Hirdetés
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
beldeczki
üzenetére
Ha megnézed az én képeimet, akkor láthatod, hogy milyen ronda a spektrumképem, én ezt a kinti kábelnek tulajdonítom, de én is várom, hogy Dchard mit mond rá, ha van egy kis ideje ezzel foglalkozni.
Egyébként ahogy látom te is elég messze vagy a központtól, én is hasonló helyzetben vagyok, de nekem max line speed-re csak 82xx KB-et ír és ebből 62xx a jelenlegi (ami speedtest-en kb 5,5MB-et jelent). Szerintem mindketten a vonalunk közel maximális sebességét használjuk, én kb 5km-re vagyok a központtól, Te tippem szerint 3-4 .(én spec. örülök ennek a sebességnek is, mert ezt is csak "sunyiban" tudtam megrendelni).
Mondjuk azt megjegyezném, hogy ezt a fórum és a leírás áttanulmányozása után mondom, ne vedd készpénznek. Dchard válaszára kíváncsi vagyok mindenképpen, mégis Ő az, aki ért hozzá igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest