- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Ha számodra az igazi számítógép egyenlő a windowszal, akkor lehet jobb, ha nem is nyilatkozol a témában. Rád licitálnék, szerintem tanuljanak inkább parancssoros redhaten, mert az az igazi számítógép... Őszintén mi pluszt ad manapság egy windows játékfuttatáson kívül? Semmit.
#29: itt az így jó kérdés, hogy mennyi időre tervezünk, ha két évente kell tabletet vagy ebookot cserélni, akkor max a kapitalizmust pörgetjük, nem a környezetet védjük. Egy strapabíró ebook viszont hosszútávon biztos jobb döntés lenne
-
atike
nagyúr
Igénytelen? o.O Az almás megoldás meg mire neveli őket ilyen erővel?
Sajnos már rég nem úgy tanulnak számítástechnikát mint anno mi... Dos, parancsok, miegymás? Óóóó dehogy... ide katt, oda katt és máris tudsz mindent...
Ilyenkor öregnek érzem magam... Pedig csak 30-as vagyok...
-
macskea
őstag
Én meg e-bookra váltottam, mert mégis csak haladni kell a korral. A minap vonattal utaztam, és ahogy veszem elő a táskából a Nookot látom, hogy mindenféle hülyeséget mutat a kijelzője. Hát... előző nap leesett a táskám benne a notebookkal meg a kettő között az egérrel, és az betörte a kijelzőjét. Mindegy, rendeltem egy másikat, ehhez majd keresek egy pót kijelzőt, és odaadom mondjuk páromnak, vagy valakinek. Viszont a könyvvel ilyen baj nem volt.
-
DraXoN
addikt
És ha becsődöl a microsoft, akkor mihez kezd majd a windows only tudásával egy windows nélküli világban?
...mikor sokaknak már az is gond ha az irodai csomagokban egy gombot egy centivel arrébb raknak...Csak arra akarnék kilyukadni, hogy logikát kéne tanítsanak, nem kimondott rendszert.. Hogy némi gyakorlás után bármilyen rendszeren kiigazodjon valaki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged