Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Kicsit off lesz, de hátha itt előrébb jutok. Úgy néz ki, hogy a vonalam, illetve a dsl-321b beton stabil, viszont a routerem erőforrásokban 6x is elfogyott
, így egy "fél" (nincs kijelzője, billentyűzete, stb) toshiba laptop kerülne a helyére, ezzel kiváltva a modemet, routert, etc. A probléma pedig itt kezdődik. Létezik egyáltalán expresscard-os adsl2+-os annex b-s modem? Én nem láttam a nagyobb gyártóknál (linksys/cisco, d-link, tp-link), de nem hinném, hogy ez olyan extra igény, habár a 0 találat alapján erősen annak tűnik 
Ha ilyen nem létezik, akkor tippként jöhetne pár usb-s verzió is. A külön modem tényleg csak végső verzióként lenne a villanyszámla miatt (14 watt a laptop + modem kombó, 15 a router+ modem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, így egy "fél" (nincs kijelzője, billentyűzete, stb) toshiba laptop kerülne a helyére, ezzel kiváltva a modemet, routert, etc. A probléma pedig itt kezdődik. Létezik egyáltalán expresscard-os adsl2+-os annex b-s modem? Én nem láttam a nagyobb gyártóknál (linksys/cisco, d-link, tp-link), de nem hinném, hogy ez olyan extra igény, habár a 0 találat alapján erősen annak tűnik