Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
attila9988 #57 üzenetére
Ha tényleg nem volt reboot egy éven át, akkor mit számít, hogy jönnek-e rá frissítések a következő egy évben?
De ilyen használati célra rá lehet nézni pl. a Win10 LTSC-re is, az sem telepíti magát újra félévente (persze [fél-]havi CU-k arra is vannak, de hasonló Win7-re is volt eddig).(#59) wwenigma - Mondjuk azért a hibás random generátor talán biztonsági gond is lehet (olyasmi színekben is lehetne festeni a hírt, mint a Spectre esetén).
-
waveson
tag
válasz
attila9988 #47 üzenetére
Neked van igazad teljes mértékben.
Főleg azzal hogy az adott területre mi válik be a legjobban!!
Nekem azt nem sikerült megvalósítani még, hogy Linuxon valami gördülékenyebben fusson, mint windowson, akár desktop akár szerver szinten. Persze nálam vannak sokkal nagyobb linux guruk!
Linuxot csakis célfeladatokra használok egy ideje, amire a cygwin nem jó már. Az utóbbi időben már egyértelműen a win felé hajlok, így töredék időt sem töltök már linuxxal. Ez nem azt jelenti hogy nem tudom használni már, hanem hogy a linux fejlődését már nem tudom így nyomon követni.
Én szerintem Linux csak annak való, aki azzal tölt el több időt, nem pedig winnel...Ezzel anno én is így voltam, aztán egyre több gondom adódott. Egyre többször az volt, hogy amiatt állt a munka, mert nem volt kompatibilis a hardver a rendszerrel, sőt, soha nem is volt, és nem is lesz. Erről nem a Linux tehet, hanem az adott gyártó, de ez nekem nem vigasz egyáltalán -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
attila9988 #48 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy alufólia sisakban netezik, hogy a gondolatait se tudják befolyásolni.
ysengrin: akkoriban még tudtak megbízható oprendszert írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Asus PRIME Z390-A Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest