Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ubbconfig #21 üzenetére
Nyilván kutyafajtától is függ, Csutka elég szőrös, szinte eltűnik a nyakában a nyakörv, szóval nem akadt még bele semmibe soha, pedig iszonyú sokat nyargal erdőben, aljnövényzetben. Mivel a kerítés itt-ott foghíjas, ezért most már pontosan látom, hogy hol bújik át alatta, szóval arra már mindenképpen jó volt a Tractive, hogy tavasszal célzottan megyek fixálni a lukakat
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ubbconfig #12 üzenetére
Ez szerintem csak amolyan geofencing. Haszonallatoknal hasznalnak jellemzoen villanypasztort, vagy arra a logikara epito alternativakat. Nem hiszem, hogy arra hasznalnak el a kis akku kapacitasat, hogy kondenzatort toltsenek fel tobbezer voltra, majd megcsipjek az allatot. Az technikailag is problemasabb a bunda szigetelese miatt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ubbconfig #13 üzenetére
Nyilván. Csak mint látod, a hozzászólásod annyiban félreérthetőre sikeredett (az első), hogy mások azt gondolhatták, hogy ez a termék ilyesmit csinál.
( Itt annyira humánus a hozzáállás, hogy a beépített hangszóró is azért ennyire halk, hogy ne okozzon stresszt a kutyának. Ebben szerintem van némi túlzás, ennyi erővel az is stresszt okoz, hogy ráordítok, hogy "mit csinálsz már megint, te ördögfajzat", szóval én tényleg örültem volna, ha kicsit hangosabb, hogy kizökkentse a jószágot az éppen szerinte roppant fontos szarevésből, vagy más kutyával való acsarkodásból.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Volt már nálunk pár kutyás nyomkövető, de az a helyzet, hogy a Tractive toronymagasan veri a mezőnyt minden létező szempont alapján.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest