- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Majd figyelem, hogy ne menjen a DMT. Mondjuk ahogy nézem, a DMT lemegy a tálcára az ikonokhoz és nekem nem tűnt fel, hogy ott van.
Majd holnap figyelek hogy bezárjam teljesen. A két nem használt eret rákötöm földre, a padláson meg a légkábel két erére, azt kész, bár lehet megvárom dchard mit mond. Azért köszi.
-
beldeczki
aktív tag
Kitárgyaltuk a témát rendesen.
Most már csak a válaszra várjunk. Mondjuk én pár napja kicsit alakítottam a kábelezésen, lehet újramérem a dolgokat. Meg info gomb kimenetele elmaradt, de amikor elvégeztem a kábelezést, akkor ha rámentem az info gombra egyszerűen kifagyott a modem felhasználói felülete. DMT-ből se lehet elérni, meg böngészőből sem. De ez csak akkor van ha rákattintok az info gombra. Utána visszatettem az eredeti szoftvert (tényleg jó), de lehet visszateszem a módosítottat, azt használom pár napig és utána lefuttatom a teszteket.
Tényleg egy kérdés. Szerinted a 4 érből a nem használt kettőt rákössem földre? Ha nincs sftp kábelem, legalább ezzel helyettesíteném egy minimálisan.
-
beldeczki
aktív tag
Jó, azt nem tudtam, hogy neked az már megvan csinálva.
Nekem már a négyeres van behúzva (utcától modemig), bár nekem nincs sftp kábellel megcsinálva a belső kábelezés (2-3 métert kellene cserélni, mivel a padlástérben is szoba van).
Én nem tudom mit csináljak, most váltottam 10 megára, csak 7 jön, de a szerelő azt mondta amikor még régebben kint volt, hogy ez a vonal 7 megát tud max. dchard mondta, hogy küldjek adatokat, el is küldtem, de nem tudom mit csináljak. Választ még nem kaptam, a net meg nem hozza az előfizetési sebességet. Vagy kihívom a szerelőket, vagy megvárom a választ.
De például amint említettem, ahova majd költözni fogunk, ott csak 2 ér van végig (oszloptól az egész házban). Bár mondjuk ott se volt mostanában cserélve a hálózat az biztos.
-
beldeczki
aktív tag
Lehet hogy igazad van, én is gondolkoztam rajta... mondjuk amikor majd ide átlesz rakva a net, akkor majd megcsinálják.
Mert ahol jeleneleg lakok ott elővan fizetve, de ennél a helynél csak kíváncsiságból akartam tesztelni, hogy van-e net. Szerintem szinkronizálni kellene neki (ha van DSLAM kapcsolat), maximum net nem lesz ha valakinek nincs meg az email password páros a tárcsázáshoz.
A 2 eres kábelről ugyanez a véleményem, SFTP kábelt biztos nem fognak behúzni neked csak úgy (dchard ezt javasolja). Ha nincs probléma, akkor nem is cserélik a kábelt szerintem (mondjuk némi díj ellenében lehet hogy cserélik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest