- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
kérdezhetek?
mit tartanál forradalminak ma egy okostelóban? (ezt a kérdést egyébként rengeteg a mobilarénán ilyen-olyan telóban "csalódott" embernek fel tudnám tenni!) mi kéne még ma egy ilyen készülékbe hw fronton? (próbáljunk a tényleg használható, sokak - a piac - által is érdeminek ható dolgoknál maradni!)
mivel tudnak még látványosat "durrantani"? QHD, de ehhez meg azért csak kell a képernyő méretének növelése... 64 bites architektúra, aminek hála 4+ Gb memória beépíthetősége lehetővé válik...
QHD-t 32 bitesek közül normálisan csak a 805 mozgat meg, kevesebbet nem rakhattak bele...vízállóság? minek... esőben simán tudsz vele telefonálni, annyit kibír! por se nagyon fog belemenni...
sd kártya? normális helyeken a mobilnetet nem platinaárban mérik, a jelen-jövő (jelen tudásunk szerint) a felhő...a "szuper" telefont (mindenből a maximumot és a legjobbat) soha nem fogják összerakni!
és nekem sem tetszik ám, hogy a nexus 6-ból phablet lett! valamilyen szinten értem, hogy miért ez jött ki, viszont jövőre - szerintem - a legnagyobb játékosok már 64 bitesek lesznek, 4 Gb memóriával, lollipoppal, QHD felbontással... ide most belépni egy kisebb telóval, ami nem sokkal erősebb, mint a nexus 5, csak a nexus mivolta miatt lett volna keresett, semmi másért (persze szigorúan szerintem!!!)...
szóval vmivel jönni kellett, mert a piac elvárta...viszont! a 64 bites telókat "tesztelje" le a samu, htc, lg stb., mert biztos lesz pár buktató benne!
-
Azért azt ne várd el, hogy csúcstelefont kapsz bohóc áron, főleg most hogy multimédia téren is odatették magukat, és minőségben is.
Számomra nem jelentéktelen a N6, előbb utóbb fogok is venni egyet.
Viszont akinek ez nem tetszik az veszi a N5 -öt, ha az sem tetszik akkor megvárja a következő N5 -öt.Ez olyan, hogy valakinek a 10" -os tab se tetszik, viszont a 7" annál inkább. A N6 nem a N5 -öt váltotta!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest