- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
g3He
csendes tag
Milyen cucc lesz hétfőn ? Talán Optimus 3D ?
-
GALARDO
addikt
-
Gengi
senior tag
Lehet ,hogy tovább kellett volna nyomkodnom és sokkal de sokkal jobban odafigyelni ezekre a részletekre is. A tök jó kis kezelőfelület magába szippantott. (Amibe az volt a leges legdúrvább ,hogy videok alapján rengeteg kihasználatlan hely van és olyan üres az egész, de mikor az ember újra meg újra szembesül a 10"-el rájön ,hogy hát nem is) Tipikusan olyan dolog ,amit ha megunok biztos előtérbe kerül. Szóval ez a faktor benne van. De én azt sem fogom elfelejteni ,mikor ráböktem az ipadre többször és nem reagált rám. Meg a kvázi hasonló mikrolagok.
-
Gengi
senior tag
Most próbáltam ki én is a Tab10.1V-t és szerelmes lettem belé. Pedig nagyon nagyon nem vennék ,de tegnap meggyőzött. Annyira jó volt fogni és nyomkodni meg huhh... Egybe volt. Ilyen kisebb mikrolagok akadtak ,de tényleg kisebbek. Valahogy a videókban jobban kijön az akadás. Az első tapasztaltaim az Ipad 2-vel le se írom XD....
-
g3He
csendes tag
Nagyon tetszik és nagyon jó ötletnek tartom ezt a Mobilaréna tv-t.
-
Browny
csendes tag
Jó lesz ez az élő adás, de esetleg nincs egy asztal, amit betehetnétek? Szebb is, kényelmesebb is azon pakolászni
Szerk: Most látom csak, hogy UdVi86 már ajánlotta. Na sebaj..
-
Szacsy007
csendes tag
válasz
DemonDani #47 üzenetére
Ki akar egy táblagéppel fotózni? Gondolj bele, fogod a fél monitort,és forgolódsz vele,hogy fotózz. :-) mondom ezt én, aki a minap csinálta ezt. :-) (lemerült a fényképezőgép a Harry potter red carpet premieren,muszáj volt a tablettal ellőni egy-két fotót) persze jobb lenne a 8 mpixel, de amennyit használja az ember, elég... SZERINTEM...
-
UdVi86
aktív tag
-
DemonDani
addikt
és az nem gáz hogy szarabb ebben az új cuccban a kamera?
-
xdx@
aktív tag
Nagyon jó lett!
-
Pete55555
addikt
Sokszor tényleg elég halkak votlatok, esetleg 1-1 mikrofont ha beszereztek a jövőben, és magatokra csiptetitek az orvosolhatná a problémát.
A pokrócos dolgot, meg h a cucc fele van a képben, már írták. Amúgy jó lesz, ez nekem tetszik a dolog, viszont annyit még jólenne ha megtudnátok oldani, hogy ha élőben nem is, de műsor után vmilyen adobe flash formában feltoljátok, hogy androidon is lehessen nézni.
Hogy a cuccról is írjak: Én többet vártam ettől a tab-től, de annyira nem győzött meg, bár amúgy sem tetszenek annyira a tebletek, és nem tudnám igazából kihasználni, és ez a termék sem változtatta meg a véleményemet: maradok okosteló vonalon. -
YikeSS
tag
Szerintem meg inkább ne legyen online adás (mert minek), viszont legyen letölthető valami normális formátumban (nem only-vindoz-szilverlájt)....
A droid/linux/mac/etc userekkel mi lesz?
-
igen az engem is zavart
de gondolom ellenőriztétek hogy minden képben legyen
jó adás volt, csak így tovább -
domi007
őstag
Ustream.tv?
Magyar fejlesztésű, és ahogy eddig nézegettem kevésbé laggol, valamint Flash alapú és elérhető WP7-re is kliens hozzá (gondolom másra is, de csak ezt néztem).
Csak ötlet.
-
elég zavaró, hogy folyamatosan a "kép" bal alsó sarkába néztek (ott a gép sejtésem szerint), illetve nálam is volt némi lag. amúgy hajrá!
-
beccyboy
aktív tag
Azért összehasonlítás volt, mert pl a képernyők lapozásánál folyamatosnak tűnt, ott meg lehetett nézni, hogy a videó mennyire laggol. Vagy azt mondod, hogy a video pont akkor laggolt, amikor Dr Kind megnyitotta az apps-okat?
Amúgy egy kicsit többet vártam volna ettől a cucctól...
-
Szacsy007
csendes tag
Én nem láttam az adást,de a samsungnál a laggolás nagyon ritka,max,ha nagyon sokminden fut a háttérben, de akkor is minimális. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom...
-
dui
aktív tag
vissza lehet nézni az adást... és igen, laggol
-
Kashim
őstag
Jó volt, de a második kameraálláson még lesz mit dolgozni. Elég zavaró volt például, hogy a felét gyakorlatilag nem láttuk, mert egyrészt belógott valami párna, vagy pokróc, másrészt meg összevissza forgott a kép és a tablet alja teljesen kilógott a képből.
Hang most is nagyon halk volt, főleg Dr. Kind-ot alig lehetett néha érteni.
Ha már behoztátok a tableteket, pár kijelzőtípust egymás mellé lehetett volna tenni, hogy látszik-e valami különbség, de gondolom úgysem volt hozzá hely, szóval mindegy.
Ettől függetlenül tartalmilag érdekes volt, várjuk a következőt! -
Ace owner
addikt
elment
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok! És melyiket ajánlanátok? Egy Pad-et, közép kategóriából, vagy egy felső közepes telót?
-
GALARDO
addikt
Hát nem lepődtem meg, laggol mint az állat.
-
kutkut
addikt
Miért silverlight?
-
GALARDO
addikt
válasz
Bathory Peti #14 üzenetére
Van órám, de azért kösz!
-
Bathory Peti
aktív tag
18 óra.
-
D@niel
addikt
válasz
Bathory Peti #12 üzenetére
Kiwi vagyok a vékonyságra.
-
Bathory Peti
aktív tag
Kezdödhetne már.Türelmetlenül várom.
-
maláj
addikt
itt leszünk, várjuk az adást
-
Szacsy007
csendes tag
Azt esetleg nem lehetne megoldani, hogy a műsort le lehessen vhonnan tölteni? Sajna androidon nem megy a SL. Laptopom most nincs, helyette a címben szereplő kütyü a mindenesem, de a műsort meg szeretném nézni. :-)
-
plus44
veterán
Igyekszek itt lenni. Am. mindig mikor meglátom, hogy MATV, egyből a Matáv ugrik be...
-
tybsen
addikt
Klassz lenne ha a Galaxy Tab-omon tudnalak nezni Titeket. Nem lehet ezt valahogy megcsinalni?
-
bok92
addikt
Már várjuk!
-
a mait meg tudom nézni élőben
az előzőt csak 'felvételről' láttam, de első adásnak nagyon jó volt
soha rosszabbat!
-
kolosanyi
veterán
Reményeim szerint nézni fogom.
Kíváncsi vagyok erre a cuccra. Ez már 3.1-gyel jön ki? Kíváncsi lennék a perifériák kezelésére.
-
rep3at
őstag
Nekem az ezelőtti adás is jó képminőséggel és akadás nélkül futott. Tetszik ez a TVs dolog, mindenképpen megnézem ha itthon leszek akkor.
-
amanoba
őstag
Megprobalom meglesni, a elozot meg eddig nem sikerult..
-
merkucyo
aktív tag
Én nézni fogom
-
GALARDO
addikt
Már várom, mondjuk a teszt cucc nem nagyon izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mobilarena TV második adásában ismét olyan kütyüt mutogatunk, ami nagyon friss.
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest