Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
talpalavalo #100 üzenetére
hisz alig ad el, és a Symbian.
Mi az a néhány millió ....
LOL -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
talpalavalo #87 üzenetére
Nem tudom elégszer leírni, hogy a Nokia kihalt meghalt
Nem kell többször leírni. Egyszer is elég nagy marhaság. -
kenguroo
tag
válasz
talpalavalo #52 üzenetére
Hát igen, én is anno azért vettem Nokiát, mert Nokia. Mostanság számomra már igazából semmivel sem nyújt többet, mintha vennék egy nagy-gombos nagymama telefont.
Örülök ennek, a Nokia a nevéből él évek óta, meg abból amikor anno elkezdődött ez az egész "mobiltelefon mizéria", megszerezte magának az európai piacot.
Kíváncsi vagyok, hogy mivel fognak erre válaszolni, de az az érzésem, hogy aki már belekóstolt vagy az androidba vagy az ios-be azt már nem fogják tudni visszababusgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest