- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Na igen. Windows 8.1 van a laptopon és már vagy 20 féle hálózati megosztó programot kipróbáltam. A gondom az, hogy a tévén ezek egytől egyig akadoztak. Mármint a lejátszás. Az érdekes pedig az, hogy nem mindig ugyanott. Van hogy az indítás után fél perccel már jelentkezik is a probléma, de volt olyan is, hogy ugyanannál a filmnél csak fél óra után jelentkezett a probléma. És az intenzitás is váltakozó, van hogy csak egyszer kétszer csinálja, de van hogy hatszor hétszer egymás után. Igencsak bosszantó a dolog, főleg az, hogy ezt egy ilyen kaliberű routerrel nem lehet megcsinálni. Holott direkt ezért vettem.
De ha van egy jó ötleted azt szívesen veszem, hátha olyat mondanál, amit még nem próbáltam. Amúgy csak HD film játszik, olykor olykor BD is, azaz m2ts. Ezeket kellene gond nélkül atvinni router segítségével a tévére. A minidlna-t pedig azért erőltetném, mert mindenhol azt olvasom hallom, hogy e téren erősebb mint a windowsos megoldások.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest