Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apszi

őstag

Kedves Dchard!

Intrude fórumtárs ajánlotta figyelmembe szakértelmedet, ezért elsősorban hozzád intézném kérdéseimet, de természetesen mindenki segítségét szívesen fogadom. Első körben megpróbálok tömör lenni:). Lényeg a lényegben, hogy van énnékem T-home bácsi jóvoltából, acélkemény küzdelmek árán megszerzett 15 Mb-es ADSL netem, aminek pillanatnyi, és mondhatni stabil le és feltöltési sebessége 10,7/0,86 Mb. Korábban, mondhatjuk úgy, kb. az előző előfizetési ciklusoknál egy-két éve, mikor még nem T-Home-nál voltam szerződve, de persze ugyanazon vonalon jött az adat, a letöltésem stabilan 12-13 Mb között mozgott, ezért is gondoltam hátha. Viszont lehet, hogy a túlterheltség miatt szándékos a lassítás, nem tudom, laikus vagyok, és némi üldözési mániában szenvedek :DDD . Na most, a leírásod alapján megpróbáltam csökkenteni a DIR 360R C3 ADSL2+ –as modemem tartalékát, ezáltal ugye növelni annak sebességét, de nekem ez sajnos valamiért nem jött össze. Tulajdonképpen mikor gyorsítani szerettem volna a tartalék csökkentésével, a margin érték abszolute nem csökkent, ezáltal a sebességben sem volt változás. Viszont mikor a tartlékot növeltem, szintén leírásod alapján, az nagyon szépen növekedett is, és ennek arányában a sebesség szépen csökkent. Alaphelyzetben a margin értékem az kb. 13,7-13,9 dB-nél volt. Növelhető egyáltalán a letöltésem sebessége, vagy nem is érdemes vele foglalkozni, mert ennyi a vége, és örüljek neki, hogy ennyi van?:) Válaszodat, illetve bárki észrevételét előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák