- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
mindig elbizonytalanít ez a gép. Tudom, hogy utazós, nyaralós gépnek ez lenne a tökéletes. A gyorsan sötétedő obi ellenére is.
M4/3-hoz viszonyítva: az átfogás ideális, és a fényerő még így is jobb, mint egy kitobinál (sőt, kitobi ilyen átfogással nem is létezik). Utazáskor viszont általában nincs gond a fénnyel, az obicserélgetéssel annál inkább.
A M4/3 mellett a fényerős fixek szólnak... van egy olyan forgatókönyvem is, hogy egyszer lesz egy ilyenem mindenhová hurcolós gépnek, a meglévő m43-os obik alá meg egy darabig megmarad a GF2, aztán legfeljebb egyszer le lesz cserélve az aktuálisan 50-ért kapható legjobb vázra. -
|AP|
veterán
Én most azon gondolkodom, hogy utazós gépnek ez (nekem) tökéletesebb, mint egy MFT, ami igazából a fényerős fixekkel mutatja meg az erejét. Akkor meg ugye cserélgetni kell, amit nem mindig akar az ember nyaralás, városnézés közben. Ilyenkor viszont megbocsátható a kicsit gyorsabban sötétedő obi.
Az MFT-t viszont sajnálnám elhagyni és ebben nagy szerepe van a 45/1.8-nak (tudom, egy obi miatt talán hülyeség). Így még az is elképzelhető, hogy maradna egy MFT váz (jelenleg GF2, de később leváltva valami akkor olcsóbb használt vázra) portézni, mélységélességgel játszadozni, de utazásokra biztos mindig ez jönne.
Nagyon kíváncsi vagyok az AF-re és a mintaképekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest