- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
attila9988 #57 üzenetére
Ha tényleg nem volt reboot egy éven át, akkor mit számít, hogy jönnek-e rá frissítések a következő egy évben?
De ilyen használati célra rá lehet nézni pl. a Win10 LTSC-re is, az sem telepíti magát újra félévente (persze [fél-]havi CU-k arra is vannak, de hasonló Win7-re is volt eddig).(#59) wwenigma - Mondjuk azért a hibás random generátor talán biztonsági gond is lehet (olyasmi színekben is lehetne festeni a hírt, mint a Spectre esetén).
-
waveson
tag
válasz
attila9988 #47 üzenetére
Neked van igazad teljes mértékben.
Főleg azzal hogy az adott területre mi válik be a legjobban!!
Nekem azt nem sikerült megvalósítani még, hogy Linuxon valami gördülékenyebben fusson, mint windowson, akár desktop akár szerver szinten. Persze nálam vannak sokkal nagyobb linux guruk!
Linuxot csakis célfeladatokra használok egy ideje, amire a cygwin nem jó már. Az utóbbi időben már egyértelműen a win felé hajlok, így töredék időt sem töltök már linuxxal. Ez nem azt jelenti hogy nem tudom használni már, hanem hogy a linux fejlődését már nem tudom így nyomon követni.
Én szerintem Linux csak annak való, aki azzal tölt el több időt, nem pedig winnel...Ezzel anno én is így voltam, aztán egyre több gondom adódott. Egyre többször az volt, hogy amiatt állt a munka, mert nem volt kompatibilis a hardver a rendszerrel, sőt, soha nem is volt, és nem is lesz. Erről nem a Linux tehet, hanem az adott gyártó, de ez nekem nem vigasz egyáltalán -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
attila9988 #48 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy alufólia sisakban netezik, hogy a gondolatait se tudják befolyásolni.
ysengrin: akkoriban még tudtak megbízható oprendszert írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest