- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
huliganboy #5986 üzenetére
Nekem a garijegyen 5 év szerepel... Szóval ha a Tp-link nem fogadja el, akkor megyek és viszem vissza a boltba...
-
ACE-
addikt
néhány naponta azt csinálja a router, hogy nem megy a Wifi, de a Wifi-re kapcsolódik, csak nem routolja a netet rá. Tehát a telók azt mondják hogy nincs internet, de a kapcsolat létrejön. Ilyenkor router restart, és megy, és ez néhány naponta. Még éppen nem járt le a gari, 5 évet kaptam rá és az szeptemberben jár le, szerintetek ilyen hibára visszavihetem? Van valami magyar szerviz, vagy a vásárlás helyére kell visszavinni?
-
ACE-
addikt
Lehet ilyen routerre valahogy azt beállítani, hogy kapcsolódjon UPC Wi-free-hez, és azt tovább ossza, akár Wifi-n, vagy LAN-on?
-
ACE-
addikt
Nekem tökéletesen megy a legújabb firm, nem dobál el semmit, netet wifit sem, és nincs már a HW NAT hiba sem.
-
ACE-
addikt
válasz
Black&White #4711 üzenetére
Ja nekem volt ez a WAN lassulás, de kaptam egy Beta fw-t tplink-től, amiben jó lett, úgyhogy most feltettem ezt.
-
ACE-
addikt
válasz
Intruder2k5 #4523 üzenetére
Sehol, de ettől függetlenül nem kockáztatnám a téglásítást...
-
ACE-
addikt
válasz
Csontikka #4517 üzenetére
Frissíts innen fw-t és jó lesz: [link]
Viszont azt tudni kell, hogy jelenleg a legújabban van egy olyan bug, hogy egy idő (úgy 1 hét) után a HW NAT kikapcsol benne, így csak 200Mbit-et fog átvinni, csak restart segít neki. De feltehetően hamarosan jelenik meg hozzá újabb, mert nekem van egy beta fw a support-tól, amiben már ezt javították. -
ACE-
addikt
Van egy gyári fw-m, amit a tp-link-el közösen teszteltünk le nálam, amiben már javítva van a HW nat kikapcsolódási probléma, nem esik vissza a sebesség időszakonként 200 Mbit-re, amin csak a restart segít. Ha valakinek kell, szóljon, e-mailben mellékletként tudom küldeni amiből ellenőrizhető hogy egyenesen a tp-link support-tól kaptam.
-
ACE-
addikt
Faxa, az imént éppen azt tapasztaltam, hogy 100 Mbit-re korlátozott vissza a router, restart után minden jó. Sikerült ezt az fw-t is elcseszniük...
-
-
ACE-
addikt
Na ma én is tapasztaltam a lassulást, hiába van kikapcsolva az Upnp... ez egy fos...
-
ACE-
addikt
Nem tudom a Tp-Link mióta ad ki Beta fw-t dropbox-os tárhelyen, de biztosan igazatok van...
-
ACE-
addikt
válasz
Darko_addict #4073 üzenetére
igen, csak ahogy írja a biztonsági mechanizmus változott, ezért nem megy a jelszó... azt valahogy nem viszi át az új fw-re.
-
ACE-
addikt
válasz
Darko_addict #4071 üzenetére
Csinálj egy resetet, nem tudom ezt olvastad-e az új fw-hez kapcsolódóan:
"Note:Since the security mechanism of the new firmware have improved,the configuration file of the old firmware can not be used in the new firmware."
Lefordítom, ha nem menne, a régi config file nem működik az újjal. Magyarul konfigold újra az egészet a reset után.
-
ACE-
addikt
válasz
Darko_addict #4069 üzenetére
Töröld a böngésző sütijeit, ami a belsőhálózati IP-hez tartozik.
-
ACE-
addikt
Valami gáz van ezzel az új FW-vel, olyan hibája van ami a régi Linksys-emmel volt. Egy idő után az 500-as netből 200-as lesz, egyszerűen mintha lefogná a letöltési sebességet. Ezt a legújabb gyári fw óta tapasztaltam, másnál nincs hasonló? Újraindítás után persze minden jó. Most kikapcsoltam az uPnp-t, a linksys-nél az volt a gond amíg ki nem javították egy újabb fw-ben.
-
ACE-
addikt
Új gyári fw-vel észrevettetek valami javulást? Én azt, hogy végre nem látszik a Media server, ha nincs bekapcsolva, és mintha a wifi is kicsit stabilabb lenne. Mást nem nagyon vettem észre... részletes javítási listát nem lehet valahol találni?
-
ACE-
addikt
válasz
Intruder2k5 #3865 üzenetére
Azért azt megnézném, hogy egy eszköznek csak host neve van, de IP-je nincs
IP-vel minden esetben tudsz csatlakozni, a host név csak kisegítő, ahogy korábban ezt már más is leírta, ezek a nevek az egyszerű halandó júzereknek vannak kitalálva, akik elállítgatják a routert aztán nem tudják mi az IP, így egyszerűbb "megtalálniuk"... bár az ilyeneknek egyszerűbb a reset és újrakonfigolás...
-
ACE-
addikt
Hát gyerekek, meghajlok az előtt, aki azt mondta töröljem a kukikat, nem hagyott nyugodni, újra megpróbáltam, és valószínű a ZTE-nek valami sütijei okozták a problémát, mert IE-ben be tudtam lépni, és az IP-hez tartozó kuki törlés után Firefox-al is. Úgyhogy a probléma megoldva, köszönöm mindenkinek aki hasznos segítséget nyújtott.
-
ACE-
addikt
válasz
Anonymus23 #3851 üzenetére
Na akkor ezek szerint nálad ugyanaz a gebasz. Ahogy nézem másoknak más tartománnyal működik, csak valahogy az 1.1 végűvel van a hiba...
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
huliganboy #3823 üzenetére
Valószínű azért nem megy a tplinklogin.net, mert nem a tplink a DNS server, hanem a DIGI csoda ZTE-je, az meg nem tudja a tplink belsőhálózati IP-jét visszaadni. De mint mondtam, IP-vel kapcsolódom, szóval ne fárasszatok már ezzel a tplinklogin-os szarsággal...
-
ACE-
addikt
válasz
VeryByte #3820 üzenetére
Nincs. A DIGI bejövő kábelén van a ZTE router, azon van bekapcsolva a DHCP server (IP:192.168.1.2). Az egyik LAN portjából megy egy kábel a Tplink LAN portjába, a többi gép a tplink-en keresztül csatlakozik. Így tulajdonképpen switch-ként üzemel a Tplink perpill. A Tplinken a DHCP-t kikapcsoltam. Most perpill a Tplink IP-je 192.168.0.1, mert nem tudtam 1.1-re átállítani, mert onnantól ugyan bejön a login képernyője, de mintha elfelejtené az admin jelszót, többé nem működik...
-
ACE-
addikt
válasz
krealon #3813 üzenetére
1. Igen
2. A gépem ugyanabban az IP tartományban van, mint a router, mint mondtam, a login képernyő bejön, csak nem fogadja el a default jelszót. Ha más tartományban lenne el sem tudnám érni...
3. Firefox (szvsz. sok köze nincs ahhoz hogy elfogad-e jelszót vagy nem)
4. nem volt, nem is lesz, mivel a jelszót el kéne fogadnia bármilyen süti is van a rendszerben.Valaki nem tudná kipróbálni a saját routerén? Hogy az új firmware-el, ha megváltoztatja a LAN IP-t, akkor nála is ugyanez a helyzet, vagy megmarad-e a beállított user/jelszó páros?
-
ACE-
addikt
A tplinklogin.net -re nálam ez: [link] jön be... mellesleg gondolom ez csak egy host, ez alapján a router IP-jét kéne feloldania, ami valamiért nem megy, mindenesetre én IP-re csatlakozom, és ott végzem az alábbi műveletet: "Enter admin for the User Name and Password, both in lower case letters." ami addig megy, amíg IP-t nem váltok a routeren.
Szóval maradjunk annyiban ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna...
Mellesleg megkíséreltem azt is már (még mielőtt felvetetted volna) hogy megváltoztatom a jelszót, még mielőtt az IP-t átírom, és természetesen az eredmény ugyanaz, sem az admin, sem az általam beállított user/jelszó párossal nem enged be az admin felületre.
Inkább egy (a topicnak megfelelő) router tulajdonossal szeretném felvenni a kapcsolatot a hibával kapcsolatban, hogy lássam, nem én vagyok a hülye...
kali a Te hozzászólásodat pedig köszönöm, de sajna haszontalan volt. -
ACE-
addikt
Valami nem stimmel... megnéztem a leírást, valami http://tplinklogin.net -ről ír, ami egy adware oldal, ráadásul eddig sosem rakott a TpLink a firmware csomagokba leírást... és érdekes a leírás is, furcsa... mindenesetre a support-nak írtam, meglátjuk mit reagálnak.
-
ACE-
addikt
Köszönöm a segítséget, mit is kellett volna elolvasnom? Gyk. még egyszer elmondom.
Fw. frissítés megvolt, bejött a belépő képernyő, admin/admin-al beléptem, Factory reset, megint admin/admin -al beléptem, és élből megváltoztattam a LAN IP address-t 192.168.0.1 -ről *1.1-re. Reboot után szépen a belépő képernyőn írnám az admin/admin-t, de nem enged be.Szóval akkor mit is rontottam el Óóóh kali a mindenttudó?
-
ACE-
addikt
Nálam csodálatos lett a firmware frissítés, szépen lement, majd mint általában csináltam egy factory reset-et, na azóta nem fogadja el az admin/admin párost... király...
-
ACE-
addikt
Adhatnának ki hozzá valami új firmware-t, pl. engem kiba idegesít, hogy látszik a Media Server (DLNA) attól függetlenül is, hogy nincs bekapcsolva...
-
ACE-
addikt
Ezt: [link]
miért csinálhatja a router? Kipróbáltam a PPPoE-t direktre kötve, úgy nem csinálja, tehát a routeren kéne állítani valamit. Láthatóan olyankor dobálja el a PPPoE kapcsolatot amikor full-osan megy valami letöltés. Help. Legújabb gyári fw. van a routeren. -
ACE-
addikt
Hi! Melyik most a legjobb fw erre a routerre, ami a legjobban használható?
-
ACE-
addikt
Az mitől lehet, hogy 80/25-ös DIGI nettel, amikor 3.0 MB/sec-el feltöltök, akkor a letöltés alig megy 10 Mbit-el? Úgy próbáltam, hogy a feltöltés közben mértem egyet Speedtest-el, és max. 10-15-re kúszott fel. Ez a router miatt lehet? Nem bírja az egyszerre fel/letöltést?
-
ACE-
addikt
válasz
persnongrat #2061 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz? Nagy ívben leszarom az ingadozást, nekem nem ez a mániám hogy jeleket figyelek. Működik, nem szakad, nálam stabil, 2 laptop, mobilok, TV, desktop gép rákötve, 2 panelfalon keresztül is stabil.
Egyedül az zavar, hogy a media szervert sehogy sem tudom kikapcsolni, hogy ne látszódjon a hálózatban... Lehet valahogy valamilyen portokat kéne letiltani? -
ACE-
addikt
Nekem két hete megy, gyári fw-vel, és két panelfalon keresztül sincs gond vele, a sebességeket is hozza, nekem megfelelő.
-
ACE-
addikt
Üdv, gyors kérdésem lenne, hogyan tudom a Media servert kikapcsolni? A beállításokban az USB setting/Media Server alatt azt írja, hogy stopped, mégis látható a server...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest