Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Több motom is volt de a menü nekem ultra gagyinak tünt azon is változtathattak volna meg hát a dizájn is lehetett volna változatosabb.
-
Nekem soha nem jöttek be a moto telefonok. Kinézetre a V3 jó volt de nekem ennyi.
-
Egzee
őstag
Seth: nekem is V3X-em van 1,5 éve... Én még életemben nem jártam semmivel annyit szervízbe mint ezzel itt...
-
badacsony
őstag
Én úgy tudom, terveznek UIQ telefonokat piacra dobni (2009-ben is), úgyhogy még összekaphatják magukat.

-
_seth_
veterán
Mi az, hogy megérdemlik? Hogy lehetnek egyesek ilyen szűklátókörűek? Ha a moto bukik az csak nekünk (azoknak is akik szerint megérdemli) lesz rossz, egy versenytársal kevesebb, nincs akkora verseny nem kell az árakat sem csökkenteni. Nagyon is jó lenne ha összeszedné magát a motorola. Én is motorola párti voltam nem is kicsit (T720, E365, A925, MPX200, V3x, V3, V225, nagyon jó telefonok mind! 4 moto van is a családban igaz abból már csak 3-at használunk, apa v3 black (enyém volt), öcsém v3x (enyém volt), anya v225). Igaz már nekem is Nokia N80, Nokia E65 következett (bár a kettő között volt a V3 black, egyszer venni akartam magamnak egy ilyen telefont, nagyon jó darab, mai napig talán a legjobb telefonjuk) az E65 után pedig E66 jön majd...
De azért Hajrá Motorola! Jó lenne mindenkinek ha egyenesbe tudna jönni a cég!
-
Jégkokó
veterán
Hát ebbe nincs semmi meglepő, azok után meg főleg, hogy kiadták a v3 20. változatát is.
-
Mamuska
őstag
válasz
Remittenda
üzenetére
Nekem is volt startac-em abban az időben nagyon ott volt a szeren. Akkor élte a cég a fénykorát. Kinyitható telefonból az első amit láttam az motorola volt az is lehet hogy ők csinálták az elsőt. A cégnek nagyon nem jöttek be a z8 talán a z10 is bukás lesz. Senki nem mert z8-at venni mert az a hír járja ,hogy bugos.
-
Remittenda
aktív tag
Érdekes, hogy mind az Apple, mind a Motorola klasszikus amerikai cég, hasonló vásárlói és egyéb környezetben. Mégis, különbözőbb nem is lehetne a két cég.
Tény, hogy megérdemlik, de én is sajnálom őket.
Főleg a StarTAC-em miatt, ami abban annyira nagy volt, az már nincs sehol... pedig lehetne nem is olyan sok munkával... -
joey04
titán
Eddig drukkoltam nekik de látva az "intézkedéseket" én is azon a véleményen vagyok hogy megérdemlik.ettől függetlenül nem örülök a bukásuknak, de megérdemlik.
-
Egzee
őstag
Maguknak köszönhetik a hülye design-al rendelkező telefonjaikkal... Ami ér valamit, azis az új Pebl...Az új penge is jó volt, de a kamera miatt nem vették az emberek...
-
Stanley-B.
őstag
Ekkora mélyrepülést

-
AMD Power
titán
Ez sajnos várható volt.

-
bwoay
nagyúr
kibaszott hüje amerikaiak, ugyanazt csinálják, mint a Palm,
szép lassan kinyírja magát a cég, és én, mint Palm meg Motorola user,
majd jól ülök, és nézek ki a fejemből hüjén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Vivo x200 pro prémium tok
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest