- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én egyáltalán nem tudok főzni, nagyon gyenge vagyok és ilyen alap cuccokat csinálok mint pl a csirkemell filé kicsi só , bors , fűszerek meg hozzá krumpli.
Na most az elsőnél alul volt a krumpli, ( félbevágott steak szerű nem fűszerezett - én szeretem) felül meg a csirke.
Hát ez így szar lett mert fent a csirke száraz lett, lent a krumpli meg nem sült meg. Ma megcsináltam fordítva és kiváló. A csirke nem száradt ki, a krumpli meg barnára sült. Na ehhez kell az hogy lent legyen a csirke, fent meg elválasztva a krumpli. nekem ez eddig bejött.Nameg az is sokat segített hogy nem 200-on , hanem 180-on csináltam
kérdésedre a válasz egyszerűen: azért mert így dupla annyi kaját lehet benne csinálni egyszerre
-
törölt tag
Elnézést, mert amúgy lehet hogy neked van igazad, mert most előszedtem megint a könyvét és lehet rosszul értelmeztem ( nem az erősségem az angol).
Viszont a könyvben felfedeztem hogy van egy grill rács hozzá amit már jól elsúllyesztettem a szekrénybe, szóval ha azt aláteszem akkor a történet meg is oldódott. -
törölt tag
-
törölt tag
na van egy olyan gondom xiaomi air fryerrel, hogy első perctől a felső állítható tálca nem marad meg a helyén. an benne 4 hőálló gumi pöcök, ami feszítené, és azzal tudnám a magasságot beállítani, de amint beteszek valamit az egész tálca leesik a francba.
Ötletek?
-
törölt tag
Tükörtojást hogyan cisnáltok? mibe teszitek?
-
-
törölt tag
kaptam egy 3.5L xiaomi air fryer-t, most sütöm az első random coop-os steak krumplit.
kiváncsi vagyok. régebben olvasgattam hogy károsabba kurmpli így
jöhetnek a tippek ( vagy keressek vissza? ) finom sültkrumplihoz. Vegyek ilyen fújós olajat és kicsit spriccoljam be? Milyen hőfokon meddig érdemes sütni? Most 25 percen van, már egyszer szólt hogy forgassam át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged