Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Igazad van, azért sikerült a Samsungnak az Apple marketingjének, kommunikációjának "lemásolásával" eladni summa 100 millió prémium kategóriás Galaxy-t; aminek szerintem az árrés tartalma megfelel kb 10x annyi olcsóbb készüléküknek.
A bootloader hiánya nem lenne gond, ha lenne normális frissítés, de nincs.
Amíg megveszem és működik, örülünk, de ha nem működik, kellene egy normális szerviz.
Igazad van, marketing és árazás, egyikben sem jeleskednek, példa rá a bukta a Beats-szel.
Az alsó közép-kategória szép és jó, ha van a valódi nyereséget hozó prémium készülékek mellett szabad gyártási kapacitásod. Ők nem egy Samsung, szinte végtelen erőforrásokkal, ami van, azt illene jól kihasználni.
Egyszerűen hiányzik mögülük a közép-, hosszútávú stratégia, e mellett folyton szemen köpik a bennük bízó vásárlókat.
De semmi gond, ha ezt is másként látjuk.
-
Valentino K.
senior tag
Fölösleges felhozni az Apple-t, teljesen más kategória.
Az Apple neve illetve az iPhone mint fogalom kb mindenkinek a tudatába beleégett, még azokéba is, akiktől totál távol áll a telco szegmens. Ez az egész az Apple-t körülvevő felhajtásnak és tudatos brand építésnek köszönhető. Nyilván le is tettek valamit az asztalra minőségben és tudásban is.
Átlag felhasználót szerinted mennyire érdekli a bootloader hiánya?
Lehet egyre több és több ember kezd megbarátkozni az okostelefonok világával, de a nagy részük szerintem a mai napig szarik a hardware-re és a software-re. Megveszem, működik, csókolom.Itt jön a képbe a marketing és az árazás.
A tömeg a felkapott és a népszerű típusokat fogja venni.Ha szerinted nem számít az alsó-közép kategória, akkor miért mutatnak be új telefonokat Kínában, Indiában? Az pár száz milliós kiaknázatlan piac végülis szart se ér.
Az ottani átlagbérekből mindenki One-t és iPhone-t fog venni, ugye?
Nem egy jól beárazott, korrekt tudású és nem utolsó sorban divatos és kellemes megjelenésű telefont? -
pit stop
addikt
válasz
Valentino K.
üzenetére
Ezt gondold át mégegyszer hol a nagy pénz. Egy felsőkategóriáson keresnrk tízezerszer annyit mint egy alsón - legyen szó bármelyik gyártóról. Legjobb példa a Nokia aki alsó kategóriában ott van/volt a toppon de felső kategória hiányossága volt a gond mert onnan dől a profit. Apple nemhiába versenyez ott ahol, meg zte s társai se hiába indulnak abba az irányba egyre jobban.
Ha itt nem tarol nincs nagy profit. -
rjg
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Igazad van, az Apple is az olcsó-, középkategóriás készülékeivel szerezte meg a teljes piaci profit háromnegyedét.
Egy filléres Samsungon, Nokián szerinted mekkora árrés van? A HTC-nél nem (csak) a koncepcióval, hanem annak megvalósításával is bajok vannak, lásd fenti hozzászólások; kötöttség, support - frissítések hiánya, szerviz háttér... -
Xaels
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
Nincs akkora gyártó kapacitásuk, hogy megérje és abban a szegmensben sokkal több a konkurencia, nem hiszem, hogy olyanokkal mint a Zte vagy a Huawei tudnának versenyezni.
-
Valentino K.
senior tag
Én nem értem hogy miért egy felső kategóriás készüléktől várják a megváltást.
A nagy pénz mindig is az alsó-közép kategóriában volt.
Jó lenne, ha csinálnának egy reálisabb árú, "butított" telefont is, s kicsit ráfeküdnének a marketingre illetve szövetkeznének nagy szolgáltatókkal. -
Mr.Wiking
tag
Sajnálom a HTC-t. Szerintem az egyik legjobb gyártó, bár a telefonjai nagyon drágák. Remélem a One meghozza számára a sikert.

-
AMD Power
titán
válasz
monti0222w
üzenetére
Nagyon is remélem. Most nekünk is pl 8S nagyon kis baba készülék!

-
monti0222w
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem, nem hiszem mivel én is járok ki külföldre dolgozni egy picit ismerem a dörgést, de ettől függetlenűl lehet igazad, de lehet egyedi eset.
AMD Power nem hiszem, hogy ez bekövetkezne mint tudom kinában elég jó piacuk van.
-
Avicularia
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Azt hiszed máshol máshogy állnak az ügyfelekhez

Akkor itt egy szerviztapasztalat Svédországból ahol sok magyar azt hiszi kolbászból van a kerítés
[link] -
kromatika
veterán
Szerintem az One , meghozza a HTC-nél a várva várt áttörést.
-
Ateszzero
őstag
Én a Radarommal jártam így. 2012 karácsonyán vettem meg , de 2 nagyobb frissitést kaptam és ennyi. Igaz más , mert WP , de akkor is rosszul esett. Arrol nem is beszelve hogy harmad áron sem lehet eladni
A Htc minőségi telefon , de nagyon magasan kezdi a telefonjai beárazását , és nagyon drasztikusan csökken nagyon rövid idő alatt. Gyorsan kifutnak a keszulekei. -
dani3l
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Japan is meg USA is dögöljön meg, ott van nekik a DNA meg a Butterfly, megkaptak honapokkal ezelött, mashol, pl Europaban meg hiaba vartak, nem jött..Gondolom ha akkora kereslet lesz a telefonra, majd csinalnak egy olyan huzast, mint amit mar lathattunk parszor - mas gyartoktol is, hogy kiadnak egy HTC ONE (v42513) verziot sima kameraval, aztan az "elmaradottabb" piacra majd azt küldik..

-
-Mosquito-
őstag
Miért nem csodálkozom..
[link] -
S e t h
nagyúr
"Szóval a HTC a telefonokat ha továbbra is jól gyártja és az üzletpolitikáján is változtatna, lenne esélye feljönni
Nem ártana pl ha engedné unlockolni a telefonjait, vagy kicsit megkönnyítené, hogy akik erre vannak rákattanva azoknak legyen lehetősége garanciavesztés nélkül. És jobban ellenőriznék a gyárból kijövő példányokat, és ha nincs rendben akkor felülvizsgálat, hogy a jók kerüljenek a piacra..."Ámen.Elsősorban nem a termékkel van gond, hanem a hozzáállással, ahogyan monti is leírta.
-
monti0222w
addikt
-
lcee79
addikt
A válaszok nagy részéből akkor az derül ki számomra, hogy nagyrészt (1-2 embert kivéve) nem a HTC telefonokkal van baj, hanem az üzletpolitikájukkal, azzal hogy nem adnak ki frissítéseket régebbi modellekre, és nem foglalkoznak kellőképpen a már meglévő felhasználókkal, ami hosszú távon rosszabb mint ha gyengébb minőségű telefonokat gyártanának (lásd Samsung
)Szóval a HTC a telefonokat ha továbbra is jól gyártja és az üzletpolitikáján is változtatna, lenne esélye feljönni
Nem ártana pl ha engedné unlockolni a telefonjait, vagy kicsit megkönnyítené, hogy akik erre vannak rákattanva azoknak legyen lehetősége garanciavesztés nélkül. És jobban ellenőriznék a gyárból kijövő példányokat, és ha nincs rendben akkor felülvizsgálat, hogy a jók kerüljenek a piacra... -
S e t h
nagyúr
válasz
zsola_777
üzenetére
Az jó, nem tudtam ,hogy a terméktámogatás szűk csoportokra kiterjed, nálam valahogy elmaradt.Mint ahogyan a méretileg elszabott aksi, felesleges alkalmazásokkal telezsúfolt rendszer.A borítás jó, de ettől még nem fogok tapsikolni, mivel a htc számára onnan kezdve szűntem meg létezni ,hogy megvásároltam egy készüléküket.
Anno sokat agyaltam, hogy SII-őt vegyek, vagy sensationt, utóbbi javára döntöttem a borítás és a felbontás miatt.Valahogy az SII Jelly Beant is kapott, mi meg leragadtunk még a sense 3.6-nál is, már a 4.0-át sme kaptuk meg.
Szóval nem volt kérdés, hogy váltok.Nem azt várom, hogy a gyártó kinyalja a seggemet, de nem is azt ,hogy több terméknél is ígérget, majd leszarja azt amit korábban mondott.
Ahogyan nem robbantott bankot a ONE X-nel, szerintem úgy fog elmaradni ez a ONE-nal is.Egy év múlva meglátjuk mit írnak a részvények állására, szerintem nem lesz nagy meglepetés. -
randras
veterán
Sok esetben nem volt más választásom. A mélypontról, a Sensation-ről DHD-ra váltottam vissza, de azt már kevésnek éreztem. Utána jött az E3D, ami meg supportját és akkuidejét tekintve eladásra került.
Tettem még egy próbát az S2-vel is, de az sem győzött meg...
Szóval próbálkoztam, na.

-
randras
veterán
Nos mivel független telefonok voltak, volt szerencsém ezt a Telenorra kenést saját magam megcáfolni.
Azt pedig, hogy igencsak nem 1 modellről/szériáról beszélek, a már leírtnál jobban nem tudom megfogalmazni.
Icee79: Egy szóval sem mondtam, hogy minden HTC szar, csak hogy megérdemlik, ha egy-két év múlva ilyenkor már nem fognak létezni önálló gyártóként.
-
Xaels
félisten
A hálózat eldobás nem feltétlenül a HTC hibája volt. Az utóbbi időben Telenornál tapasztaltam, hogy nincs olyan térerő mint eddig egyes helyeken, de megnéztem párom Nokiáját és azon is ez a jelenség tapasztalható.
Azon felül szerinted ez megoldás, a sarazás? A többi gyártót is így fogod utálni, ha kifogsz egy rossz szériát?
-
lcee79
addikt
válasz
Bambalazs
üzenetére
"A kezdeti hardverhibákhoz: nem csak a felsőkategóriás telefonoknál voltak/vannak problémák"
Na, én a gyártók helyében erre figyelnék oda (nem csak a htc hanem az összes!!!), persze vannak teljesen jó készülékek, de azért sok telefon topic első hozzászólása másról sem szól, (ami utólag van szerkesztve okosságokkal, tudnivalókkal, minden telefonnál megtalálható), hogy milyen probléma szokott előfordulni, és milyen hibalehetőségekre lehet számítani...
A vásárlók és leendő vásárlók már paranoiásan figyelnek és a legkisebb lehetséges hibajelenségre is, és ha tényleg hiba, akkor már kétségbe is esnek, hogy na kiadtam a sok pénzt a telefonra aztán egy hibás szar,... (és némelyik embernél tényleg így is van, valaki meg már belelátja azt is ami nincs ott...) és vissza a boltba/szolgáltatóhoz, és ez a szomorú.Aki nem hiszi, nézze meg a mobilarena telefonos topicjainak első hozzászólásait, márkától függetlenül...
Ha ezt kiküszöbölnék (vagy legalább csökkentenék a hibásak számát), már jó pont lenne.
-
randras
veterán
Egyrészt elég nehéz bizonyítani pl. a random hálózat eldobást, tehát ilyen miatt nem cserélnek, hiszen a helyszínen szinte biztos, hogy nem tudod produkálni a hibát - Murphy. Ami ennél is szerencsétlenebb dolog, hogy javítani még ennél is nehezebb, a Sensation-ömnél pl. 2 alaplapcserével sem sikerült. Viszont a két cserével sikerült elcseszni a hangszórót, és rosszul visszarakni a digitizert, hézagot hagyva a felső keret alatt, ezzel tovább fokozva a telefon egyébként sem gyengén bóvli hatását.

Én felhagytam a HTC-vel, és egyrészt soha többet nem veszek, másrészt mindenhol híresztelem, hogy szar, és mindenki aki kikéri a tanácsom, hogy mit vegyem, óva intem tőle, mert ha 5 modellből sem sikerült egy hibamentes darabot vennem tőlük 100k+ pénzért, nem érdemesek arra, hogy pénzt hagyjak/hagyjunk náluk.
Aztán hogy ki hogy próbál meg meggyőzni engem az ellenkezőjéről, az nem érdekel. Lehet hogy Önmagának sikerült betegesen beadnia, hogy neki aztán mennyire jó a telefonja, de nekem ezek után már senki nem tudja.
-
Bambalazs
senior tag
Nagyobb a hardverigénye, igen... Sokkal stabilabban fut a 4.1.2, mint a gyári 4.0.3 Sense-szel. Se kifagyás, se lagolás, se idétlen programhibák. Optimalizált Sense-szel együtt is vígan futna a telefonon a Jelly Bean. Ha csak és kizárólag a felsőkategóriás termékeikre figyelnek oda, akkor ne lepődjenek meg a piaci eredményeiken.
Nem is vettem mérget a JB-re, hanem nagy levegőt vettem és a garanciát letojva felnyitottam a bootloadert és rootoltam a telefont. Azóta minden igényt kielégít a kis 3,7 hüvelykes.
Csak azt nem értem, hogy miért nem terveztek a jövőre nézve? Követhetetlen volt a 2012-es termékpaletta és a fejlesztési ütem. Ősz végére megszűntették a One V-t, helyette kiadtak másik kettő középkategóriás telefont. Nem lett volna egyszerűbb jól megtervezni a készüléket? Ez a dolguk, ezért fizettünk!
One X-szel magam sem csalódnék, de azzal kell beérni, ami van.
---
A kezdeti hardverhibákhoz: nem csak a felsőkategórás telefonoknál voltak/vannak problémák. A One V topikban az első fél év azzal telt, hogy kinek a telefonja esélyes az azonnali téglásodásra egy alaplaphiba miatt, kinek kezdett el sárgulni, foltosodni a kijelző, nem lehet telefonálni tömegközlekedési járműveken, annyira halk, stb.
-
lcee79
addikt
válasz
Bambalazs
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az 512 MB ram-al rendelkező gépek nem kaptak JellyBean-t. (Nem tudom, hogy más gyártóknál hogy volt...) és leginkább a 2 magos processzorral rendelkező gépek kaptak...
Ráadásul azt, hogy milyen hardverigénye lesz az android 4.1-nek azt még nem tudhatták tavasszal
mert később jelent meg...(ha jól emlékszem nyáron valamikor)
Butter projectnek nagyobb hardverigénye volt azért, mint amit megszokhattunk az Ice Cream Sandwich-ben...Szóval én arra nem vettem volna mérget, hogy a V fog kapni JellyBeant, a másik 2 inkább, és azok kaptak is, a megfelelő hardverrel.
Én a ONE X-ben nem csalódtam, majdnem egy éves és mintha új lenne, folyton kapom a frissítéseket, a héten is volt egy...
-
dani3l
őstag
Ebben mondjuk igazad van, de ezek nem normalis dolgok es elvileg szo nelkül kell, hogy csereljek a keszüleket, ha ilyen problema van vele. Sajnos tömeggyartasnal mindig lesznek hibas darabok..

Elsösorban altalanossagban ertettem a minöseget, ami szerintem a 100+ ezres kategoriaban mar elvarhato, de meg alatta is majdnemhogy alap kellene, hogy legyen. Persze valakinek ez nem szempont, az az ö dolga, de akkor is..AMD Power: Vagy inkabb nem csinalnak semmit, az a baj..

-
randras
veterán
Engem nehezen fogsz meggyőzni a minőségükről, miután 5 felső kategóriás (?!) HTC telefonom is recseget/ropogott-laggolt/fagyott-forrósodott, vagy épp a hálózatot dobálta el, random újraindulgatott.
Aztán kedvencem még az új modellek topikjainak első 500-1000 hozzászólása, ahol arról megy a totó, a serial alapján az adott 150k-s készüléknek vajon fog-e hullámozni a kijelzője vagy fog-e a WiFi érzékelni 2 méternél messzebb lévő hálózatot. Porosodni fog-e a kijelzője az adott szolgáltatónál vett telefonnak, mert rákérdezett, és ott ***-al kezdődő serial-os modelleket árulnak... stb.

Persze a nagy Samsung sem jobb, de ő nem is fog csődbe menni egyhamar...

-
dani3l
őstag
(azt hiszem, nem is kell többet hozzafüznöm..)A szar minösegröl meg annyit, hogy droidos vonalon meg mindig a HTC csinalja a leg minösegibb telefonokat szerintem - meg ezzel lesznek meg igy egy paran.. A Sony mostanaban kezd magahoz terni az IP57-es minösitesü meg dizajnban is egesz korrekt telefonokkal.
Bone123: Hat kivancsi leszek, mindenesetre az szerintem marhanagy fail lenne, ha erre a telefonra tesznek mindent meg ettöl varjak, hogy kihuzza öket a szarbol, aztan nem tudnak eleget gyartani..

Kivanom nekik, hogy foglaljak el a par evvel ezelötti helyüket es maradjanak versenyben, szamomra meg mindig a legszimpatikusabb androidos gyartok, de ez egyre inkabb ugy nez ki, hogy direkt követnek el olyan hatalmas bakikat, mintha azt akarnak, hogy csödbe menjen a ceg.. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Jó hír és rossz, melyikkel kezdjem?
Jó hír: a One remekül szerepel a teszteken, EGY, KETTŐ, kiváltképp az üzemidő ad örömre okot, 8,5 órát bír a cucc folyamatos videólejátszással (összehasonlításképpen a Z mindössze ötöt). Csúcsteljesítmény, csúcskijelző, remek kamera rossz fényviszonyoknál, dögös design.
Rossz hír: gondot okoz az UltraPixel modulok gyártása és komoly készlethiány várható az elkövetkező hónapokban. Pedig az SIV érkezése előtt kellene robbantani, legalább ötmillió darabot eladni, hogy a HTC nyereséges legyen, de a helyi cég szerint a HTC mindössze 0,8-1,2M darab szállítására lesz képes induláskor. Ez lényegében a HTC vesztét okozhatja.
-
AMD Power
titán
Hosszú távon ez így nem lesz jó.

-
randras
veterán
Csőd lesz ez szerintem, de meg is érdemlik.

Szar minőségű, mindenfajta innovációtól mentes, optimalizálatlan hulladékot nem lehet túl sokáig lenyomni az emberek torkán méregdrágán.

-
Lasi31
tag
Sziasztok. Igazából szerintem is több összetevője van a htc mélyrepülésének azok amelyeket már többen leírtak.(no marketing-no support) Nálam nem egyszer fordult elő, hogy kérdezték milyen telefont vegyenek mondtam a htc valamelyik telefonját a válasz az volt nem htc-t nem. És ezek között olyan is volt akinek soha nem volt htc-je. Amíg mondjuk itt a 100 hozzászólásból 2 tuti megveszi 30 szurkol neki a többi ember meg igazából csak sarazza nem is lesz előrelépés. A jó anyaghasználatot kenjük a hajunkra amíg nem tudhatjuk meddig kap támogatást emellett pedig nem lehet elmenni a rossz akku és a laggolós sense mellett. Bár ki tudja a videókon egyelőre nagyon butter az új sense... Szerintem egy htc-samsung összegyúrt telefon lenne a legjobb a piacon ha mindkettőből a legjobb tulajdonságokat raknák bele. Na és akkor én is beállok a sorba hajrá HTC!! Amennyiben nem lesz nagy durr. márc.-14-én, elképzelhető, hogy benevezek egy M7-re vagyis ONE-ra

-
Bambalazs
senior tag
Addig volt szerethető a márka, amíg vissza nem éltek a bizalommal.
2012 tavasz: One V egy évig kapni fog frissítést, új androidot
2012 nyár eleje: kapni fog Jelly Beant
2012 ősz eleje: nem fog kapni
2012 ősz vége: megszűnt a telefon forgalmazása és helyettesítették más telefonnalKonkrétan az ember képébe hazudtak. Ezek után egy fillért sem fognak kapni tőlem!
-
gzbotii
nagyúr
Nagyon remelem, hogy osszeszedik magukat. Volt jooar telefonom toluk (Wildfire, Wildfire S, Desire, Sensation, Trophy, HD7, Radar) es osszeszerelis minoseg, anyaghasznalatban simman verik a tobbi gyartot

-
Ameddig nem lapátolják a pénzt a megfelelő reklámba, de leginkább nem kötnek megfelelő szerződéseket a szolgáltatókkal - akár annak árán is, hogy éven át nem is termel hasznot a készülékeladás - addig hiába csinálnak akár konkurenciaverő készülékeke is, a nagy tömeg nem fog róla hallani és nem ezt veszik.
Nincs baj a HTC minőségével, de már nagyon régóta nem elég "csak" jó készülékeket gyártani... -
pingwin011
aktív tag
Nem értem ezt a túlárazottság, meg szoftverfrissítés nulla dolgot. Azonos kategóriában mindegyik gyártó hasonló árakkal dolgozik. Igazából igen, túlárazott, de nem a HTC, hanem a csúcstelefonok minden gyártótól! HOX-om megléte óta azért elég sok update jött, 4.1, meg szerintem a 4.2-t is megkapja, de a korábbi modelleket sem szarták telibe, más gyártónál sem fényesebb a helyzet e téren, szóval ezt sem értem.
A marketing része okés. Amíg a Samsung aktuális modelljeit mindenkinismeri, addig a HTC-ről sokan a mai napig nem tudják, hogy ki az, mi az...
-
lcee79
addikt
Eddig nem tudtam mi az oka, mióta beleolvastam ebbe a fórumba már tudom...
A többség itt nem szereti már magát a márkát sem, így nyilván nem vesz telefont meg semmit sem tőlük... -
Bambalazs
senior tag
Megérdemlik. Soha többet HTC-t!
-
HawerKing
őstag
Nagyon helyes
a porba veluk. Tanuljak meg , hogy olcsobban is lehet telefont arulni -
Maxentius
addikt
Amíg összerúgják a port az xda-s fejlesztőkkel (gy.k. eltávolíttatják a hivatalos RUU-kat szerzői jogokra hivatkozva), zártan adják ki a készülékeket és ha az ember kioldja, ugrik a gari, addig ne várjanak mást... Tudom, ezek kocka dolgoknak hangzanak, de manapság a sok hozzá nem értő embernek pont a kockák adnak vásárlási tanácsot, őket meg ezek fogják befolyásolni a véleményük kialakításában.

-
TouristNN
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
ha nem is ezerszer, de 999x biztos...

-
Regirck
senior tag
válasz
Pálin(t)ka
üzenetére
Apple-nek az Iphone 5 nem hozzta a sikert. Aki tőzsdézik Jobs halála után temeti az almát, hátha egyszer ki nő, de nem most...
-
Pálin(t)ka
tag
Teljrsen igazad van! Htc-nek nem kéne ennyi sok FELESLEGES dolgot belerakni. Élek a tőzsde példával. Aki tőzsdézik nyílván iphonet fog venni mert így meg úgy meg mindenhogy. Ahhoz, hogy a Sense teljesen gördülékenyen menjen, ahhoz sokkal erősebb hardver kell mint egy normál csúcsmodellé..
-
Dr.Anonymus
addikt
én azokra a hszekre reagálok, amik jönnek a tipikus szövegekkel, hogy pl. a htc túlárazott, és megérdemlik hogy bukjanak
2 éve igaz volt, de ma nem igaz, a konkurenciával egy szintben van árban, aki nem hiszi nézzen körül mobilboltok árlistái közöttszóval akinek nem inge, ne vegye magára

-
jacis
nagyúr
Ahol sztem elvérzik amnapság a HTC az a felesleges erőforrásokat felemésztő sense felület. Itt gondolok arra, hogy a ram-ot is lefoglalja illetve az akksit is feleslegesen zabálják asense alapját adó ostoba kiegészítők (pl.: tőzsde információk)....
Nekem a N4-em előtt One S volt és gyakorlatilag készenléti állapotában képes volt 8-10 óra alatt lemerülni. Kerestük azt az appot ami zabálta az aksit, de nem találtunk semmit. Igazából már most annyira jó az alap droid, hogy nincs értelme szenvedni a gyártók által erőltetett felületekkel.
Nekem egy darabig megint nem is kell HTC ez biztos. -
rjg
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Elolvastad a topik előtted levő hozzászólásait? Senki nem a HTC innovatív múltját becsmérli, hanem a jelenlegi - évek óta tartó - ámokfutását. Többen közülünk anno elégedett HTC felhasználók voltunk, de a fent felsorolt hibák miatt váltottunk. A márkahűség, szimpátia mellé nem kötelező a szemellenző használata.
-
Regirck
senior tag
Én nem rég vettem egy htc Desire X-t és meg kell, hogy mondjam nem bántam meg.
Barátom kocsiját szereltük és addig a telefont a motorháztetőre raktuk. Sajnos mikor megemeltük a kocsit akkor leesett mindkettőnké. Az enyémen egy hajszál karc lett. Az ő LG L7-e darabokra hullott és úgy nem éppen hajszálkarc lett látható az övén.
Sokan elfelejtik, hogy egy minőség néha többet ér, mint egy reklám. De ugye ezt reklám nélkül kevesen tudják meg!Mikor vettem akkor nagyon gondolkodtam, hogy Samsung GSA-t veszek. Kolléganőmnek az van és hiába gyengébb picivel a htc-m de sokkal minőségibb! Nem szívesen cserélnék vele, pláne, hogy az a hajlított kijelző az egy vicc kategória nálam. Itt kezdődik a hajlított kijelző nem annál!
htc mellett szól a BeatsAudio is, mely a Samsungnál a Wolfson DAC (már amelyikbe az van!)
-
pit stop
addikt
Na akkor ki a fun?

Mintha felső kategóriát Apple uralná, de továbbá Sony, Htc, win7-esek közül egyik sem (win8-asokkal talán egálban van ez a rész), Moto...Elképzelések meg hit alapján ne ítélkezzünk már. Kijön a One (és a kistestvére), aztán konkrétumok alapján lehet szapulni vagy visszakozni..
-
Dr.Anonymus
addikt
igen, igazad van a samsungból azért adnak el 1000er annyit mint htcből mert a samsung 1000er jobb márka mint a htc
teljesen igazad van
leborulok a szellemi nagyságod előtt..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már linkeltem, de úgy látszik elkerülte a figyelmedet

-
puskint
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
aki csak annak köszönheti a kudarcát, hogy nincs annyi pénze marketingre mint a konkurenciának

Jó reggelt neked is.

-
Dr.Anonymus
addikt
reméljük nem süllyednek, mert az egyik leginnovatívabb márka menne a sírba
aki csak annak köszönheti a kudarcát, hogy nincs annyi pénze marketingre mint a konkurenciánakaz ide írogató samsung fan-ek, meg jó lenne ha elgondolkodnának pl. azon, hogy a htc nélkül mit használnának
mert konkrétan a htc első 3 androidos telefonja után (különösen a sokak által gyűlölt sense felülettel felvértezett hero után) szállt be a többi gyártó is a zöld robotos bizniszbe
a htc volt aki megmutatta a világnak hogy mit tud az android, és a sense-el -amire akkor még a fapados android időkben nagy szükség volt - bebizonyították hogy az android teljes értékű iphone vetélytárs"szóval az úgy kell a htc-nek" szövegeket skandálóknak annyi, hogy ha nem lenne htc, akkor most vagy 250 ezer forintos iphonet vennének, vagy symbianos, fagyogató, options gombos, zéró innovációs nokiát , vagy zárt oprendszeres laggoló samsungot ...
jó reggelt...
-
Zolesz007
őstag
válasz
marlboromen
üzenetére
Valahol azt is el kell adni...

-
pit stop
addikt
-
marlboromen
aktív tag
Én nem csodálkozom. Meg tudja valaki mondani miért tolják nálunk még mindig a régebbi procival a one s-t? Szvsz marhára nincs már hiány az s4 procikból...
-
oceanrush
senior tag
Attol felek hogy ez a One sem fog bejonni nekik. Marcius 15-en jelenik meg (legalabb is itt az UK-ban)... Elotte egy nappal meg bemutatjak az SGS IV-t... Ameddig az nem jon ki, talan vinni fogjak, de utana a Samsung elnyomja, ha massal nem, hat reklammal.
-
puskint
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Jó, hogy már az iróniát is javítani kell.

-
szucsi
őstag
Félkész, nagy arányban szériahibás telefon béta szoftverrel és zéró szerviz supporttal. Délelőtt 10 órakor 60%–os akksi, félholt wifi, ugrabugra GPS, laggoló launcher. Részemről a hox volt az első és egyben utolsó HTC telefon. Gondolom nem vagyok egyedül aki bedőlt a designnak és a szép kijelzőnek.
-
puskint
tag
A beépített sd kártyára ugyanakkor lényegesen gyorsabban tudsz tölteni adatot legtöbb esetben
Nem feltétlenül igaz, és sokmindentől is függ - tudtad pl. hogy mondjuk egy Sandisk class2-es kártyára jóval gyorsabb a kis fájlok írása, mint egy egy class10-esre?
valamint lényegesen stabilabb mint a cserélhető
A külső SD stabilitásával nekem még sosem volt gondom (tapasztalat is
)
a felső kategória nem a cserélhetőség irányába halad egy jó ideje
Egyrészt, hogy minél több pénzt tudjanak bezsebelni, másrészt van olyan gyártó, aki nem ez irányban halad és csak jópár millió készülékkel adott el többet, mint az, amelyik "nem a cserélhetőség irányába haladt."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A marketinges bullshitről meg csak annyit, hogy a Sigma Foveon szenzor-tehnológiájára hajazó megoldással gondoljátok, hogy a HTC-nek nagyobb sikere lesz az "ultrapixeleivel", mint a Sigmának a Foveonnal? Vagy gondoljátok, hogy a "végleges" szoftverrel annyira megfordítható majd a végeredmény, hogy a vetélytársaknál jelenleg gyengébb produkció jobbá forduljon? Ha igen, akkor nemhiába vagytok HTC-"funok".

-
pit stop
addikt
A beépített sd kártyára ugyanakkor lényegesen gyorsabban tudsz tölteni adatot legtöbb esetben - valamint lényegesen stabilabb mint a cserélhető (utóbbi tapasztalat is).
Mindkét oldalnak megvan a maga előnye és hátránya, de a felső kategória nem a cserélhetőség irányába halad egy jó ideje - azt hiszem ez nem újdonság. -
a cserélhető tárhelynek nemcsak kapacitásbéli előnye van, hanem adatátvitelbéli is. lényegesen egyszerűbb egy sd kártyát kivenni a telefonból, és azt bedugva egy laptopba/kártyaolvasóba hozzáférni az adott tartalomhoz, mint ugyanezt a telefonon keresztül felkínlódni valamire. ha nincs kéznél egy usb kábel, akkor lehet kínlódni a wifivel és bluetooth-szal.
-
Xaels
félisten
1. 32GB és 64GB-os verzió lesz csak One-ból... 2 boltot nézve az előrendelési ára a 32GB-os One-ak olcsóbb mint a Sony Xperia Z-é(16GB)...
2. NC
3. Ja kábé mind kuka. Az i5-ös verzió amit a gsmarena is elemzett több helyen is kérdéses. A forrás anyag 3mpx-es képeket tartalmaz, nincs EXIF info és valamikor február elején készültek a képek amikor bőven nem volt még végleges az SW. Meg egy másik oldal a L920-al vetette össze csak kb. nem lehetett látni semmit mert nem voltak elérhetőek a képek teljes méretben. Volt egy futtában összehányt is talán az MWC-n, de még rendesen beállított összehasonlítás nem volt. Az majd ha megkapják a teszt készüléket a szaksajtó...
-
puskint
tag
1. Hát akkor vegyél 32GB-os verziót 100USD-s felárral (Vagy mittomén, hogy fogják árazni, de fogadjunk, hogy majd elkérik annak a +16GB-nak a felárát rendesen.) Más sztori, hogy nekem 16GB+32GB tárhelyem van, de legalább még 32GB-ot szívesen elfogadnék.
2. Hát istenem, akkor a Menü-gomb hiányzik, de ha téged megnyert az a szép sávos megoldásuk a HTC (jó, hogy nem Blackberry
) felirattal, oldalán a két gombbal a 3 helyett, akkor máris nyert ügyetek van neked és a HTC-nek.
Azt nem értem, mért nem a Butterfly-t hozták Európába is, hisz megvolt már a fullHD-s csúcstelójuk, aminek a dizájnja sem annyira megosztó.
3. Az ultrapixeles csodáról igenis jelent már meg összehasonlító beszámoló, talán a külföldi oldalakat is olvasni kéne.
-
sajnálom őket. én mindig is kedveltem a htc-t, no meg a telefonjaikat is.
-
Xaels
félisten
Amúgy érdekesek ezek a hírek. Januárban [link] erről mentek a hírek. Baromira keveset gyárthattak akkor a Butterfly-ból...
-
Xaels
félisten
Kevés az SW frissítés?! One X: indult 4.0.3-al majd jött 4.0.4 amit követett a 4.1.1 köztük vagy 3-4 kisebb-nagyobb fix. Például 2 napja jött a legutóbbi
Elméletileg jön még majd a Sense5 is.A ROM-olást meg ne hagyják nyitva. Sok analfabéta elcseszi a telefont aztán rohan a szervizbe. Te sem vállalnál más helyett felelősséget. Ha belenyúlsz a telefonba vállald magad a kockázatot. Ez olyan mint amikor társasházban a szomszéd nem fizeti ki a számláit és rajtad hajtják be...
(#46) puskint: 32GB tárhely mellé nem valami nagy érvágás az mSD hiánya, pláne mert a konkurencia jellemzően fele ekkora kapacitás mellé rakja csak. One-ról nem a Home gomb hiányzik, hanem a Menu amit gesztussal lehet előhívni vagy a Back gombra lehet programozni. Nincs még kint egy végleges teszt sem, honnan vagy abban biztos, hogy az Ultrapixel csak marketing Bullshit?!
-
puskint
tag
A HTC sikertelensége a részletekben rejlik: tudnak ők jó telefonokat csinálni, de mindig elszúrják az egyszerű baromságaik miatt: vagy a kamerájuk átlagon aluli, vagy az akksijuk, nyomják az unibody házakat, de nem gondolkoznak, hogy 1 év után az akksik kapacitása már eléggé lecsökken és cserélni kéne, a microSD-slotot kihagyják, stb. stb. No meg itt van a HTC One - minőségi, meg jó, meg minden, de csak pici kéne, hogy nagyon jó legyen: ott van pl. az a nagy alsó sáv, ami sehogy sem néz ki, elhagyták a Home-gombot (ezt meg minek, könyörgöm?), az ultrapixeles kamera csak marketinges bullshit, szoftveres résznél semmi érdemlegest nem újítottak, nincs microSD, stb., stb. - hiába csökkentették egy picit az áraikat, ha csak a maguk feje után mennek és nem figyelnek a vásárlói igényekre. Mintha maguk akarnának becsődölni.

-
rjg
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Igen, a HD2 egy nagyon nagy lépés volt mindenben. Kapacitív kijelző, korát megelőző proci és RAM, teljes hackelhetőség. Én a Hermes, Kaiser, Touch Pro - Hero útvonalat jártam be. Már akkor is voltak bajok - nem vették meg a drivert, ezért nem ment a videolejátszás normálisan, stb. - de a Desire sikere után sorra követik el az ostobábbnál ostobább hibákat, mintha nem lenne egy normális piackutató a közelükben, ahol fel tudnák mérni az olyan jogos ügyféligényeket, amik befolyásolnák a későbbi (újbóli) vásárlásokat is.
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mert mar van ott egy.. Miert szerinted az en hozzaszolasom kinek a velemenyet tükrözi?
De örülök, hogy a lenyeg atjött..De bocsass meg, valoban nem vacak..
Viszont az, hogy ennek a rovasara nem jönnek normalisan a frissitesek, akkor is gaz es ha igy nem kepesek normalis ütemben fejleszteni, akkor lehet, hogy nem artana mellözni a dolgot, vagy legalabb opcionalisan elerhetöve tenni es akkor nem függne töle az egesz frissites.. -
dani3l
őstag
Teljesen egyetertek..Ha mar frissiteni nem kepesek a telefonjaikat, legalabb hagyjak nyitva a lehetöseget a custom romoknak anelkül, hogy elvesztenenk a garanciat. Szerintem mindenkinek tökeletes lenne, htc-nek is jobban fogynanak a telefonjai, a user meg azt tesz ra amit akar, egyedi romok altalaban ugyis merföldekkel jobbak mint a gyarto sajatja..
Kicsit vicces egyebkent, hogy gondolom azert nincs annyi szoftverfrissites a telefonjaikra, mert kevesen veszik es szerintük nem erne meg frissiteni, holott többek között pont azert nem veszik, mert nincs frissites.
Azt nem ertem, ha mar ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal, minek eröltetik azt a vacak sense-t.. Ilyen HTC One szintü telefonokat adnanak ki stock androiddal szerintem nem gyöznek gyartani.. Dehat nekik kell a csicsa..
-
valamiért olyan érzésem van, hogy megérdemlik.
az, hogy 1.5-2 éves telefonra nem volt már elérhető szoftverfrissítés... ez még a nagyon agyhalott nyugati fogasztói társadalom képviselőinek is betette a kaput... és tegyük hozzá, igazuk is van.
Most meg koppannak.
Megérdemlik.
Amikor megvettem a desire-m, nem gondoltam volna, hogy egy 10 hónapja piacra dobott 100ezres telóhoz nem lesz fél év múlva elérhető az új android.
vicc.
pedig a hardver jó, csak a vezetőség fasz. -
Hűűha, ismerős mondat:
"A HTC vezetősége persze továbbra is bizakodó, hiszen a nemrég bemutatott One világszerte rendkívül kelendőnek tűnik."
Deja vu-m volt, és nem voltam rest, megkerestem a tavaly majdnem ilyenkori hírt:
" Az új One sorozat pozitív fogadtatása miatt azonban a HTC vezetősége továbbra is rendkívül bizakodó, hiszen az áprilistól júniusig tartó negyedévre 55 százalékos bővülést prognosztizálnak."
...ezek szerint a HTC vezetősége rendkívül, és töretlenül (évről évre) bizakodó.
Vajh' meddig lesz elég a bizakodás, és vajh' mikor eszmélnek fel, hogy ez a bizakodás csak kozmetikázás, semmi egyéb.
-
dani3l
őstag
Hat jah.. Lassan talalhatnanak mar valami normalis nevet az egyes modelleknek, amit meg is tartanak. Galaxy S-röl lassan mar a nagyanyam is tudja, hogy micsoda, lehet tudni minden evben, hogy ja jön egy ujabb, akkor az megint valami durva hw lesz. De HTC-nel olyan összevisszasag van, hogy szerintem meg ök sem tudjak kapasbol, melyik modell hova tartozik. Es van egy olyan erzesem, hogy ez a "One" sem az utolso probalkozas elnevezes szempontjabol, különben eleg hülyen fognak kinezni az utodok nevei..

-
Pirosász
aktív tag
Hát azért a Bajnokok Ligáját most nyomják.Meccseken a reklámtáblákon is ott a HTC,meg azon a virtuális eredményjelzőn is ott díszeleg.Csak az a baj,hogy aki nem ismeri az kis túlzással csak 3 betűt lát,nem igazán világos hogy telefonról van szó.Inkább pl. a Milant támogatnák,azt lóbetűkkel rá lenne írva a mezre,hogy HTC,az már érne valamit.(mint a Samsung a Chelsea-nek [link]
-
Zedz
addikt
Döntően a túlárazottság de inkább a rossz marketing a hibás. A Galaxy S sorozatot mindenki ismeri, de a HTC mai napig egy alig ismert telefon az emberek körében... Hiába hoznak ki jó telefonokat ha nem ismeri senki

-
Orton96
aktív tag
Itt üt vissza az, hogy nem reklámoznak.

-
jilian
addikt
Mint HOX volt tulaj:
+: gyönyörű volt
-: szoft támogatás = 0, és itt már bukik minden további, hiába lenne "jó" hardver benne...
Csodálkoznak, hogy lejtőn vannak?

-
feliks
senior tag
Engem tavaly a One X meggyőzött volna, főleg a kinézetével.. Ha nem követik el azt a bakit, amit korábban a sensationnal is, hogy nevetségesen merült. Remélem az idei One-t már meg tudták úgy csinálni, hogy az egy nap erős használat ne csak álom legyen.. Meg az is még érdekes, hogy az ultrapixel kamera kis felbontással jobb lesz-e, mint egy hagyományos nagyobb felbontású kamera.
Szurkolok nekik, de eddig minden evben volt valami baj a telefonjaikkal..#5:

#26: Miért vannak lemaradva? Szerintem nincsenek hátrébb, mint a többi gyártó. Csak ha rosszabb egy készülékük egy versenytárs termékénél, akkor nem adják olcsóbban(mint pl az LG) mint ahogy az logikus lenne(plusz a fent említett hibák)
-
kmisi99
addikt
Szerintem az a fő baja hogy állandóan a felső kategóriában támadna. Ha meg néha kijön egy középkategória az is olyan áron van hogy annyiért sokkal jobb telefont kapni.
-
Dr.Anonymus
addikt
Meanwhile in Korea

[link] -
snowball
tag
Én már nagyon várom az új HTC-t. Ez lesz az új telefonom. Szerintem ott cseszte el a htc az eddigi full HD telefonjait, hogy a DNA-t csak egyetlen szolgálatónál árulják az usa-ba. A butterfly meg japánon kívül csk nemrég jelent meg, de olyan piacokon, mint ausztrália, meg india. Ha európába is behozta volna a DNA-t, mondjuk a one x árában, akkor kicsit szebb lenne most az a grafikon. Én szurkolok nekik!
-
gdevil
aktív tag
Sose vennék htc-t. Túlárazott és számomra csúnyácska telókat csinálnak.
-
fornettisuti
veterán
Ugy tűnik, olyan fába vágták a fejszéjüket, ami lehet keményebb, mint gondolták volna, amig almának samunak, és sanyinak, van pénz dögivel és olyan árat határoznak meg a csúcsmodelljeikre ,amilyen nem szégyellenek, addig htc ezt nem teheti meg, amibe lehet bele is rokkan(hat)nak akár 1-2 éven belül. Amíg az előbbi iparág vezető arcoskodhatnak, addig a htc-nek nem kéne erőltetni, inkább egy visszafogottab árazással kellene operálni, amig fel nem tud jönni a "nagyok" szintjére és újra méltó konkurense lenne a többieknek.
ui.: nekem htc unszimpatikus, samutól note 2, amivel szemezek, sony so-so, leginkább lenovo uj fém hátlapú izéje izgatja a fantáziámat leginkább, főleg a szoftveresen gatyába rázzák.
-
törölt tag
Amúgy az új felület középkategóriás megjelenésekor volt itt leírva, jó irányba indult- inkább maradjunk annyiban, elindult, majd kiderül jó fele-e.
-
janes74
senior tag
Ez már nem mélyrepülés hanem alagút fúrás

-
Bordian
tag
Ők inkább csődbe mennek minthogy visszavegyenek az árakból, és sztem az One se lesz nagy siker.
-
keIdor
titán
Nálam március 14.-én elválik melyik lesz a következő telóm, esélyes, hogy besegítek a HTC-nek, a fém és SLCD3 nálam nagy előny, ezeket a Samsung úgysem adja.
-
Sonyfan
tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Reklámozza is keményen.
Nem tudom ki néz focit (bl , európa liga) ott 5 percenként ki van vetítve a htc One
felirat. Amúgy meg ha reklámozzák is azt nem Magyarországon fogják kezdeni. -
korpicschess
veterán
Reklámozniuk kéne... Samsung óriási pénzeket öl a marketingbe, nyílván nagyobb cég, de meg is van az eredménye. Mostmár nem elég az, hogy jó telefonokat gyártanak...
-
Ati1979
veterán
Pedig jónak a tűnik a One. Nincs túlárazva, mondhatni azt, hogy árban van.
Én drukkolok nekik.
(#5) Glenda

-
oliwire
őstag
Mondjuk eddig az új One készülék tűnik számomra a legjobban kinézőnek, remélem meghozza nekik a sikert. Csak akkor várhatunk minőségi telefonokat, ha egyensúlyban van a piac.
-
Elop a MS kezére akarja játszani! Androiddal nem itt tartanának.
Ja, ez nem az a topic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
callmeakos
veterán
A ONE Xre is ezt hitték... Látjuk mi lett belőle, ráadásul nem tudom mennyiben jobb a One mint a OneX, hogy meghozza azt az "áttörő" sikert....
-
törölt tag
Csodálkoznak? Minden telefonuk túlárazott.
-
pezs89
tag
Remélem meghozza nekik a sikert a One és a rá épülő kisebb modellek.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Remélhetőleg ez csak vihar előtti csend, a HTC mindent a One-ra tett fel, és piszkos módon jónak tűnik az a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy filléres Samsungon, Nokián szerinted mekkora árrés van? A HTC-nél nem (csak) a koncepcióval, hanem annak megvalósításával is bajok vannak, lásd fenti hozzászólások; kötöttség, support - frissítések hiánya, szerviz háttér...

)

Vagy inkább várunk egy kicsit, de akkor ne legyen septében összedobott a telefon.
És nem