- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedicted
tag
válasz
#24845312 #16 üzenetére
a memória gyártónál . [link]..mostan hírtelen ezt leltem meg ˝ Frequently Asked Questions
Featured Questions ˝ résznél ,
Why is my new DDR3 memory not working in my computer even though it matches the same specifications as my old memory?It may be due to chip density, especially if you have an older DDR3 based system. Your system may require 2Gbit (Gigabit) density DRAM chips and the memory you have installed uses 4Gbit density chips, which are not compatible. Not to be confused with the term Gigabyte, which refers to memory capacity, DRAM chip manufacturers are no longer producing 2Gbit chips. Therefore we're unable to manufacture compatible modules.
FAQ: KTM-073115-DTN-01
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest