- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Bár már kedden (villámgyorsan) megérkezett a készülék, ma volt időm ki is próbálni. Első körben csak egyszerűbb ételekkel próbálkoztam: rántott mindenféle. Miután a család a frissen panírozott ételek mellett tette le a voksát az előpanírozott fagyasztott cuccok helyett, gomba, karfiol és csirke alsócomb lett a kiválasztott. A gombát a szokásos liszt- tojás - morzsa kombóval paníroztam, a karfiolt előfőztem / pároltam kissé. A combok sózás után lettek panírozva. Első körben a gombák mentek be 15 percre, 180 fokon. utána gomba és karfiol vegyesen, szintén 15 percre, de 200 fokon. Utóbbiak szebben megpirultak, nem ártott meg a +20 fok. Végül a combok kerültek be, 30 percre, 180 fokon úgy, hogy kb félidőben megfordítottam őket. Minden esetben sütés előtt átkentem a sütnivalókat olajjal (Ollie javaslata szerint), egy ecset segítségével (felírtam, hogy kell egy olajpermetező)
Az eredmény elsőre meglehetősen kielégítő - roppanós külső, lédús belső minden tételnél. A combtól tartottam, de remekül átsült, csak úgy jött le a csontról a husi, miközben finom, omlós maradt, roppanós bundában. A második tételnél (gomba + karfiol, 200 fok, 15 perc) itt ott mintha kissé túlsült volna (de a belseje nem száradt ki!), így azon még majd kell kicsit kísérletezni. Két dolgot kell kiemelnem: 1, amíg betoltam a kajcsit, és sült, nyugodtan csinálhattam bármi mást, nem kellett felette állni, kavargatni, stb, 2, Semmi kellemetlen szag nem lengte be a lakást. Minimális ételszag jött, nyilván (szép is lenne a főzés, ha nem éreznénk az illatokat), de a rántott ételekre jellemző olajszag egyáltalán nem volt (van) jelen.
Mindent összevetve a bemutatkozó jól sikerült, eddig tetszik. Ha leváltani nem is fogja a hagyományos tűzhely - sütő kombót (imádok főzni, mindenféle módon), remek kiegészítő lesz a konyhában, főleg, ha vendégeket várunk.
A rácsot már tuti beszerzem - szupi lett volna, ha két szinten tudom sütni a cuccokat - ez mindenképpen kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest