- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinamite
csendes tag
Nekemis volt Acer-öm mindig melegedett mind kettő..
Vagy kikapcsoltak stb...Idegesitő voltmár... Így maradtam asztali gépnél. -
Bloodrayne2
tag
sztem az egyedüli megbízahtó notebookok a Delltől vannak,bár neki is vannak hibás laposai,de sztem ez azegyetlen legjobb gyártó,az ára is elárulja
-
mpepe20
tag
Felgyorsult világunk hozománya, hogy nem képesek rendesen letesztelni, mielőtt piacra dobják........ nincs idejük rá, mivel a konkurenciáik is hasonlóképp gondolkodnak.......
-
Peak
addikt
Ennyi ostoba rosszindulatú hozzászólást a sok technikai zsenitől rég láttam.
A hülyeség ha fájna visítanátok.A probléma háttere ott van, hogy közvetlen a borítás alatt fekszik a HDD, annak pedig van egy fémkerete, ami között ott van az AKTIV, tehát feszültséggel folyamatosan ellátott MIC kábel.
Mivel a borítás és a fémkeret viszonylag szoros, ezért huzamosabb használat, rátehénkedés, ráülés, akármi esetén a fém keret elnyírja a kábelt, és a feszültség alatt levő kábel a földkábelhez igen csak közel szépen elkezdi felmelegíteni a műanyagot és a fémkeretet, aka zárlatot okoz.Nem hogy örülnétek vaze, hogy becsületesen szólnak és szó nélkül javítják,
technikailag kicserélik egy másik HDD keretre a benne levőt, amelyben külön van egy "árok" a mikrofon kábelnek, igy semmilyen mechanikai hatás nem éri.Tessék szépen brúnóba küldeni.
-
ooooobi
senior tag
Valakinek van már valami fejlemény? visszahívás, vagy valami? vagy inkább vigyem be az EC-CO kft. nek?
-
Gergő_
őstag
és cserekészüléket ugye nem biztosítanak?
de azért 2-3 hétre elviszik a notit egy tyúkfasz kábel lecserelésére -
ooooobi
senior tag
Az baj lehet ha nem az eredeti winyo van benne? Nem akarom mentegetni róla az adatokat, meg nincs is nagyon hova. Viszont van egy 80gigásom zt beleraknám, azt csókolom.
-
cse978
csendes tag
na kérem, beszéltem ACER.
a kábelt kell benne kicserélni és ezt nem máshol mint csak Bruno-ban képesek elvégezni.
nevetséges.
nem tudom mitévő legyek, küldjem javíttasam vagy sem?
-
törölt tag
ez az ők szóltak, ez így kevés. ha kiértesít levélben, ajánlottan, akkor szólt.
amúgy meg, mivel a hiba már a megvételkor benne volt, így jótállás alá esik egy évig, 3 évig pedig a szavatosság alá. leegyszerűsítve a kettő közt a különbség csak a bizonyítási kényszer: jótállásnál az eladó bizonyít egy évig, szavatosságnál a vevő fél év után. mivel ez egy ismert és feltárt hiba, így...
persze ez csak papíron vagy így, a valóság hasonló a kreszhez, elsőbbsége annak van, akinek megadták -
cse978
csendes tag
na kérem, én is beleesek a szériába.
3810T az enyimé.Már a reg. oldalon megis adtam az adataimat és 2 napon belül kértem egy telefon hívást tőlük.
Mert azért nem mindegy hogy beviszem a szervízbe és mondjuk 2 nap alatt kész vagy kiküldik Bruno-ba és 2 hét vagy több. (lásd Homár dolgok)Szóval megvárom mint mondanak.
A másik én egyáltalán nem használom a mikrofont és gépelni is nagyon nagyon keveset szoktam rajta.
Külső bill és egér meg minden.
Szerintetek ettől függetlenül is javíttasam, persze udom hogy FREE?.
(meg hát féltem is azért odaadom és karcos lesz stb.)
-
Jó,hogy beismerték.Igaz nálunk még nem fordult elö ilyen példány,de az ügyfelek sürün pánikolnak
-
berVi
senior tag
nyihaha. "bizonyos modellek" my ass. eddig (szerencsére "csak") 3 acer notebookshithez volt szerencsém (ráadásul 3 különböző generáció), mind ilyen melegedős hulladékfos, ha melege van, kikapcsol, azt csók. de most már legalább hivatalosan is szarok, nem csak gyakorlatilag.
-
törölt tag
faszául beleestem...
mondjuk tünete semmi. -
marsu
veterán
Mindenképpen korrekt, hogy elismerik a hibát és visszahívják a készülékeket ...
Ha nem lenne ez az "akció" a szervizek biztos a felhasználóra fognák a hiba okát és kerülnék a garanciális javítást.
-
szuper-t
őstag
ez valami nagyon gyenge kamu..
túl melegedik és megolvad a kábel?asszem valami 300-400 fokig hőálló 1 kábel műanyag borítása
vagy ezek a szériák akkor hősugárzók akarnak lenni és nem notik? -
Devid_81
félisten
Es pontosan mitol is melegszik tul a kabel?
Avagy eleve kozel van valami hoforrashoz...fasza, ugyes tervezes. -
djyuri
őstag
ok
Ez nem az egész laptopra vonatkozikSorry
-
djyuri
őstag
bocsi...duplán ment el...
-
Tehát akkor max a mikrofonkábel ég szét, nagy ügy, nem kell mikrofonozni többet.
De tényleg rendes tőlük, hogy intézkednek hamar a hibás darabok kijavításában. Elvezetik másfele a vezetéket aztán kész is. -
Solten
őstag
"A leírás alapján a probléma, akkor következik be, ha a felhasználó túlzott nyomást helyez az érintett termék bal oldali csuklótámaszára."
Mit ertenek ez alatt? Kezen all rajta?
Amugy korrektek hogy nem tussoltak el a problemat mint khm. bizonyos gyartok...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest