Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
teljesen mindegy, hogy ok mit gondolnak, a torveny ugyanugy vonatkozik rajuk is
az mas kerdes, ha valaki nem meri feljelenteni oket, mert vajjal a fejen nem akar a napra menniviszont jo lenne, ha nem irna le mindenki ugy a kiadokat, ahogy teszitek, ettol oszetettebb tamadast is inteztek mar filecserelo halozatok ellen
ertem en, hogy nem szeretjuk oket, meg kopkodni jo, de gondolkozni megjobb -
rt06
veterán
site-ot felallitani nem is nehez, a forgalmat odairanyitani mar problemasabb
foleg ugy, hogy csak a hasznos forgalom menjen oda
ennek - amit irsz - leginkabb akkor van jelentossege, ha elviszik a szerverthaxiboy: nemzetkozi viszonyban nem tudom, mi a helyzet, de a magyar torvenyek nem tesznek kulonbseget az alapjan, hogy ki inditja a tamadast
BTK 300/C. §
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
-
haxiboy
veterán
Szerintem ugyanúgy meg kéne büntetni a kiadókat ha DDOS támadást inditanak mint bárki mást....az internet szabadnak indult, szerintem maradjon is az!
-
Zirowe
nagyúr
Mintha azt nyilatkozták volna magnetre való átálláskor, hogy mostantól az egész oldal elfér egy kisebb pendriveon, akkor elvileg kb semennyi időbe nem telt volna felállítani egy ideiglenes mirror siteot.
Nekem kedden majdnem egész nap nem volt elérhető az oldal.
-
DesertDog
tag
Tombol a kiberháború. Csapások és ellencsapások mindkét (két?) oldalon.
-
törölt tag
és ha jól látom, egy főnixmadárra cserélték a logót, ötletes

-
Narxis
nagyúr
Szerintem a kiadói csoportok voltak. Egy jó időben indított Anonra jellemző támadással összeugrasztják őket és azokat is megosztják akik eddig szimpatizáltak valamelyikkel vagy mindkettőjükkel. Oszd meg és uralkodj!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest