- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valko12
csendes tag
MeMo Pad HD 7 ha megjellenik a boltban én megyek is mert nagyon jó ennyi árért!
-
errorcode06
őstag
Állítólag lesz nekik idén Temash-os Win8 tabletjük is.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Dr.Anonymus
addikt
az új infinity is jöhetne már
hamarabb fog kijönni a deadtrigger2 mint hogy legyen vas ami tisztességesen futtatja -
szabi__memo
nagyúr
$129 a legkisebb hetes. 129euro 39000ft. megis 50 korul lesz? durva
-
valko12
csendes tag
válasz szabi__memo #4 üzenetére
Máshol kevesebb ft mondják de mindenütt mást
-
barnade95
tag
Hmm ez a 7 HD egész jó vétel ennyiért, már ha tényleg ennyi lesz. Csak picit fura, hogy konkurenciát csinál saját magának (lsd. Nexus 7)
-
barnade95
tag
válasz szabi__memo #7 üzenetére
Látod, ezt mondtam. Ha megnézed, nem sokkal jobb az N7, sőt... Tegra 4, fantasztikus, meg gyári droid, habár kép alapján ez is az. Emitt viszont hátlapi kamera, és nem refurbished, hanem vadi új, és épp egy 20-assal olcsóbb.
-
dog15
csendes tag
Sziasztok azt mondjátok ez az asus tab is jó választás lenne? mert én ez és a nexus 7-en gondolkozom, meg ha szinte ugyan az, akkor ez is jó választás lenne fölég h olcsóbb is meg van benne kamera ne meg lehet bővíteni, szerintetek mikor lesz róla teszt, és mikor lehet majd hazánkban megvenni? és amúgy tudtok róla valami specifikációt? meg h a különbség ..stb a két tab között ..és szerintetek ez is fogja rendesen kapni a frisitést mint a nexus 7, .előre is köszönöm a segítséget helló!
[ Szerkesztve ]
-
dog15
csendes tag
Ja és ezt még meg akartam kérdezni h az mit jelent a nexus 7-nél h refurbished? mert sok helyen láttam már csak nem tudtam h mit takar, előre is köszi!
-
dog15
csendes tag
oké köszi, és valamit erről az új készülékről nem tudsz, videók esetleg valami magyar leírás?
-
őstag
válasz errorcode06 #11 üzenetére
Az olyan termékeket hívják refurbished-nek amiket pl visszavittek szervizbe, és rögtön cserélték az illetőnek egy újra, de a régi terméknek pl ki kellett cserélni a kijelzőjét vagy vmit, kicserélik, esetleg a burkolatot is, hogy újnak tűnjön és ezután visszacsomagolták a terméket, mintha új lenne, csak REFURBISHED-ként árulják. Tehát így sokkal olcsóbb.
Vagy Apple refurbished
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
errorcode06
őstag
-
őstag
válasz errorcode06 #15 üzenetére
Igen,vagy úgy is lehet mondani,hogy újra hasznosított
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Ronina
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A páromnak elég speciális, de jól körülhatárolható célra kéne egy tablet, esetleg kicsi laptop.
A cél: nagy üzem idő, hordozhatóság, és hogy terepen meg tudjon nézni rajta akár emailben kapott autocad rajzokat. Szerkezteni nem akarja csak áttekinteni. Internet elérés, de van USB stices nete szóval nem feltétlenül kell olyan amibe kártyát is lehet tenni, de az sem lenne hátrány.
Az autocad miatt windows oprendszeres lenne a jó.
Az ár másodlagos, céges készülék lesz.Sajnos nem igazodom el a mostani készülékek között. Kérem aki tud tanácsot adni tegye meg.
Köszönöm. -
papamaci791
tag
Tegnap vettem MM-ben. Nagyon tetszik.
Frissítések elméletileg lesznek rá. A dobozból kivéve rögtön felajánlott egyet.
Vhol. olvastam, hogy 4.2 szeptemberben várható rá. Nyilván lassabban érkeznek meg az upgradek mivel nem gyári android, hanem Asus saját felülete (sokban nem különbözik).Ha még kellenek tulajdonságok:
Asus, The Verge, GSM ArenaNézegettem, nyomkodtam a Nexust is, mivel volt kint bemutató darab. Nem érzek jelentős különbséget a kettő között. Viszont egy refurbished Nexus 7 árából meg van 2 év garival.
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem:
- mennyire lehet ilyen tabletet autós navigációra használni? Milyen navigációs szoftver telepítési lehetőségek adottak?
- illetve lehet venni akár valami általános,tabletekhez kifejlesztett autós tartót, amibe elhelyezhető és tappanccsal feltehető a szélvédőre? Vagy Asusnak van ehhez pl. valami kiegészítője?
-litium-polimer akkumulátorról mit kell tudni? Rá lehet tölteni pl., mint a litium ionra?
-GPS mennyire használható?Azért kérdem ezeket, mert ha ésszerűen, költséghatékonyan megoldható, akkor szívesen vennék 1 ilyen memo padot és használnám navigációra is! De ha nehézkes, nem megoldott a rögzítés/töltés, illetve csak horror áron, akkor inkább 20-ból veszek egy wayteq hd960-t, aztán jó lesz az arra, aminek megálmodták...
Van erről valakinek tapasztalata?
-
Bunt
csendes tag
és autós navigációra mennyire használhatóak ezek?
-
Bunt
csendes tag
megvettem a 7"-os memo pad mv173-at! Eddig még csak ismerkedünk,sosem volt ilyen kütyüm,de nagyon tetszik!
-
Rinity
csendes tag
Sziasztok!
Az Asus memopad 7-en hogyan tudnám kikapcsolni a szótár alkalmazást - illetve a prediktív szövegbevitelt?Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest