Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
ez nekem is érdekes, mintha úgy tűnne, hogy a xiaomi alapból indiára koncentrálna, és nagyobb hangsúlyt fektetne rá, én speciel sok indiai youtube-os srácot követek, akik rendszeresen xiaomit tesztelnek, viszont huaweire szakosodott blogereket ritkábban látok - nyilván vannak ők is, de a xiaominak nagyobb befolyását érzékelem a térségben, pár napja jött a hír az első android go xiaomi telóról, egyértelmű a szándék
gondolkodom, írni akartam, hogy a xiaomi-nak van gyára Indiában, így nagyobb kedvezményeket tudnak ott helyben adni, aztán eszembe jut, hogy bizony a huaweinek is vanlehetne egy ilyen rovat a mobilarénán, hogy a quarterek hogyan alakulnak, adatokkal, elemzésekkel, baromira szeretem ezt a témát, sokat beszélgetünk ezekről
-
=Mentor=
őstag
Pont ezt akartam írni, de megelőztél. A Xiaomi gyengélkedése Kínában engem meglep, hiszen máshol óriásit hasít a cég. Egyértelmű, hogy amíg nem tudnak hazai pályán jelentésen erősödni, addig globális szinten sem fogják utolérni a Huawei-t az eladási számokban. Érdekes adat az is , hogy Indiában már piacvezető a Xiaomi 28%-al, ott meg a Huawei nincs sehol, még az 5%-ot sem érik el.
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Én nem ilyenek miatt veszek,vagy nem veszek meg valamit, de nem bánom, hogy vannak ilyen hírek is az oldalon.
-
judas13
veterán
válasz
matyikusz133
üzenetére
Én sem!! Gondolom a global terjeszkedés kompenzálta.
-
matyikusz133
tag
Mondjuk nem hittem volna hogy a xiaomi kevesebbet fog eladni kinaban.
-
hogabesz
aktív tag
Nem szeretjük az ilyen cikkeket, de trollkodni szívesen járunk ide... Grat mindenkinek!

-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Csak annyi, hogy a világ legnagyobb piaca. Az ottani eredmények erősen kihatnak a globális eladások alakulására.
-
Micsurin
nagyúr
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"

-
pusszycat
nagyúr
A Xiaomi csak a 4-ik? Nahát.

-
törölt tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rosszak ezek a cikkek. Amennyiben valakinek kevesebb kutatásra van ideje, szépen össze tudja vetni a nemzetközi eredményekkel.
Így hamar kiderül, hogy egyes kínai cégek a teljes leszállításból mennyit csináltak otthon. Igaz ez más országok "hazai termékére" is, ahol nagyobb a lakosság. Pl. USA.
Amúgy pont a kínai piac volt az, ahol az Apple és a Samsung is elég erős volt még "pár" évvel ezelőttig. Persze azóta már történt néhány változás, amitől ez nehezen jön össze. Ez is nagy érvágás nekik.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez csak egy Huawei & Xiaomi reklám volt, semmi több. Meg kell ragadni mindent ami pozitív.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
+1

Ki gondolta volna,hogy a Huawei kínában király...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó tudni... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Miért, engem a Burkina Faso-i és a Húsvét-szigeteki eladások érdekelnek a leginkább, bár úgy érzem, kissé egyediek az igényeim.

-
7Heads Drago
veterán
Hogy mi közünk van Kínához nem vágom. Még Európai országokat néznék. De végülis nézhetjük az Izlandi adatokat is. Engem semennyire nem érdekelnek ezek a számok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)