Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz
DeltaPower #8 üzenetére
Az basszus es meg en hittem magam baromnak, hogy itt felreirok hulyesegeket...
Ez mekkora lehuzas mar???? -
Misi 007
őstag
válasz
#21346560 #43 üzenetére
A City tarifacsomagnál 20Ft a csúcsidőn kívüli percdíj ha mobilt hívsz.
Előnye hogy már 18:00-tól vége a csúcsidőnek míg a hasonló újabb Party tarifánál csak 20:00-tól.
Hátránya viszont hogy vezetékest hívni minden időszakba veszett drága...
Én is jobbnak láttam anno City-be maradni! -
Flashcash
Közösségépítő
A Domino Nap 41FT hálón kívül, 38FT hálón belül.
Ráadásul van náluk feltöltési kedvezmény, (aranykártyás szinten amit elég könnyű átlépni) 5000FT feltöltésnél 10%, 10ezerFT-nál 15% kedvezmény van még ebből a percdíjból.Emellé van Domino Nap Plusz opció amivel havi 260FT-ért este18 és reggel 7 között minden belföldi szám 22FT-ért hívható.
Szerintem a T ajánlata veri a Voda jelenlegi csomagjait.
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #8 üzenetére
vitamaxcity-m van, 19 ft-os csúcsidőn kívüli percdíjam volt, aztán akartam mutatni egy havernak a neten hogy milyen jó percdíjam van, és meglepődtem, hogy 25 ft már
bementem a vodához és elpanaszoltam bánatom, s hogy már 7 éve vagyok hűséges náluk , legalább egy sms-t küldhettek volna, hogy felemelik a percdíjaimat.
a válasz az volt, hogy nem kötelesek tájékoztatni engem ilyenekről, tájékozódjak, érdeklődjek ha kiváncsi vagyok rá.... jah és kiderült, hogy már 1 éve magasabb a percdíjam
gondoltam hetente be fogok menni hozzá megkérdezem, hogy a tarifáim változtak-e a héten
jah, és a cikkben mintha 2x is a csúcsidőn kívüli percdíj lenne feltüntetve -
Számomra az lenne, mert Vodás ismerőseim száma gyakorlatilag nulla, Barátnőm is T-s, így a jutalmakkal úgy igazából semmire sem megyek. Jó volt a sima Vitamax, amikor másodperc alapon ment a dolog, nagyon olcsón kijöttem, 12-20mp alatt simán elintéztem ami gyorsan kellett, megérte telefonálni, mert 1:01 az 1:01 volt, nem 2...hiába volt 64 a percdíj, mégis jobb volt, hétvégén és este 7 után meg csak 35 volt, bárhová, másodpercben. De túl jó volt, nem kell. Te sem, Voda...bár az igazság az, hogy feltöltősben semmi sem olcsó. Röhejes a különbség a feltöltős és havidíjas árak között. Ennyire megérné a havidíjas? Miért jobb az? És miért nincs 1000 pénzes csomag SEMMI korlát/magasabb percdíj nélkül nélkül?
-
RootRulez
félisten
Ha ez akar lenni a djuice ellenfele, akkor eléggé sikertelen próbálkozás szaga van. Szerintem legalább is...
-
A Sima Vitamax eddig nem 39 volt mindenhová? Hová a retekbe emelik már a percdjakat? Tényleg megyek Tréhez, ezek meg rohadjanak meg...
-
depmod
aktív tag
válasz
Barthezz2 #31 üzenetére
Hát ezzel én is így vagyok, hol előfizetőként, hol kártyásként. Az azért röhej, hogy magasról szarnak a fejemre. Ugyanakkor a másik 2 szolg. még ennyire sem "olcsó". Mind a T, mind a pannon árai röhejesek számomra, én vodást 10ft-ért, mást 33-ért hívok. Ez a mostani standard/klub sem a kánaán, de a többi tarifa máshol vicc.
Amennyiben valaki meg tud cáfolni, hajrá -
Mióta bejött a voda az országba, azóta náluk vagyok, de azt hiszem már nem sokáig..
-
bazsa88
csendes tag
Szerintem el kellene erősen gondolkozni némely szolgáltatónak (Tré és Voda) hogy mennyiért lehet náluk kártyás csomagban más szolgáltató előfizetőit hívni! Kicsit gázosak a tarifáik csúcsidőn és hálózaton kívül!! Már bánom hogy a régi Vitamax City-s Sim kártyámat hagytam lejárni!! Mindenféle jutalom nélkül beszéltem este 6 után bárhova 20 ft-ért! Most meg jutalommal, majdnem a duplájáért hálózaton kívül?? Kenje a Voda a jutalmát oda ahova akarja!!
-
ilyen_85
senior tag
Felháborító, hogy milyen szinten próbálják meg lehúzni az átlag embert, aki még mindig az alap kártyás dolgokban gondolkozik...
3X, 4X Ft-os percdíjak? Perc alapon?
Lassan egy éve telefonálok 16 Ft-os percdíjért, másodperc alapon... és mindez havi 2500 forintomba kerül, amit lebeszélhetek...
Ezt nem lehet máshogy tekinteni, csak rablásnak...
-
depmod
aktív tag
Én csak azt imádom, hogy mindig az aktuálisan érvényben lévő tarifacsomagos embereknek kedveznek. Én szkúlos vagyok, engem mi a fenéért nem támadnak meg valami kedvezménnyel? Ja, mert olyan alacsony a percdíj, hogy hülyék lennének még ezt megfejelni valami jóval?
Anno volt a bónusz, ha 7000ft-al töltöttem, a kkor 8000-et írtak jóvá, ezt eltörölték, jönnek ezek a vevőcsalogató akciók, a régiek meg le vannak szarva. -
Csontfej
csendes tag
Szerintem a Vitamax tarifák nem változtak, csak a jutalmakat módosították.
Azért ettől többet vártam.
Előfizetésesben vannak új tarifák.
Már adatforgalmat is tartalmaz a havidíj. Elvileg korlátlan, de 50 mega után lassítanak. -
Misi 007
őstag
Részemről is ennyi volt a voda még ledumálom a simről ami rajta van aztán megyek kihozom az új simem...
Bocs fiúk de ezt kár volt reklámozni annyira szánalmas... -
z0d1AK
nagyúr
Még a végén nagy pofára eséseket okoz majd a Djuice
-
spammer
veterán
Most ebben mi az újdonság? Szerintem eddig is ezek a tarifák voltak és ezek a jutalmak, annyi a változás, hogy azt hiszem eddig 300 perc volt a jutalom, most meg 100 (3k-s feltöltés estén). Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos, de több semmiképp sem lett, mint volt.
Sőt, a Klub mintha 19 forint lett volna hálón belül, most meg 20
Tehát akkor most miben is lett jobb vagy kedvezőbb?
Valaki javítson ki, ha tévednék..
szerk:
#18: na akkor mégis csak jól emlékeztem, 300 perc volt, azelőtt meg elvileg "korlátlan".. most meg 100-ra csökkent.. Köszönjük Voda
-
Segal
veterán
Ez tiszta vicc elösször 3000ft ért akármennyi hétvégi duma hálózaton belül, aztán 3000ft ért már csak 300 perc volt aztán most meg már csak 10...
Most ez komoly?? Tőltsem fel többször ennyivel a kártyám hogy ugyanannyit beszélhessek ingyen??
Főleg hogy itt a djuice.
Most én mondom bocs fiúk de ennyi volt részemről a voda kenjétek a hajatokra a percdíjaitokat.... -
plus44
veterán
Ez lenne a djuice ellenfele? Világos.
-
Blaise
veterán
Nagyon gáz tarifák ezek
-
Apollyon
Korrektor
Hát ez elég sovány, főleg a "hálózaton belül" megkötések miatt..
-
PowerBuldog
veterán
Csúcsidő 07-20. Hát kinyalhatják a hátsó felem.
Bocs fiúk, de ez ritka szánalmasra sikerült. -
sec094
tag
Bocs fiúk, de ebben semmi új nincs. Eddig is volt jutalom, csak nem volt táblázatban föltéve.
-
BaliJack
aktív tag
A cikkben az extrák táblázata nem a honlapon megtalálható táblázat.
Érdekes egy ajánlat, hogy havonta töltsék fel az emberek 3000 HUF-fal a kártyát, ez már majdnem olyan, mintha előfizetne, nem?
-
Donfuli78
tag
válasz
DeltaPower #8 üzenetére
Kb 1-1 1/2 éve
-
Komolyan ennyi az egész?
(Én valami nagyobb durranásra gondoltam!)
(Ettől függetlenül, akinek ez jó/megfelelő, az használja egészséggel!
)
-
amanoba
őstag
hát nem estem le a székről ezektől az ajánlatoktól..
-
Brutális eb
addikt
Előre látom a topik nem az elégedett hozzászólásoktól lesz tele de sajnos én is csak azt mondhatok ez nem valami nagy cucc.
-
ottoyes
senior tag
Hááááát nem is tudom...bocs fiuk,de nekem ez olyan gyengének tünik..azért köszi
-
z0d1AK
nagyúr
Hmm. Elég batár percdíjak ezek.
Vannak még gondok a Djuice-al, ahogy azt érzem is a hátamon, de megoldhatóak, és havi 2500ft-ért 20 forintért hívom a vodát is. Bármikor.... -
ThorsHUN
őstag
Eh ezt erosen beneztem... eddig 43 ftos dijjal telefonaltam.
-
Norbi21
senior tag
Ez lett volna a nagy promó, amivel megfogják a djuice-t
?
-
ThorsHUN
őstag
Tehat a voda aszondja, hogy az eddigi 3X Ft-os percdijamrol valtsak at 41 Ftosra, mert 3K-s befizetesnel kapok 100 perc hetvegi lebeszelhetoseget?
Ez a nagy durranas? Nevetseges
Ennel a Djuice-os ajanlat kategoriakkal jobb szerintem.
-
Ha valaki havonta 3.000+-szal tölti fel a készülékét, akkor már jobban megéri valamely felhasználói csoporthoz csatlakoznia és tizenx forintos percdíjjal telefonálnia, mint feltöltőkártyás csomagot használnia - ez a magánvéleményem.
Mindemellett üdvözlöm, hogy végre kezdenek (újra) megjelenni a kedvezmények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jutalmakkal és új csomagokkal frissíti VitaMAX tarifáit a piros szolgáltató.
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest