- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Kedves Dchard!
Intrude fórumtárs ajánlotta figyelmembe szakértelmedet, ezért elsősorban hozzád intézném kérdéseimet, de természetesen mindenki segítségét szívesen fogadom. Első körben megpróbálok tömör lenni
. Lényeg a lényegben, hogy van énnékem T-home bácsi jóvoltából, acélkemény küzdelmek árán megszerzett 15 Mb-es ADSL netem, aminek pillanatnyi, és mondhatni stabil le és feltöltési sebessége 10,7/0,86 Mb. Korábban, mondhatjuk úgy, kb. az előző előfizetési ciklusoknál egy-két éve, mikor még nem T-Home-nál voltam szerződve, de persze ugyanazon vonalon jött az adat, a letöltésem stabilan 12-13 Mb között mozgott, ezért is gondoltam hátha. Viszont lehet, hogy a túlterheltség miatt szándékos a lassítás, nem tudom, laikus vagyok, és némi üldözési mániában szenvedek
. Na most, a leírásod alapján megpróbáltam csökkenteni a DIR 360R C3 ADSL2+ –as modemem tartalékát, ezáltal ugye növelni annak sebességét, de nekem ez sajnos valamiért nem jött össze. Tulajdonképpen mikor gyorsítani szerettem volna a tartalék csökkentésével, a margin érték abszolute nem csökkent, ezáltal a sebességben sem volt változás. Viszont mikor a tartlékot növeltem, szintén leírásod alapján, az nagyon szépen növekedett is, és ennek arányában a sebesség szépen csökkent. Alaphelyzetben a margin értékem az kb. 13,7-13,9 dB-nél volt. Növelhető egyáltalán a letöltésem sebessége, vagy nem is érdemes vele foglalkozni, mert ennyi a vége, és örüljek neki, hogy ennyi van?
Válaszodat, illetve bárki észrevételét előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest