- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Ne haragudj, de a 1500 forintos előfizetést és az okostelefon "rendeltetésszerű" használatát nem igazán tudom elképzelni. Visszahívatni magad, meg ingyen Wifire vadászni biztos menő egy okostelefonnal, és én vagyok lemaradva. Szerintem egy 200-500MB netes előfizetés havi 100-200 perc lebeszéléssel, a minimum egy smartphone-hoz. De lehet, hogy bennem van a hiba.
Nem kell 10-20E-ben gondolkodni, én is egy kb. 5000 forintos előfizetést hoztam fel példának. De tényleg nem akarok senki zsebében turkálni, biztos vannak akik ezt sem engedhetik meg maguknak, de akkor többnyire az egy komolyabb okostelefont sem... -
Gadgetfan_
senior tag
Egyébként nem nagyon látok bele a T-mobil üzletmenetében, de szerintem ezek az emelések mögött valami olyasmi lehet, hogy adott időközönként rendel a T. az Apple-től x mennyiségű telefont, mikor fogytán a készlete. Gondolom mindig az adott árfolyamok és egyéb költségek, rendelt mennyiség stb határozza meg az aktuális árat amiért megkapják az Apple-től az iPhone-okat. Ezek a telefonok gondolom már az új, emelt ÁFA-val és sokkal kedvezőtlenebb forint árfolyamon lettek elszámolva, míg az eddigiek, egy korábban megrendelt, kedvezőbb ÁFA és árfolyam melletti árakat tükrözi. Nem hinném, hogy direkt kibaszásból, vagy szívatásból emelnének, hanem nyilván azért, mert nekik is többe kerül, és a különadók meg egyebek miatt nem akarják benyelni a különbözetet, hanem "értelemszerűen" áthárítják a vevőkre...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
Akkor mi van? Ha van előfizetése, akkor is jobban megéri azt meghosszabítani (vagy váltani) két évvel és úgy megvenni a telefont olcsóbban vagy részletre, mint venni a meglévő előfizetése mellé még egy függetlent, KP-ért, drágábban.
Többen is írták, hogy csakis függetlent, előfizetés nélkül, "rablánc nélkül" stb... érdemes venni telefont, de szerintem 100E+ kategóriában a legnagyobb ostobaság nem előfizetéssel, valamelyik csomagban venni telefont. De hát bárki lehet a saját pénztárcája ellensége
-
Gadgetfan_
senior tag
"inkább leszarom mindkettőt és megveszem sima mobil boltban ugyanannyiért, csak éppen nem kell 2 évig 6000 ft-os előfizetést fizetnem."
Ja, utána meg kiteszed a polcra és nézegeted?
Előfizetés nélkül nem sokat ér egy telefon, ha meg már úgy is kell egy okostelefonhoz mobilelőfizetés, akkor miért is érné meg jobban megvenni függetlenül mondjuk a 4S 16GB-ot 193E-ért és hozzá fizetni mondjuk egy mozaikS/5000Ft, ami szerintem a minimum egy okostelefonhoz, mint hogy ugyanezzel az előfizetéssel, megveszed a T-nél 160E-ért (vagy pláne 80E-ért + 12x6600Ft. kamatmentes részletre)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest