- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Látom előkerült a környezetvédelemtől kezdve minden. Több ponton többeknek igazat lehet adni, de az én nézeteimben nem kerek a történet, elcseszett.
Környezetvédelem:
Nem hiszem, hogy az előállítás jobb egy elektronikai eszköznél, ahol a felhőszolgáltatásoktól kezdve minden kb lelassítja és meghalasztja a gépeket, ergo 2 évente érdemes cserélni, hogy rendesen tudja használni az ember.
Másik véglet, amit felhoznék a fölösleges szórólapozás. Szerintem egy-egy megrendelés az értelmetlen eldobott és kidobott papírokból fedezné egy-egy osztály könyvkészletét.Oktatási rész:
A legnagyobb gond, hogy bármilyen műszaki cucc nem csak oktatásra használható, hanem sokak által szimpla szórakozásra, olvasgatásra is. Nincs "rákényszerítve" az ember, hogy ténylegesen ne tartson szünetet, teljesen máshogy alakul ki ez az emberekben. Szerintem ez rosszabb, mert könyv esetében addig magolsz, amíg nem tudod, míg egy idő után a kijelzőt bambulva megunod és megnézel egy részt a kedvenc sorozatodból inkább. Hatástalanabb.Általános iskolákban és középiskolákban tiltanám simán. Az íráskészség rovására megy, mert akarva, akaratlanul abba tolódna ki, hogy nem toll-papír kombó megy, hanem inkább begépelik, amit tudnak. Kell ez,
Felsőoktatásban simán jöhet, szerintem nagyrészt kalkuluson kívül, már nekem is digitálisan volt minden.
Az viszont tény, ahogy egy korábbi hozzászólásban is olvastam, hogy nem döglöttünk meg a nem eu kompatibilis hintán és jót tett a kis cipekedés is (azt viszont tényleg sajnálom, hogy ennyi mindent kell cipelniük a kicsiknek. A mi időnkben is volt sok könyv, de van amelyik szegény megszakad kb...)
-
Steve1207
veterán
Könyv és rendes füzet párti vagyok szintén. Sokkal jobban megragad az emberben, írásnál is sokkal jobban oda kell figyelni, így egyből hatékonyabb is. Olyan ez, mint anno mondták a puskaírást, amíg leírod olyan kicsibe meg is tanulod. Nekem ez a sok digitális vacak bármennyire is menő sose jött be tanuláshoz. Nem rosszak, van ahol van helye, de az alapvető dolgokhoz ne vegyük már mindig igénybe. (Főleg úgy, hogy ha hazamegy az ember ugyanúgy gép előtt találja magát, ha melózik detto.) Pedig nem tartom magam öregnek (annyira), mert még 30 alatt vagyok.
DraXoN: egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest