Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Elmentem ismerősömhöz, ennyivel megy a fritz:
A zte pedig:
Otthon egyelőre 20/1-em van, de tudom, hogy a zte a 25/3 -at 6/6 marginnal hozta létre.
Akkor ezek szerint a fritz azért nem szinkronizál, mert rossz a vonalam, vagy gyengébb a modem része?
Mint előbb írtam, a speedportot kikötöttem, 20/1 -en vasárnap 2x is úgy lefagyott, hogy áramtalanítani kellett.
-
ssarosi
tag
Nem, maradt VDSL2-n.
Firmware frissítéssel kezdtem, mert volt frissebb.
Ráadásul egy fórumtárs írta, hogy az A/CH verzió és az international verzió firmware teljesen megegyezik, én is letöltöttem mindkettőt, és a fájlokat összehasonlítottam tartalom szerint. Igaza volt.A jelenség valóban azt feltételezi, hogy rossz a fritz.
Amikor a speedport és a zte kb. 25/3-al szinkronizál, akkor a fritz azt írja, hogy nincs a kábel csatlakoztatva:
Amikor a VLAN=32 elfelejtettem (mert nem tudtam hogy be kell) beírni, akkor más volt a hibaüzenet:
De a szinkron meg volt:
Most ugyan 2 Mbittel kisebb a profil (nem tudom miért, de mindegy). Itt is írja hogy VDSL2
Itt meg hogy 17a profile:
A vonalam nem a legjobb, azt elismerem:
Egyelőre nincs más ötletem, mint hogy kipróbálom egy sokkal jobb vonali paraméterekkel rendelkező helyen, aztán majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest