Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Azért nem írtam kérdést, mert csak azt akartam megmutatni ezzel a képpel, hogy ugyanaz a helyzet nálam is, mint rostironnál . Most váltottam 15 megabites netre és látható a képen mennyit kaptam. Ez stabilan annyi. A váltás óta rendszeresen szakadozik a net, (most is megszakadt miközben írom a hsz-t) de az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég nagy a káosz a vezetékezés körül, azt is rendbe kéne tennem, a modem is más helyre került, bár ettől javulni kellett volna, mert 6m-rel lett rövidebb a modem felé a vezeték.
Az SNR lockot én is kiszúrtam
Normális - 3 órás - DMT-vel való mérést nem is tudok végrehajtani, mert olyan földöntúli csipogás jön a gépből, hogy a Csillagok Háborúja film hangmérnöke is megirigyelhetné.
Majd félbe is szakad a mérés.
Ha minden a helyére kerül, majd csinálok egy mérést, ha összejön...
Addig is egy helyzetkép..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest