- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
De akkor ezek szerint arra a flash chip-re is felment, ami nem volt benne a listában... Ahogy néztem, a gyári állapotú T1-esben nekem is ugyanaz a flash van! Ezek szerint próbálkozzak? Bár tönkre nem megy a modem, mert a boot-loader megmarad, és a recovery felület is bejön még, ha nem is jó rá az fw, csak az a baj, hogy a gyári meg sehol sem elérhető. Tehát nem romlik el, de használhatatlanná válik! Ez mindjárt másképp hangzik. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem nagyon kellene ez már, mert ha minden igaz, akkor rövidesen váltok kábelnetre... Esetleg majd jó lesz eladni!
szerk.:
Mondjuk lehet, hogy megérne egy email-t a D-LINK support-nak, hátha ki lehetne nyerni belőlük az fw-t. Megírni nekik, hogy nem boot-ol be, csak a loader-ig jut...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest