Új hozzászólás Aktív témák
-
rongaucho
tag
Valahol itt lehet a megoldás. Mert 1-2 oldalas pdf-eket is próbáltam átküldteni Beagle-re, és azok át is mentek. Aztán próbáltam egy többszáz oldalas könyvet, azok már nem sikerültek.
Sajnos a főzött ROM-omon még a telefon használatbavételekor úgy particionáltam, hogy a belső memórián (sdcard0) 51 MB maradjon. A maradék kb. 3 GB-on most az appok vannak (ezért is nem volt eddig szükségem külső kártyára mozgatásra).Most viszont próbáltam AppMgr III-mal, egyetlenegy alkalmzást sem enged átrakni a külső SD-re.
Egyébként írtam a txtr customer servicenek, ezt a tanácsot kaptam:
"We would like you to try the following procedure:
- Please make sure you are using fresh batteries in your Beagle device.
- then switch on Beagle
- switch on pairing mode (press on/off button for a few seconds9
- then press left and right button for a few seconds
- a window, asking you to reset the Beagle will pop up - click RESET
- then go to the txtr App on your android device - go to Beagle settings and click the button for:
disconnect beagle due to loss or repair reasons
- in following you can set up a new connection
- before setting the new connection please make sure you are using the freshest txtr App for
Android. "Persze ezt mind már tudtam korábban is, hogy így kellene.
-
doc
nagyúr
Just 'for the record': Beagle-n a factory reset BlueTooth modban a jobb es baloldali nyilak folyamatos nyomasaval (jopar masodperc) indithato.
Nekem ez megoldotta a rongaucho altal is irt problemat (a telefonnal parosodott, de az app mar nem latta), de nala ugy tunik ez is keves -
rongaucho
tag
Egyszer sikerült még a legelején párosítanom a telefont ésa beagle-t, akkor volt az, hogy megszakadt utána az áttöltés és az áttöltés folytatása sem sikerült.
Azóta már többször vissszaállítottam alaphelyzetbe a beagle-t, újra telepítettem az app-ot, de csak annyit sikerült elérnem, hogy a telefont és a beagle-t ugyan sikerült párosítani a blutooth-szal, de aztán a txtr app-on a párosítást már nem tudom befejezni, csak teker a csatlakozást próbáló ablak és semmi nem történik (általában a végén kifagy az alkalmazás).Próbáltam ezt is: https://github.com/schierla/jbeagle (számomra ez is egy rémálom volt, mire elindítottam a java alkalmazást, de itt is ugyanaz, a PC-n azt látom, hogy megtörtént a párosítás BT-n, de a java alkalmazás nem látja a beagle-t).
-
david1212
tag
Köszönöm a választ, nem ilyenekkel volt probléma. Közben rájöttem, hogy velem volt a gond, bár bevallom az aki írta a programot, jó nagy nem mondom mi. Nem rá kell nyomni a könyvre amit át akarunk tölteni, hanem azt a picike kis nyilacskát kell megérinteni, és akkor jön elő a küldés lehetősége. Itt viszont megjegyezném, a kezelési utasítást át kéne írni. Nagyon régóta van különféle kütyüm, az android rendszerrel a kezdetek óta foglalkozom, de így még nem jártam
.
-
szerintem 15-20 USD-ért magasan veszteséges lenne. mi hiányzik belőle, ami egy "rendes" olvasóban megvan? egy általános célú SOC, amin elmegy a linux meg valami egyszerű olvasószoftver. az olyan teljesítményű SOC-ok, ami pl. az egyszerűbb Koobe termékekben vannak, 5-10 USD között beszerezhetők tömegesen (és akkor még vastagon fog a ceruza), a szoftvert meg open source alapokon akár házilag is meg lehet hegeszteni. szerintem az alapkoncepció az volt, hogy legyen telefonhoz kötve - és ha már a telefon megcsinál mindent, akkor más spóroltak egy kicsit a HW-en is.
ha akár egy faék egyszerűségű képdekódoló lenne benne, akkor rögtön tizede lenne a képméret és az átviteli idő, de még ez sem fért bele - ez mondjuk szerintem idiotizmus. talán a 2.0...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest