Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
Szervusztok!
Szakértő urakat kérdezném:
Adva van egy db saját tul DSL-360R (PN:ESL360RESZ1..T1E H/W:T1) és Invitel 10M/512K (T-com terület, az alállomástól kb 600 méter) nemsokára lejáró szerződés, amit meghosszabbítanék, ha az ügyfélszolgálat az ígéretéhez híven átterelne egy 20M/1M előfizetésre. Na itt kezdődik a csavar a dologban! Valamikor dec vége felé felhívtam az ügyfsz-ot azzal, h lejár a szerződésem, mi légyen? Abban maradtam velük h kisebb áremelkedéssel próbáljunk ki egy nagyobb csomagot. Hivatalosan ezen a területen 5-10 megás csomagok vannak, de próba cseresznye, hátha megy a 20, és akkor módosítunk a szerződésen
Pár napja rámértem 12-14/1...Hurrá, illetve nem. 20-ról volt szó kérem! Ez még nem is lenne gond mert már így is érezhető a sebesség növekedése. De! Ha műszakilag lehetséges akkor miért nem annyit állít be a társszolgáltató? Miért hivatkozik az Invitel a garantált sávszélességre amikor egyértelműen a 20 megára mondtam igent? Ezeket el is soroltam az ügyfélszolgnak, de persze jött az átkapcsolgatás, műszakiak, meg vissza 20 percben mobilról persze!....Próbáltam modemet, szűrőt cserélni 0 sikerrel.A lényegi kérdés, amit feltétlen tudni szeretnék hol és ki állítja be ebben az esetben a szolgáltatás helyén az elérhető elméleti sávszélességet, mielőtt elkezdik tologatni az ügyet egymás között. Szeretnék végre tisztán látni.
Más:
"dchard mester"- től kérdezném, h a DMT csak a te firm-eddel működik?Köszönettel:
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Battlefield 6
- Disney+
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár napja rámértem 12-14/1...Hurrá, illetve nem. 20-ról volt szó kérem! Ez még nem is lenne gond mert már így is érezhető a sebesség növekedése. De! Ha műszakilag lehetséges akkor miért nem annyit állít be a társszolgáltató? Miért hivatkozik az Invitel a garantált sávszélességre amikor egyértelműen a 20 megára mondtam igent? Ezeket el is soroltam az ügyfélszolgnak, de persze jött az átkapcsolgatás, műszakiak, meg vissza 20 percben mobilról persze!....Próbáltam modemet, szűrőt cserélni 0 sikerrel.