Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Elmentem ismerősömhöz, ennyivel megy a fritz:
A zte pedig:
Otthon egyelőre 20/1-em van, de tudom, hogy a zte a 25/3 -at 6/6 marginnal hozta létre.
Akkor ezek szerint a fritz azért nem szinkronizál, mert rossz a vonalam, vagy gyengébb a modem része?
Mint előbb írtam, a speedportot kikötöttem, 20/1 -en vasárnap 2x is úgy lefagyott, hogy áramtalanítani kellett.
-
ssarosi
tag
Nem, maradt VDSL2-n.
Firmware frissítéssel kezdtem, mert volt frissebb.
Ráadásul egy fórumtárs írta, hogy az A/CH verzió és az international verzió firmware teljesen megegyezik, én is letöltöttem mindkettőt, és a fájlokat összehasonlítottam tartalom szerint. Igaza volt.A jelenség valóban azt feltételezi, hogy rossz a fritz.
Amikor a speedport és a zte kb. 25/3-al szinkronizál, akkor a fritz azt írja, hogy nincs a kábel csatlakoztatva:
Amikor a VLAN=32 elfelejtettem (mert nem tudtam hogy be kell) beírni, akkor más volt a hibaüzenet:
De a szinkron meg volt:
Most ugyan 2 Mbittel kisebb a profil (nem tudom miért, de mindegy). Itt is írja hogy VDSL2
Itt meg hogy 17a profile:
A vonalam nem a legjobb, azt elismerem:
Egyelőre nincs más ötletem, mint hogy kipróbálom egy sokkal jobb vonali paraméterekkel rendelkező helyen, aztán majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest