Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Kiváncsiság képpen, csináltam 1 DMT-képet a falu másik végén élő rokonomnál akinél heti 1-2 szer szakad a net:
Nálam:
Modem beállításokm ugyanazok, mind a 2 esetben

Gyanítom hogy nálam a probléma vezetékben keresendő, mégpedig a házunk és a faluba érkező központi vezeték csatlakozási pontjai között
de javitcs ki ha tévednék 
Vajon ha ezt szolgáltatónak elmesélem, esetleg hajlandók lennének átvizsgálni azt az 500 méternyi kábelt?SNR monitorozást megcsinálom meglátjuk mi sül ki belőle

Más: bocs hogy annyit idegesítelek, de lenne itt még 1 TP-link 8810b modem is, amire cikk megjelenésekor feltettem a legelső szoftvert, de sajna én hülye ezt vvebes felületröl követtem el, ezért mostmár a resetes módszerrel nem jön elő a frissítő menü amivel lehetne frissíteni a BS-t
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Teljesítmény az van dögivel
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de javitcs ki ha tévednék 
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni