- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Köszi.
Az LXDE és XFCE között tapasztalataim szerint az a különbség, hogy utóbbi némileg erőforássigényesebb, a freedesktop.org utóbbit nem kimondottan a csak csupasz asztali rendszerek közé sorolja, a több processzor és memóriaterhelésrt cserébe nagyobb a programválasztéka. Itt is okos kompromisszumot kell hozn, ha egy régebbi konfiguráción szeretnénk készen, különösebb konfiguráció nélkül a lehető legtöbb grafikus alkalmazást futtatni. Nekem ezen okok miatt az XFCE vált be.
-
zoli62
addikt
Tudom, én is teszteltem már Openboxot LXDE alatt. Nem tetszett, hogy annyit kell mókolni vele, például egy helyi menü beállításánál, hogy működjön. Igen, az Unityra gondoltam, nyilván nem kompatibikesek vele a csomagjai. Milyen egyszerűbb, gyakran használt grafikus programokat lehet mellé telepíteni? Ezek szerint az Unityhoz hasonlóan a Gnome-ra, KDE-re netán XFCE-re készült csomagok nagy része sem futtatható vagy vannak azért kivételek? Elsősorban a rendszerprogramok érdekelnének. Az Openboxnak egyébként van használható menüje, például ide automatikusan bekerülnek a telepített alkalmazások? Mennyivel kisebb így az erőforrásigénye, mint például egy komplett XFCE-nek?
-
zoli62
addikt
Látom ez egy puritán ablakkezelő. Telepíthetők rá az Ubuntu Unity-specifikus csomagjai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest