- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
Avicularia #119 üzenetére
Így igen.
-
Plebi
senior tag
válasz
Avicularia #114 üzenetére
Azért ez sem egy hú de nagy akció, de tagadhatatlan, hogy az előfizetés jobb mint itthon. Így is a két teló 169510 Ft és mellé mind a kettő fizet havi 16k-t 24 hónapig. Itthon havi 16k-s csomaggal 30k-ért adják darabját, egy hasonló csomag igaz itthon 25k-nál lenne, illetve nem létezik. Jobb ár mint itthon, de...
-
Plebi
senior tag
Szerintem egyáltalán nem relatív, ha ahhoz nézem, hogy az első itthon kapható szolgáltatós iphone hol indult, és itt ne nézzük az árfolyamot, mert az akkorihoz képes kb 26 Ft-al emelkedett és egy mindenhol kb 200dodós (nálunk eurós árral számolva) telefonnak itthon, 6000 Ft-ot lett volna szabad drágulnia, de még a 10k is belefér. Engem nem izgat, hogy ők most drágábban kapják, meg ilyen adó, olyan adó, stb, én is több adót fizetek, de ettől függetlenül, akkor is rohadtul megdrágult.
Akkor még a 3G-s iphone-t, ikon 400-ban 2 év hűséggel 29900 Hufért kaptam. Most mennyi is??? Az új iphone legyen i4, i4s, akkor is iphone, nem egy többlet, máshol maradt ugyanannyi, mint amennyivel a régi kezdett.
Szóval ez nem relatív emelés, ez k*rva nagy emelés. 2 évre aláírok egy ikon 400-as csomagra és 100 fölött vehetem meg azt amit ezelőtt 30 ért kaptam.
-
Plebi
senior tag
Ettől még nem lesznek nyereségesek, sőt az állandó áremelés miatt még ennyi bevétele sem marad. Érdekes nyugatabbra, ingyen telefonokkal, normális előfizetésekkel miért tudnak jóval nagyobbat szakítani, nem értem én ezt, lehet úgy jobban fogy minden, nagyobb kedvvel vásárolnak meg bármit...
-
Plebi
senior tag
Mi vagyunk a legszegényebb és legdrágább ország az euban. Én ezért szeretlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest