- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Egyébként arra lettem figyelmes, hogy nagyjából 1,5-2 GB-os méretig viszonylag gyors az írás, ennél nagyobb fájloknál viszont már lelassul 20-30 MB/s közé.
Még csinálok majd egy szintetikus tesztet USB 2.0-s csatlakozóba helyezve is.
-
Ruuwa
tag
Amint megkaptam, az volt az első dolgom, hogy átformázzam NTFS-re. Egyébként nem volt szűz a pendrive, két hete használom már. Gondoltam így életszerűbb, hogy már kissé be van járatva. Már ha számít egyáltalán valamit.
Az írási értékeken én is meglepődtem. Mielőtt bármit is mondanék rá, megkérdezném hogy a "transfer size" az azt jelenti, hogy mekkora csomagokban küldi a vezérlő az adatokat a pendrivenak? Mert ha igen, akkor tárgytalan. De ha nem, akkor lehet az a válasz, hogy a benchmarkok viszonylag kis fájlokkal dolgoznak, míg ha kapnak egy nagyobb összefüggő adatfolyamot azt effektívebben tudják kezelni?
Persze az is lehet, hogy a windows kijelzése torzít ekkorát.
A tesztrendszer adatait pedig pótolom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest