- iPhone topik
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
beldeczki #2478 üzenetére
Ha megnézed az én képeimet, akkor láthatod, hogy milyen ronda a spektrumképem, én ezt a kinti kábelnek tulajdonítom, de én is várom, hogy Dchard mit mond rá, ha van egy kis ideje ezzel foglalkozni.
Egyébként ahogy látom te is elég messze vagy a központtól, én is hasonló helyzetben vagyok, de nekem max line speed-re csak 82xx KB-et ír és ebből 62xx a jelenlegi (ami speedtest-en kb 5,5MB-et jelent). Szerintem mindketten a vonalunk közel maximális sebességét használjuk, én kb 5km-re vagyok a központtól, Te tippem szerint 3-4 .(én spec. örülök ennek a sebességnek is, mert ezt is csak "sunyiban" tudtam megrendelni).
Mondjuk azt megjegyezném, hogy ezt a fórum és a leírás áttanulmányozása után mondom, ne vedd készpénznek. Dchard válaszára kíváncsi vagyok mindenképpen, mégis Ő az, aki ért hozzá igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Borderlands 4
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest