- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Ebből arra következtetek, hogy a firmware frissítés sikeres volt, és a modem webe felületét el tudod érni.
Ez esetben lehet, hogy nem megfelelő Annex-ű ADSL szoftvert töltöttél rá, illetőleg, ha például ADSL2+ módba van a modem, lehet az ADSL2+ nincs engedélyezve (próbáld meg multi módban), illetve Inivtel területen a videóval ellentétben nem 1/32 a VPi/VCI, hanem 8/35.
Ezeket nézd át.
Dchard
-
dchard
veterán
A videóban pontosan leírom, hogy mindenképpen ellenőrizni kell, hogy PSP vagy Adam2 bootloader van-e a modemeden, és hogy csak 2MB-os image-et szabad felrakni. Van belőle Annex B és Annex A is, Magyarországon az Annex B-t kell választani.
Én frissítettem 360T-t és 380T-t is, és szuperül működik mindkettő.
Dchard
-
szki
őstag
Neked is 360T? Akkor lehet psbl helyett adam2-re lesz szükséged!
Nekem azt hiszem 46%-nál állt meg , emrt nem tudott rebootolni, hisz módosul a felh.név/jelszó admin/admin-ról Admin/Admin-ra. Ekkor böngészőben már be lehet lépni a modem menüjébe 192.168.1.1-el (de csak FF volt jó, és IE nem). Érdekes, hogy csak a power led világít ilyenkor, pedig rajta van a friss fw.
No ezt tudja a 360T ezzel a csoda megoldással. Tesztelem ezt a modemet így, mert eddig 321B-t használtam nagy megelégedésemre (természetesen mod fw.-rel), és ez a 360T csak üzemi tartalék szerepet látott el (sok a vihar/villámkár mifelénk).
Fontos, ha a újraindítás/áramszünet után modem menüjébe akarsz lépni, akkor 192.168.1.1 legyen a cím, és ne legyen utána semmi karakter/szöveg.Még jó lenne ha a status és az Ethernet ledek világítását megoldanák, hisz dchard elküldte adaméknak a konfig fájlt.
-
dchard
veterán
-
xabolcs
őstag
szerintem a szobanforgo routertech-es.
egyebkent bocs' a bele-vau-vau-ert
-
dchard
veterán
Ha egészen biztos vagy benne, hogy már a szinkronizálás sem történik meg (én erre nem vennék mérget), akkor a következők lehetnek:
1. A modemed megadta magát.
2. Annex B területen próbálsz Annex A szoftvert használni vagy fordítva.
3. A mode kezelőfelületén az ADSL módot állítsd multi-mode-ba.Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged