Új feltöltőkártyás Vodafone tarifák

A Vodafone május 3-tól új feltöltőkártyás tarifákkal próbál ügyfeleket szerezni, amelynek érdekessége, hogy az ügyfelek feltöltéseik után minden esetben bónusz lebeszélhető perceket, vagy rövid szöveges üzeneteket kapnak. A három új csomagra a jelenlegi ügyfelek egy SMS elküldésével díjmentesen válthatnak.

A jutalmak
A jutalmak

A VitaMAX Standard, Klub és Party csomagokhoz az egyenleg feltöltését követően a szolgáltató az előfizető kérése alapján vagy ingyenes perceket, vagy pedig díjmenetes SMS-eket ad. 3000 forint alatti töltés esetén 7 napig használható fel a kedvezmény, amely 10 percnyi beszélgetést, illetve 10 üzenetet tartalmaz. Nagyobb összegű feltöltésnél 30 napig él a jutalom, ez 3000 forintnál 100 perc, vagy 100 SMS, 5000 forintnál ennek a duplája, míg 7000 forintos töltés esetén 400 perc, vagy SMS jár. A kedvezmények csak hálózaton belül érvényesek, a szöveges üzenetek bármikor felhasználhatóak, a percek azonban csak hétvégén, kivéve akkor, ha 7000 forinttal töltünk, mert ilyenkor hétköznap esténként is (8 órától reggel 7-ig).

 

Nem tökéletes a szolgáltató oldalára kitett kép: az utolsó oszlop második sora csúcsidőn belülre vonatkozik
Nem tökéletes a szolgáltató oldalára kitett kép: az utolsó oszlop második sora csúcsidőn belülre vonatkozik

 

A három tarifa közül a VitaMAX standard a legegyszerűbb, itt perc alapú, minden időben és irányban 41 forintos a perc és az SMS díja. A VitaMAX Party esetében a csúcsidő hétköznap reggel 7-től este 8-ig tart, ilyenkor 49 forintos a percdíj, ezen kívül viszont 29 forint. Itt az SMS minden időszakban 20 forintos. A VitaMAX Klub hálózaton kívüli és belüli különbséget tesz, előbbi esetben 49 forintos díjszabással számolhatunk (hívásra és SMS-re is), utóbbinál 20 forintos a tarifa.

Az extrák
Az extrák

Fentieken túl minden csomaghoz elérhetőek úgynevezett Extrák, amelyekkel további kedvezmények vehetőek igénybe. Részletek a fenti táblázatban, a tarifákról pedig ide kattintva tájékozódhat az olvasó.

Azóta történt

  • Fiatalokra lő a Vodafone is

    Új számlás díjcsomagokkal is jelentkezett ma a szolgáltató, a közösségi oldalak díjmentesen látogathatóak.

Előzmények

Hirdetés