- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
HR-t még nem toltam ki, de nagyon bejön ezt is beszerzem az már biztos
-
davidsone
addikt
EZ egy kifejezetten várományos darab!
-
wednesday
őstag
Majd ha lesz külön gameplay bemutató, akkor ott bemutathatják a lopakodást is.
De ezeket a trailereket mindig akciódúsra vágják össze, ahogy a többiek is mondták látványosság miatt.
Ez a Deus Ex HR-nél is így volt.
-
.LnB
titán
Már megint olyan világot alkottak (vagyis továbbfejlesztették a HR atmoszféráját), hogy már attól eldobom az agyam. Nagyon várom. Szerinetem jó lenne ebbe a játékba egy "free walk mode". Megkapnánk az egész világot, és lehetne csak sétálgatni, nézelődni. Mint mondjuk a GTAV-ben. Persze ez más műfaj, de szívesen sétálgatnék ezekben a városokban.
Szerintem is csak azért mutatják a harcolós részeket mert ezek az újdonságok. Lopakoással sokat nem lehet megmutatni egy trailerben. Bár ott is van újítás, a Dishonored-hez hasonló "rövid teleportálás" vagy hogyishívják.
-
->Raizen<-
veterán
Minden pénzt megér majd ez a játék!
-
Xelloss
tag
Szerintem az leszámolásos vonal azzal is kapcsolatban lehet,hogy bekergültek azok akiknek volt beépített pótlásuk és máshol is ment az öldöklés nem csak az utolsó HR küldi helyszinén. (lásd mikor azt mondja a katona csávesz Adam-nak hogy remélik az ő oldalukon áll és nem száll el az agya)
Így bizonyos kormányok,cégek rájöttek .hogy mégiscsak kontrollált "evolúció" kellene. Elkezdődött a hatalom visszaszerzése és a leszámolás a cégekkel ,legalábbis ezt tippelem.
-
Xaels
félisten
Nem hiszem, hogy csak natúr hent lenne. Vannak rá utaló dolgok a trailerben. Kábító fegyver, láthatatlanság és szimpla közelharc is. Látható az is, hogy Jensen sem ragadt meg egy szinten és vannak ott fejlesztések.
Esetleg a forgatókönyvről lehet tudni valamit? Ki írta a történetet? Esetleg ha James Swallow akkor lesz mellette új könyv is?
-
ViZion
félisten
+1
mintha én írtam volna. Az IW csalódás volt, de a többi Deus Ex nagyszerű! A nagy lelkesedésben valami készítői videót is megvettem anno, mert azt hittem DLC...Jöhetne karácsonyra inkább, akkor lenne is időm játszani.
-
-
[Prolixus]
addikt
ELVILEG. És ezt is csak azért, mert a készítők ezt magyarázzák. De olyan gameplay-t még nem nagyon láttunk, ahol végig lopakodva csinálnak meg egy pályát. Ahogy a játék dedikált topicjában is pont ezen sírunk, a reklámvideókból nagyon úgy tűnik, hogy Adam 2.0. = Terminator Adam.
-
.mf
veterán
Vegyesek az érzéseim. Az előzőkben - számomra legalábbis - fontos volt a választás lehetősége, hogy nem csak halomra gyilkolni lehet, mint a legtöbb FPS játékban. Itt pedig eléggé arra tűnt kihegyezettnek.
A hangulatra is kíváncsi vagyok, hogy tudják-e hozni, aminek ott a kimondott-kimondatlan háttérsztori, Adam személyes kálváriája is központi eleme volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged