Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszichiater
senior tag
Tudom, tudom, engem is. Sőt, ma már le is vert.
Szóval btel nem hívott. Minek is.... Én viszont hívtam a nettv-t. Csodálatos beszélgetésen vehettem részt. Mikor adta le a megrendelését? Tegnap hajnalban. Mikor? Vasárnapról hétfő virradóra 04h32p-kor. Értem, akkor nézem. Mégegyszer a nevét legyen szíves ( ez utána legalább kétszer ) Sajnos nem látok ilyen megrendelést. Kolléganőjét hívta segítségül-mire ő: ja az két három nap mire látható náluk. Oké akkor felveszik telefonon a megrendelést. Ez sikerült is, csak a végén jött a döbbenet: majd szükség lesz egy tulajdoni lapra, hogy valójában én vagyok-e én, mármint a tuli. Hát őszintén szólva én még ilyet nem is hallottam. ÁSZF szerint ha nem ok, akkor elállhatok ha minden igaz.Ezt a DSL los dolgot meg fogom nézni
pszichiater
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest