- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
antikomcsi #25 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy hogyan sikerült így félre értened... helyeseltem-egyetértettem, mert nekem is van tapasztalatom a témában. Mivel nálam is G-Sync monitor van ami 1-165Hz-közötti tartományban aktív.
-
Redneck
nagyúr
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
Pont a beesésnél érezhető hogy megnő az input lag, főleg ha majdnem a felére esik. Engem zavar ha egy produktum 80-ról 40-50 közé megy, vagy 120-ról 70-80-ra. Ezzel a G-Sync sem tud csodát tenni. Nem törik, nem akad, de kevésbé folyamatos, és az egéren is érezni. Kontrolleres címeknél annyira nem gáz.
-
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
ez egyértelműen így van,de valahol ez a lényege az eljárásnak., elvárható tőle. Én is nagyon szeretem benne ezt a vasalt érzést, bánom hogy nem előbb vettem Gsync monitort.
úgy voltam vele mint az SSD vel, mindenki mondta hogy teljesen más, én meg legyintettem rá. Most meg el sem tudom nélküle képzelni a Windowst SD nélkül , monitornál meg a játékot Gsync nélkül. -
TTomax
félisten
válasz
antikomcsi #25 üzenetére
Az lehet,hogy törésmenetes,de azért az input lagot igencsak észreveszed ahogy az egeret mozgatod van akit zavar és van akit nem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
"Egy személyes kampányokban észre sem venni, ha be-beesik 40 alá, teljesen folyamatos, törésmentes a kép."
Egy 165Hz-es G-Sync monitor tulaj.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
antikomcsi #18 üzenetére
Én eleve úgy lövöm be a rendszert, hogy ne menjen 50-60 alá, ergo nekem a freesync része 60-144 között, kell hogy menjen. És valljuk be őszintén, hogy ezzel a legtöbb power-user hasonlóan van. Nagyon jó, hogy 23 fps-sel sincs tearing, de 45 alatt eleve kitépem a hajam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest