- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
A teszt megjelenésével egy időben vásároltam, a mai napig is remekül teszi a dolgát.
Nem bántam meg, egyetértek az „Ajánlott” plecsnivel. -
gabv
csendes tag
Sziasztok!
Kihangosítónak lehet használni?
A mikrofonja (ha van) jó minőségű?Kösz!
-
Steve 018
csendes tag
Sziasztok. A Tronsmart T2 tulajok segítségét szeretném kérni, hogy náluk is van halk hangerőn eléggé zavaró alapzaj? (amolyan white noise egy kiadós sípolással megspékelve...) Nem vagyok egy vájt fülű, de ez az én ingerküszöbömet bőven átlépte. Amúgy korrekt kis masina lenne, de ez a sípolás az őrületbe kerget. Még annyi, hogy az alapzaj nem növekszik a hangerő növelésével.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
válasz
#40993792 #63 üzenetére
Nem gondolkodtam ennek megvételében. Csak azért követem a topicot mert kíváncsi voltam a véleményekre. Feljebb mutattam be hogy van kettő Tronsmart kütyüm , így feleslegesnek érzem ezt. Bár ha nem lenne akkor elgondolkodnék rajta.
Na igen, kis SE az egy igazi péntek esti utolsó darabok egyike lehetett az összeszerelő üzemben.
De ez előfordul. Ettől függetlenül nem ingott meg a bizalmam meg a cég felé . :) -
-
kakuk.tamas
addikt
Megjött az enyém is. (Aqua rendelés) Brutális amit lenyom. Igen kellemeset csalódtam benne.
Ez nagyon ajánlott vétel mindenkinek. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Matula 007 #56 üzenetére
Jók a Jbl-ek, de van egy rakás hangszóró ami ugyanazt tudja ólcsóbban.
-
Matula 007
tag
Körülöttem lévő népek "vegyél JBL-t" mert az nem kínai felhördüléssel a JBL Go 2-t ajánlgatják. Én a Tronsmart felé hajlok, bízom benne, hogy nem csak neves gyártó terméke lehet szuper.
Van valakinek összehasonlítási alapja a két zenedobozzal kapcsolatban?
-
embe
nagyúr
Én meg pont amiatt vettem, hogy netrádiót használjak az udvaron vele.
Sőt a Yamaha RX-A880 -hoz is tud csatlakozni, így bekapcsolom azt a nappaliban hangot leveszem, ez meg szól a teraszon. Király!Igazából olyat szerettem volna mint a JBL Tuner, hogy van benne FM rádió is, de nem találtam nekem megfelelő árban.
Viszont ahogy 7Heads Drago is írta, komfortosabb a zenelejátszó kezelése a telón.
-
7Heads Drago
veterán
De memóriakártya lejátszónak pont megfelel garázsba, kertbe, napozáshoz.
És közben kikapcsolod a mobilt? Mert ha nem ugyanúgy két akkut kell töltened.
Jó lehetőség a memóriakártyás lejátszás viszont nem tudsz számot választani és mindig ugyanazzal a számmal kezd. Persze számot ugrani lehet, de pl én meg se próbálom. Pedig van kártya is meg hangszóró is hozzá. -
ceia
őstag
Tisztességes cucc, főleg az árához képest. Bár én nem használok bluetooth-t, mert hülyeségnek tartom, hogy egyszerre két akkut is fogyasszak ahhoz, hogy egy kis zene szóljon. (és kettőt töltsek utána) De memóriakártya lejátszónak pont megfelel garázsba, kertbe, napozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hordozható hangszórók piacán tényezőnek számító Tronsmart egyik legolcsóbb termékét teszteltük, mely árában a koronghangszórókkal versenyez, de felmossa velük a padlót.
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest