- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
válasz
Faterkam #403 üzenetére
A Revolut topikban hasonló történet esett meg. Néhány napja ingyen lehetett kérni virtuális kártyákat ami 1 db fölött fizetős. Aki akart, csendben betankolt, aztán jött egy lelkes naiv jó lélek aki megkérdezte a supportot, hogy ez most rendszerhiba vagy mi? Nem tudom, hogy azóta történt-e változás.
-
válasz
Faterkam #403 üzenetére
Szerintem is elég sokan csak éltek a lehetőséggel, ami lássuk be, az elején igencsak jó is volt! Vannak, akik dobtak rá annyi kupont, amennyi sikerült és nem nyekeregtek a topikban. Az első Xiaomi Mi 9 SE-met én is simán megvettem meló utáni reggelen csak a MOBIL5000 kuponnal, annyira meglepődtem, milyen jó áron volt! (tegyük hozzá, hogy egy pár hete vártam rá, hogy beérkezzen a Lurdy-s Xiaomiba)
NAS-sal is úgy voltam, hogy sokáig azt elemeztem, melyik lenne jó nekem, aztán itt láttam jó áron ingyen szállítással, megvettem. Igaz, más az, ha kifejezetten akarsz egy adott terméket, mint ha csak az akciós halmozott kuponozós árak miatt vesz valaki termékeket. Az egyik szükséglet, a másik a marketing.
Ez a kuponozós őrület sajnos erősen rávilágít arra, hogy ezt az oktatási rendszert nem kellett volna még jobban padlóra vinni, mint amilyen szinten már volt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest