaszon van kábelezési probléma, de nekem inkább porthibának tűnik.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
JamesWagner #1901 üzenetére
Ez sima ADSL, nem ADSL2 és nem is ADSl2+.
Ez eddig is ilyen volt?
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
JamesWagner #1852 üzenetére
Világosan leírtad a leveledben, hogy ez nem a 20megás előfizetéshez tartozó profil és ezt írták vissza?
Hát az apjuk ..szát.
Én visszaírnék valami ilyesmit:
Kedves Péterné!
Önök nem értenek meg engem. Tisztában vagyok az ADSL rendszerek limitációival, ebben az esetben nem erről van szó. Egyértelműen látszik az előfizetői oldalon is, hogy a jelenlegi portbeállításom egyértelműen a régi 15megás családi csomaghoz tartozó értéken áll, és nem a jelenlegi előfizetésemnek megfelelő 20megás Netmánia M csomagén. Kérem, hogy ellenőrizzék a DSLAM portom beállítását, mert biztos vagyok benne, hogy a profilt nem váltották át az új csomagnak megfelelőre.
Biztosan nem hagynám annyiban, gyakoratilag hazudnak és megpróbálnak átverni.
Dchard
-
ufocsalad
tag
válasz
JamesWagner #1852 üzenetére
Ha nem járt le a hüségidőd meghosszabbíthatod a 15megát
a husz gondolom már nem megy el nálad a 15m meg már kivezetett csomag
-
dchard
veterán
válasz
JamesWagner #1848 üzenetére
Egész jó. Mehet rá a 70%-os SNR margin, így gyorsulni fog picit amúgy szép a vonal, ezen túl nemigen kell csinálni semmit.
Dchard
-
ufocsalad
tag
válasz
JamesWagner #1831 üzenetére
Melyik ZTE? mert a virágosmintás retikül (H201L) nem vdsl képes
A 931V2 birja a VDSL-t is meg az ADSL-t is -
dchard
veterán
válasz
Ez a 15megás régi családihoz tartozó sebesség, nem váltották át az előfizetést a 20megásra, tisztán látszik.
És tessék, már megint a sötét szöveg, hogy "ennyit bír a vonal", még azt is lsuták megnézni, hogy egyáltalán a port jól be van-e állítva.
Simán meglesz az 1mega felfelé ha beállítják, de lefelé nagyjából itt a vége.
Dchard
-
hun005a
tag
válasz
Egy kicsit még lehet húzni modem finomhangolással az up-on de nem sokat szerintem,azaz észre sem fogod venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest