- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Ebből arra következtetek, hogy a firmware frissítés sikeres volt, és a modem webe felületét el tudod érni.
Ez esetben lehet, hogy nem megfelelő Annex-ű ADSL szoftvert töltöttél rá, illetőleg, ha például ADSL2+ módba van a modem, lehet az ADSL2+ nincs engedélyezve (próbáld meg multi módban), illetve Inivtel területen a videóval ellentétben nem 1/32 a VPi/VCI, hanem 8/35.
Ezeket nézd át.
Dchard
-
dchard
veterán
A videóban pontosan leírom, hogy mindenképpen ellenőrizni kell, hogy PSP vagy Adam2 bootloader van-e a modemeden, és hogy csak 2MB-os image-et szabad felrakni. Van belőle Annex B és Annex A is, Magyarországon az Annex B-t kell választani.
Én frissítettem 360T-t és 380T-t is, és szuperül működik mindkettő.
Dchard
-
szki
őstag
Neked is 360T? Akkor lehet psbl helyett adam2-re lesz szükséged!
Nekem azt hiszem 46%-nál állt meg , emrt nem tudott rebootolni, hisz módosul a felh.név/jelszó admin/admin-ról Admin/Admin-ra. Ekkor böngészőben már be lehet lépni a modem menüjébe 192.168.1.1-el (de csak FF volt jó, és IE nem). Érdekes, hogy csak a power led világít ilyenkor, pedig rajta van a friss fw.
No ezt tudja a 360T ezzel a csoda megoldással. Tesztelem ezt a modemet így, mert eddig 321B-t használtam nagy megelégedésemre (természetesen mod fw.-rel), és ez a 360T csak üzemi tartalék szerepet látott el (sok a vihar/villámkár mifelénk).
Fontos, ha a újraindítás/áramszünet után modem menüjébe akarsz lépni, akkor 192.168.1.1 legyen a cím, és ne legyen utána semmi karakter/szöveg.
Még jó lenne ha a status és az Ethernet ledek világítását megoldanák, hisz dchard elküldte adaméknak a konfig fájlt.
-
dchard
veterán
-
xabolcs
őstag
szerintem a szobanforgo routertech-es.
egyebkent bocs' a bele-vau-vau-ert

-
dchard
veterán
Ha egészen biztos vagy benne, hogy már a szinkronizálás sem történik meg (én erre nem vennék mérget), akkor a következők lehetnek:
1. A modemed megadta magát.
2. Annex B területen próbálsz Annex A szoftvert használni vagy fordítva.
3. A mode kezelőfelületén az ADSL módot állítsd multi-mode-ba.Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest