Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
Tudod mi a ciki? A műanyag, meg a parasztvakító fölösleges appok, na az ciki. Meg pl az is ciki hogy tegnap óta itt rugózol hogy mekkora fos a Sony. Abba a topikba kell menni amit te favorizálsz, nem pedig itt fröcsögni a baromságaid, hmm? Menj a műanyag csoda világba, ahol az az innováció hogy lemásoljuk a nagyokat és adunk neki egy hangzatos nevet.
-
M..
csendes tag
Van ennek értelme? Üres szavakkal vagdalózol és tények hiánya nélkül ütöd a lapátot a homokozó oldalának, hogy márpedig neked van igazad. Nyilván te egy személyben a kis fejedben egy hitelesebb piackutatást végeztél, mint a Sony munkatársai. Nyilván te látod az értékesítési-mutatókat, és minden bizonnyal te vagy az emberiség 95%-a.
Én tényszerűen alátámasztottam neked azon indokokat, miszerint megalapozott a káva méretének relatív nagysága. Mit válaszoltál rá? A te ízlésed kifinomultabb, hagyjuk a beszélgetést inkább. Ahhoz képest mit csinálsz? Folytatod a lapátcsapkodást.
-
1697
tag
10/8 azt mondja csúnya mint a dög!!Akkor valszeg az én izlésemmel van baj...
-
Enci1983
senior tag
Ez a vélemény szubjektív, nekem például nemtetszenek a szinte perem nélküli mobilok, igaz az idei zászlóshajók közül egyiksem tetszik, ez megint csak szubjektív. Ennek ellenére nincsenek elbaszva, ahogy te fogalmaztál, hanem egyszerűen nem én vagyok a célközönség. Nem értem miért kellene mindenkinek ugyanazt lájkolnia mint neked? Szerinted el van rontva, más szerint pont jó az a plusz pár miliméter, különböző az ízlésünk, és amiért neked nem tetszik a Z2, még nem jelenti azt hogy a te ízlésed a jó.
-
Enci1983
senior tag
válasz
vrgkrisztian #103 üzenetére
Z2 146,8x73,3mm a Note3 151,2x79,2mm, azért ez szinte nem ugyanakkora, 0,5"-el nagyobb a kijelző, de jóval szélesebb is és magasabb is, valamint nincs IP védelem sem. De ha már hasonlítunk, tegyük azt egy kategóriabelivel, S5 Active adatait nézd meg.
-
Dr.FantastiK
őstag
megszokjuk az 'uj' mereteket ,, aranylag konnyen .!.
-
vrgkrisztian
aktív tag
a z2 es note 3 szinte teljesen ugyanakkora méretben
ennyit számít,hogy a note 3-mon sokkal kisebb a káva
5,2col vs 5,7 és a telefon méretek szinte teljesen megegyeznek. -
Sz.Miki
őstag
A z2-re még azt lehet mondani, hogy határeset még használható méret, de most megint növelni akarják a méretet, ez már átlép a tablet kategóriába, nem mobilis kényelmetlen zsebben.
Nem tartom jó 5letnek. Nekem pl a Note 3 már külön táskát igényelne így nem szimpatikus. -
razorka777
veterán
Várom a monitor méretű mobilokat.
Már nincs messze. -
Alpha630
tag
Nekem sokkal jobban bejön a Sony "tégla", mint ezek az ívelt vonalak. (mint pl G3, samu-k) Mindig is minimal design párti voltam, ezért vettem zsinórba a 3. Sony-m. Hidd el van rá igény. Sosem értettem, miért kell kiakadni a másikon, mert neki más tetszik. Tök jó hogy van kínálat, amiből választhatunk. Nem kell ezt túl-lihegni. Ízlések és pofonok...
-
zsigus
őstag
válasz
vrgkrisztian #92 üzenetére
Xperia Z cikk: 2013 jan. 18. (fél év múlva Z Ultra)
-> 8 hónap múlva ->
Xperia Z1 cikk: 2013. szept. 10. (4 hónap múlva Z1 Compact)
-> 7 hónap múlva ->
Xperia Z2 cikk: 2014 ápr. 29. (valószínűleg ősszel Z2 Ultra)
-> 7-8 hónap múlva ->
Xperia Z3
Így folyamatosan a köztudatban tartják a márkanevet, mert mindig van valami ami miatt lehet "marketingelni" ezerrel (kis méretben csúcs hw, zajszűrés stb. stb.), mert az újdonságokat mindig a csúcs gépek kapják meg.
-
laci_csk
senior tag
juniusban volt bejelentve, es juliusban jelent meg 2013.
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra-5540.php -
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #95 üzenetére
Z Ultra jött hamarabb....
-
vrgkrisztian
aktív tag
a z ultra nem a z1 után jött?
én úgy tudom,nem pedig a sima z után.
(mert a z1 is snapdragon 800,meg a z ultra is)de ha tényleg egy év telik el,akkor bocs.
bár a csúcs xperia z féléves váltogatása még mindig nem szép dolog szerintem(#97) laci_csk: uh tényleg,én azthittem a z1 után jött
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #92 üzenetére
Ezt a békát le kell nyelni. Bár aki most megvette a Z2-t, nem hiszem hogy eret vág majd ősszel, mert megjött a Z3. Túl van dramatizálva ez az egész... A lényeg, hogy összességében a Sony sem forgat egyszerre több modellt a piacon, mint a konkurencia.
-
laci_csk
senior tag
Hat az Ultra a tavaly juliusban jelent meg most milyen honapban vagyunk? Egy honap biztos eltelik amig lesz ha lesz Z Ultra 2. Ki van az egy ev nem? A szamtan sem konnyu elhiszem.
A szoftwerfrissitesnek semmi koze ehez. A Sony-nal ugyis csak 18 honapig tart a szuport, es mas cegeknel is. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
#65577472 #88 üzenetére
azért a note nem összevethető galaxy s sorozattal
új note csak évente jön,és az az igazi csúcs már régóta
a galaxy s csak divatcsúcs kb,de az is csak évente jön újugyanez a sonynál:
az xperia z-t ne hasonlítsuk az ultrához.
xperia z kijön,fél évre rá a z1....
z ultra kijön,z ultra2 rá fél évre.ha összemérnénk a z-t,meg a z ultra kiadását(mint ahogy te a noteval és a galaxy s-el tetted)
kb három hónap sem telik el,ami még mindig sokkal rosszabb,mint a fél év,a galaxy s,és note között!a lényeg,ha már új csúcskészüléket veszel,sokkal jobban jársz userként is,ha 1 évig az a csúcs!(szoftverfrissítések stb,bár a sony csak bugot tud varázsolni a frissítésekkel: pl xperia sp) kevés modellje van,de azokra sem tud
észképlábépkézláb szoftvert és frissítéseket írni...de ezt sonyfanok topicjába aztán írhatom...a többi hülye s5,koreai meg usa meg mittudomén fm rádiós,active stb kiadás meg kit érdekel,full ugyanaz mind,mint a sima s.,csak később jön,de ez ilyen samsungos féle szokás
az s5 prime pedig csak ilyen netes legenda,vagyis én nem tudok róla,hogy a gyártó is megerősítette. -
laci_csk
senior tag
Igy van.
Azt viszont hogy ez csucs, meg az csucs, azt az ujsagirok es a nagyokat irni szeretok talaljak ki, es igy felre is vezetnek sok olvasot, plane aki csak egy helyrol gyujti az infoit. -
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #87 üzenetére
HTC One M7 óta jött One Max és M8, érkezik az M8 Ace és az M8 Max (?) is
Samsung S4 óta jött Note3, S5, érkezik S5 prime, Note4 valamint az S5 végtelen permutációja
LG G2 után jött a G Pro 2, most jön a G3 majd a G Pro 3 (?)Lehetne még ragozni
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
#65577472 #84 üzenetére
arra gondoltam,hogy az új iphone pl évente jön csak.(sőt,gyakorlatilag majdnem csak kettő,mert a sima 5 és 5S között elhanyagolható a különbség)
ugyanez van a galaxy s-ekkel,meg a noteokkal...
vagy az új htc one is csak 1 év eltelte után jelent meg...
ha már több,mint~200ezres csúcstelót vesz egy ember,szeretné,ha sokáig az is maradna...legalább az adott gyártó csúcstermékein belül
arról meg ne is beszéljünk,hogy a fejlesztést már csak az új csúcsmodellekre csinálják. -
moleculez
veterán
Szerintem a Sony is kialakit egy Samsunghoz hasonlo portfóliót, ahol:
S-series=Z series
Note series=Z Ultra series.
Ez alapján, ha a Z Ultra kap utódot, akkor a Z2 marad a flagship. Annak a leváltása a z3 lesz. -
laci_csk
senior tag
válasz
vrgkrisztian #82 üzenetére
Csak az Apple, de most mar ott is valtozik majd a dolog..
Krisztian fiam nem nagyon vagy temaban a mobilvilag dolgaival. -
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #82 üzenetére
Ööö melyik globális gyártó lenne az, aki csak 1 flagship-et ad ki évente? LG? Samsung? HTC?
-
-
Szép nagyra termett
-
C$abi
aktív tag
Engem kezd kicsit zavarni, hogy kéthavonta jelentenek be új csúcsmobilt...
A Sonynak meg lehetne esze, hogy ilyen pici táblagép helyett piacra dobhatna egy 8 hüvelykes tabletet Full HD kijelzővel (de lehetőleg ne leszállópályányi kávával, ahogy azt a Z2 Tabletnél csinálták), Snapdragon 801-gyel meg 3 GB RAM-mal, és kész is a Z2 Tablet Compact. -
1697
tag
Látom Sony erdőbe tévedtem...Itt mindenki örömmel nézegeti azt a csodás keretet...Mindenkinek az volt az első amikor megvette,hogy milyen szép és órákig nézegette....Ugyan már...Na nézegessétek tovább elvakulva a gyönyörtől-)) Szép napot mindenkinek
-
1697
tag
Nem érted! Nem akarok troll lenni,se G3 mat venni....Csupán leírtam,hogy borzalmas az a káva...Elbasztak az egész telefont vele...legalább annyian gondolják ezt mint ahogy a Htc kameráját szarozzák hidd el! Ennyi.Én mas típust használok de nem mondom azt,hogy mindenben tetszik,nem vok elvakult fan...
-
laci_csk
senior tag
En ertelmezek, de most mar nem ertelek ugy sem mint az elso hsz.-ban. Tobben, en is, azt irtuk hogy tetszik a Sony es azert van Sonynk, ha neked nem tetszik akkor valoban mit troll-kodsz itt? Akkor vegyel G3-ast es keress egy G3-rol szolo topikot. Most mar en is azt hiszem hogy valoban troll vagy.
-
-
-
laci_csk
senior tag
A cikk egy nem letezo telorol szol, egy nem letezo telorol akarsz beszelni? Mert errol megy a nagy duma. Azt a tegnap kelett volna csinalni, most a T3-rol kellene dumalni ami mar letezik, de errol nem akarunk. jo megertettem, majd holnap. Lehet holnapig Andante is rajon hogy van uj telo a Sony-nak.
-
M..
csendes tag
Imádom, hogy csupán magadból kiindulva elemzel egy egész piaci szegmenst. Tegyük félre akkor a vízhatlanságot, de például mond neked az valamit, hogy prémium anyaghasználat? Mert az általad felhozott készülékkel szemben a Sony-nak elég komoly előnye van ezen a téren. Robusztus, erős, férfias. Ezek körülbelül jellemzik a formavilágot és a felépítését. Szerinted olyan dolgok ezek, amiken az emberek "95%-a" átsiklik?
-
1697
tag
Aki azt mondja,hogy egy G3 mat nézve a Sony szép ezzel a kávával az hazudik.Ha vízálló ha nem...Az emberek 95%-a pont lesz@rja,hogy mehet-e úszkálni meg tusolni a telefonjával.Viszont minden nap azt a kavàt nézni a mai slim telefonok vilagában nem vmi üdìtő látvány.Ettől függetlenül nagyon komoly telefon,de valljuk be senkinek nem a keret a kedvenc része-))
-
1697
tag
Remélem nem olyan hatalmas gusztustalan kávát raknak rá mint a z2-re mert az vmi fájdalom.Az egész készüléket elrontja.Úgy néz ki mint egy 50 ezres Sony felnagyítva....kár érte,pedig nagyon jó telefon..
-
laci_csk
senior tag
Ma mutattak be a T3-at nem a tegnap, es a tegnap ment a spekulacio a Z2U-rol, de ma mar OK hogy ez az es az ez. Majd lesz talan Z2U is, de az mas teszta.
Ki mondta hogy csucsmobil fog erkezni? Csak anyi hogy nagy es ez nagy.
-
laci_csk
senior tag
Most nezem hogy megint Andante irta. Ez az cikkiro katasztrofalis, kinek lehet a vedence vajjon?
-
laci_csk
senior tag
Megint egy elsikeredett cikk. A tegnapi hir amit ma adsz ki, es az is mar nem aktualis... Azon gondolkozok hogy a hulyeseget mikent lehet "comment"-elni?
@Skyline_r33 te nagyon el vagy tevedve, de nem a te hibad, a cikk ilyen felrevezeto mint mindig.
-
Ricardo
titán
Ennek is megvan a célközönsége. Én a Z2 compactra leszek kíváncsi. remélhetőleg az már valóban compact lesz.
-
SkyS1gn
félisten
-
nuke7
veterán
z2 kompakt inkább tetszene...
-
kelly416
veterán
válasz
#65577472 #25 üzenetére
Azért a ZL nem gyengén vékony kávával volt emlékeim szerint. Legalábbis arányaiban. Itt (Z1C) sem annyira zavaró a káva, de szebb lenne, ha alul-felül kicsit keskenyebb lenne. Az az egyetlen bajom, hogy nagy a ház mérete a kijelzőhöz képest. Az Asszonynak HOS-a van, és nem tudom, hogy a lekerekítések miatt-e vagy azért, mert a gombok a kijelző alatt vannak, de valahogy jobb a helykihasználása.
Na mindegy, úgysem tudjuk megváltani a világot, érvényesíteni akaratunkat, nincs miért erről fecsegjünk. Inkább adjunk utat az új készülékről beszélgetőknek. -
M..
csendes tag
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Ne haragudj, de ha a kettőt összehasonlítod szinte teljes az azonosság: 1, 2
Annyi volt a twitteren közzétett beharangozóban, hogy valami nagy dologra készüljünk, valamint ezt képet hozzácsapták. Semmi nem zárja ki, hogy jön hamarosan az Ultra utódja, mivel aktuális lesz az is, de ez a kedvcsináló, ami tegnap napvilágra került, több mint valószínű, hogy ezt a modellt takarta. -
tixem
addikt
A Sony nyugodtan feltámaszthatná az anno nagy sikereket megélt xperia mini / mini pro vonalat, szerintem meghálálná a piac.
Ez meg nyilvánvaló, hogy z2 ultra lesz, csak még húzzák egy kicsit az időt. Z2c szerintem még odébb van, z1c most jött ki, nagy genyóság lenne máris avultatni egy új modellt.
-
zsigus
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17 üzenetére
Azért a kettő nincs egy "kategóriában", bármennyire is csúcskategória mindkettő (vagy mindhárom, mert még a Compact hátra van)...
Három méretkategória van a Sony-nál, "kicsi" (valószínűleg Z2C), közepes (Z2), nagy (Z2 Ultra). És ez jól is van így..., mert megvan a választási lehetőség mindenkinek.Az pedig, hogy nem egyszerre jelentik be őket, pusztán marketingfogás... Nem lövik el egy nap alatt az összes puskaport, ahogy más gyártók sem. Hosszú az év.
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #17 üzenetére
Z Ultra-nak is kell az utánpótlás, de nem is ugyanaz a célcsoport.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de személy szerint már unom, hogy szinte kéthetente jelentenek be új csúcsmobilt. Most jelent meg a Z2,de már megint be van jelentve, hogy csúcsmobil fog születni!
-
M..
csendes tag
válasz
callmeakos #8 üzenetére
Senki nem állította, hogy a Z2 Ultra-t fogják most bemutatni, arról volt szó, hogy közeleg egy bejelentés. Könnyen lehet, hogy ezt fedte mindössze. Ha megnézed ennek a telefonnak az oldalát és a beharangozóképen láthatóval összeveted láthatod, hogy nagy a hasonlóság.
-
kelly416
veterán
Jöhetne egy kicsivel kompaktabb házzal és még kissebb telefonnal, mint a Z1C, tuti olyan szegmensét találná meg a piacnak, ami eddig csak a Sonyé. Ja? Pont ezért nem jön? Önmagának nem támaszt konkurenciát?
[...]Pletykák szerint az új készülék az Xperia Z2 Ultra óriásmobil lehet, mely technikai valahol a 6,4 hüvelyke feletti szegmensben landolhat.[...] Csak nekem érthetetlen ez a mondat? Tudom, értsem jól, de akkor már a bíró is érthetné jól, hogy azért szúrtam le a szomszédot, mert rámászott az Asszonyomra, nem csak úgy, heccből. Nem arról volt szó, hogy ezeket átolvassa/javítja majd valaki, mielött kimennek?
-
Cyberpunk
félisten
Csak 6,4"? Gyenge...
Ja hogy csak egy közepes cucc. Akkor lehet fikázni, 5,3" 720p ejnye!
-
Enci1983
senior tag
Nem sokat tököltek most, tegnap megszellőztették, ma már be is jelentették.
-
callmeakos
veterán
Remélem hasonlóan jó lesz mint a Z Ultra.
(#3) M..
Egy esetleges Z2 Ultra, és egy T3 még közelről sem egy játszanak egy ligában. Előbbi minimum Snapi 801, ez meg csak Snapi 400. -
dreamdancer
őstag
Tudnak a Sony marketingesei időzíteni...
-
Nigér
őstag
Z2 Ultra, csak erre cserélném le a jelenlegi Ultrámat.
-
Juliuska
senior tag
a Sonynak megvan rá a pénze; sőt gyakorlata is, így esélyes, h bárkivel fel tudja venni a versenyt
-
M..
csendes tag
Már be is jelentették: http://www.xperiablog.net/2014/06/03/xperia-t3-announced-5-3-inches-1-4-ghz-quad-core-2500mah-battery/
7mm vastag 5,3"os középpályás -
peestee83
aktív tag
válasz
edgelaszlo #1 üzenetére
Akkor én mit szóljak az U-ra???
-
edgelaszlo
senior tag
lassan már a nexus 7-esem kicsinek fog számítani a telefonok között is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iOS 8 premierjével egy időben kezdte meg az új óriásmobiljának beharangozóját a Sony.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Konteó topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Last Epoch
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest